Arama sonuçları: *

• Users: w4da
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Laptop ısınma sorunu

Arkadaşlar bende gigabyte rtx 4050 li laptop var. herkesin bildiği gibi işlemci bayağı bir ısınıyor o sorunu düzelttim işlemci 75 dereceyi geçmiyor ama saçma bir şekilde ekran kartı 80 85 derece arası çalışıyor ve oyundayken bazen direkt laptop kapanıyor bazen oyundan atıyor bunun bir çözümü...
  2. W

windows 11 ses sorunu

arkadaşlar yeni windows 11 e geçtim ama hiçbir sekilde ses gelmiyor. laptopun kendi hoparloründende ses gelmiyor kulaklıkltanda ve kulaklığın mikrrofonunu da kullanamıyorum.
  3. W

Laptop termal macun surmeli miyim ?

arkadaslar bende bu pchocasinin videosunu cektigi gigabyte laptop var sicak calistigini bilerek almistim .Ama yabanci kaynaklarda laptopu alir almaz termal macun yenilemesi yapmislar ve 10 -20 derece bilgisayar sogumus sizce bunu yapmalimiyim sonucta yeni bir laptop ?
  4. W

Laptop m2ssd önerisi

arkadaslar 500gb m2 ssd onerebilir misiniz laptop icin fiyat maks 650 okuma yazma hizi onemli degil
  5. W

rtx 4000 serisi dlss teknolojisi

Arkadaşlar aklima takildi bazi oyunlar dlss 3.0 desteklemiyor.Bu durumda rtx 4000 serisi ekran kartlari dlss 2.0 kullanabiliyor mu yoksa direkt dlss açamiyor muyuz ?
  6. W

Laptop için ram ve ssd

https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-g5-mf-e2ee333sd-i5-12500h-8gb-512gb-gen4-ssd-6gb-rtx-4050-156-dos-gaming-notebook-p-45771 bu laptop icin 8gb ram ve 512gb ssd önerebilir misiniz ?(ucuz fiyatli)
Geri