Arama sonuçları: *

• Users: alpharh
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. alpharh

Epic Games hediye bakiye

268 tl hediye param var bunu nasıl değerlendirebilirim böyle aksiyon açık dünya veya rekabetci oyun varsa önerinde satın alayım boş yere gitmesin süresi bakiyenin beyler
  2. alpharh

Yardım Turtle Beach 600P GEN2 Kulaklık Bİlgisayar Driverı nasıl kurulur?

Turtle Beach 600P GEN2 Kulaklık aldık çoğu kişi gibi, fakat bu kulaklığın sitesinde ki driverlarını güncellediğimiz zaman uygulama açılınca ''Playstation'' güncellemesi yapıyor sadece ve kulaklığın ses bass ve tiz ayarlarını asla yapamıyorum veya % kaç şarj kaldığını göremiyorum uygulama asla...
  3. alpharh

Yardım PAROLAPARA İLE BU ÜRÜNÜ ALABİLİR MİYİM?

https://www.trendyol.com/havit/h655bt-hibrit-anc-kulakustu-bluetooth-kulaklik-76-saat-batarya-enc-anc-cift-cihaz-destegi-p-769526588?boutiqueId=681310&merchantId=968&v=tek-ebat TAM 800 TL FİYATI VAR PAROLAPARA İLE BUNU BEN 800E ALSAM 400 TL İADEM OLUR MU İYİ BİLEN BİRİSİ SÖYLERSE ONA GÖRE ALACAĞIM.
  4. alpharh

Yardım BÜTCEME GÖRE KULAKLIK ÖNERİSİ 4500 TL

ARKADAŞLAR 4 BİN YADA 4.500 TL CİVARI BİR BÜTCEM VAR EN İYİSİ DİYEBİLECEĞİNİZ BU FİYATLARDA NELER VAR? ÖNEREBİLİR MİSİNİZ.
  5. alpharh

3.500 TL EN İYİ OYUNCU KULAKLIĞI

3.500 TL EN İYİ OYUNCU KULAKLIĞI BANDINDA ÖNEREBİLECEĞİNİZ KALİTELİ KULAKLIKLAR VAR MI? VE AYNI ZAMANDA MÜZİK DİNLERKEN DE TATMİN EDECEK OYUNDAYKEN DE 7.1 SİSTEMİ OLSUN İSTİYORUM BU TARZ ÖNEREBİLECEĞİNİZ VARSA LÜTFEN PAYLAŞIN 3.500 ÜSTÜ ZOR ALTI OLUR
  6. alpharh

Delux m800 pro tarzı hafif kaliteli mouse

delux m800 pro kullanıyorum valorant gibi fps oyunlarda bu mousedan daha iyi önerebileceğiniz hafif mouselar var mı? kesinlikle bundan daha hafif olursa yada aynı hafiflikte olursa kaliteli önerilerinizi bekliyorum fiyat fark etmez
  7. alpharh

Yardım Ryzen 7 5800x3D bilgisayar kapanıyor

ARKADAŞLAR SELAM DÜN AKŞAM FİFA 24 OYNARKEN ANİDEN BİGLİSAYARIM FARE DAHİL DONDU VE HAREKETSİZ KALDI SONRA BİLGİSAYAR SIFIRDAN YENİDEN BAŞLADI VALORANT OYNARKEN RDR2 OYNARKEN ASLA BU SORUNLARI YAŞAMIYORUM AMA FİFA 24E GİRERKEN BİLGİSAYAR KAPANIYOR SEBEBİ NE OLABİLİR AKLIMA İŞLEMCİ GELDİ O...
  8. alpharh

Çift Monitörün bir tanesi sürekli kapanıyor

Arkadaşlar bende bir tane asus rog strix 270hz 24inc ekran var bir tanede 27inc msı 2k monitör var 165 hz hiç bir sorun yoktu 1 senedir kullanıyorum kasanın Dissplay girişinin bir tanesi çalışmıyor ona emin oldum bugün ikinci ekranı oraya takınca görüntü alamıyorum hiç bir şekilde sorun ekran...
  9. alpharh

Yardım Delux M800 Pro (PAW 3395) Driver sorunu

Arkadaşlar selam bu mouse'u yeni aldım fakat youtubedan videolarına bakıyorum bu driver uygulamasında herkesin ışıklandırma seçenekleri var kafasına göre mouse'un ışıklarını düzenleyebiliyor ama bende ki programda ışıklandırma yok mouseda da hiç bir ışık yanmıyor çok sinir oldum bilen var mı?
  10. alpharh

Yardım Asus Vivobook 16X RYZEN 5 5600 alınır mı?

arkadaşlar ekran inc olarak büyük bir laptop istiyorum iş yerinde hafif oyunlar ve flim izleyeceğim genelde apu bir sistem...
  11. alpharh

Yardım Sizce bu ekran nasıl?

