Arama sonuçları: *

• Users: Leoon
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Instagram öne çıkanları silme

Merhaba Instagram'da öne çıkanlar oluşturmuştum o bölümü nasıl silebilirim?
  2. L

mikrofon aparat önerisi

merhaba mikrofonu yukardan sarkıtmak istiyorum ama aparatlar pahalı gibi gözüküyor ucuz önerisi olan var mı?
  3. L

Mikrofon Algılamıyor

Merhaba, mikrofonum normalde çok iyi çalışıyor ama mesela diyelim ki video açtım ya da biri konuştuğu sırada mikrofon algılamıyor, yani ses kesiliyor, kesik kesik gidiyor. Ancak hoparlörden bir şey algılanmadığı zaman kesinti olmuyor. Bunun nedeni nedir sizce? Nasıl düzeltebilirim?
  4. L

H2039bg kulaklık Wireless ile nasıl çalıştırılır?

Merhaba Wireless ile çalışan kulaklık aldım içinden typ-C kablosu ve Wireless adaptör çıktı ama hiçbir şekilde bağlayamadım Wireless'i PC'ye taktım ışığı yandı typc'IDE kulaklığa taktım kulaklığın ışığıda yandı ama çalışmıyor ne yapmam lazım
  5. L

gamenote h2002p vs h2039bg

Bu ikisinden birini almaya karar verdim siz hangisini önerirsiniz? Mikrofon olarak alarında bir fark var mıdır...
  6. L

Gamenote h2002p vs KG59 Mikrofon farkı

Merhaba, YouTube'da içerik üretiyorum bu yüzden mikrofon çok önemli aşağıda ki kulaklığı almayı düşünüyorum mikrofon ile ilgili yorumlar çok olumlu Test'de ettim ama kulak üstü değil de kulak içi kulaklıkta kullanabilirim o yüzden harici mikrofon almayı düşündüm sizce H2002p model kulaklık ile...
  7. L

obs kendim duymadan şarkı açma

merhaba twitchde yayın yaparken kendim duymadan yayına nasıl şarkı açabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
  8. L

Yardım EA FC 24 save dosyasına girerken siyah ekran geliyor ve kapanıyor

Merhaba, oyuna bir anda bir şey oldu. Bu save dosyasına girmeye çalıştığımda videodaki gibi siyah ekran geliyor ve kendi kendine kapanıyor ama silip başka kayıt açtığımda oyun açılıyor, nedeni nedir? Teknik direktör modu var, kaybolmasın istemiyorum.
  9. L

EA FC 24 oyundan atıyor

Merhaba oyunda hiçbir sorun yoktu ama bugün girmeye çalıştığımda ayarlar dosyasında entere bastığım gibi oyundan atıyor nedeni nedir sizce?
  10. L

2024 YKS'ye kadar açık liseden mezun olur muyum?

Merhaba 18 yaşındayım açık lise öğrencisiyim şu an 98 kredim var önümüzde ki bütün sınavları güzel sonuçlarla yapsam yüksek kredi alarak 2024 YKS'ye kadar mezun olabilir miyim? Bunu nasıl anlayabiliriz? İlk kayıdı 23/08/2022 tarihinde yaptırdım. Ve 3 dönem sınava girdim.
  11. L

Fps düşüp yükseliyor

Merhaba valorantta fps düşüp yükseliyordu ekran kartını değiştirdim başlarda sorun yoktu akıcıydı baya ama 1 hafta sonra fps düşük yükselmeye başladı masaüstünde bile kasıyor mouse kasarak hareket ediyor sadece oyundada değil fps 150'lerdeyken herhangi bir skill atılsa 40'a kadar düşüyor bazen...
Geri