Arkadaşlar fps oyunlarını çok oynuyorum bir tane monitör buldum sizce bu nasıldır kullanan bilen var mı...
  12. alpharh

Yardım Kablosuz (Oyun Müzik) Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar selam, Oyunlarda sıkıntı yaratmayacak ve müzik dinlerkende keyif verebilecek 1000-3000 tl arası kablosuz kulaklık önerebilir misiniz? ve kulaklıkta müzik dinlerken basslı kısımda titreşim özelliği olan kulaklıklar olursa çok iyi olur müzik dinlerken çok güzel zevk katıyor böyleleri...
  13. alpharh

Yardım Patriot 2TB SSD SATA

Arkadaşlar bu marka nasıl bunu almayı planlıyorum hatta 2 tane almayı planlıyorum sizce nasıl? https://www.amazon.com.tr/dp/B0BWRHR75Z/ref=asc_df_B0BWRHR75Z1692316800000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0BWRHR75Z&linkCode=asn&th=1
  14. alpharh

Yardım B550M S2H ANAKART DEPOLAMA

Gigabyte B550M S2H Anakartım var arkadaşlar Bugün eski kalın büyük harddisklerim vardı 2 tane birisinin helvasını yedim :D bana acil kaliteli 2tb yada 4 tb 3.0 3.5 harddisk sata disk lazım ve burda yazılan yazılardan hiç bir şey anlamıyorum benim anakartım kaç tane hdd kaç tane m2 ssd ve kaç...
  15. alpharh

Yardım HDD veya SATA Disk önerileriniz?

Arkadaşlar selam, bugün eski harddisklerimden birtanesi bağlantı kopma sorunları yaşıyorum sanki flash diski çıkartıp takar gibi sürekli geliyor gidiyor o yüzden kafaya koydum böyle en güzelinden en kalitelisinden 2 veya 4 tblik bir harddisk veya sata harddisk öneriniz var mı?
  16. alpharh

Yardım Bu ssd laptop için mi kasa için mi?

arkadaşlar bu 2tb ssdyi ben amazondan aldım daha yeni pcye takacam da biraz küçük gibi geldi bu ssd laptop için mi yoksa masa üstü bilgisayar için mi aydınlatır mısınız beni?
  17. alpharh

Yardım Gigabyte B550M S2H Anakartta kaç m2 ssd slotu var?

Arkadaşlar selam elimde 2tb m2ssd var anakartımda kaç tane ssd yuvası var bilen var mı tam anlayamadım sitesinden baktım yine anlayamadım :D http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/B550M-S2H-rev-10/sp sitesinde var mı gözüküyor yok mu gözüküyor anlayamadım şuan sistemde takılı ssd var 512gb...
  18. alpharh

Çözüldü✓ Ryzen 7 5800X3D bilgisayar kapanıyor

Arkadaşlar selam, Gigabyte B550MSH2 anakartım var ryzen 5600G işlemciden ryzen7 5800X3D işlemciye geçtim ramleri 32gb 4000mhz yaptım ekran kartım rx6600 Bilgisayarım kendi kendine kapanıyor termal macununu sürdüm 2x120lik corsair sıvı soğutucu da var işlemcide fakat pc 10 15 dakika sonra...
  19. alpharh

Yardım Bİlgisayar için Hoparlör Önerisi?

Arkadaşlar selamlar, eski hoparlörüm çok cızırtılı ses çıkartmaya başladı yenilemek istiyorum güzel f/p önerebileceğiniz ev içinde yüksek ses verebilecek güzel bir hoparlör var mı?
  20. alpharh

Yardım Gigabyte B550M S2H Uyumlu 4000Mhz ram önerisi

anakartıma uyumlu 4000mhz üstü ram önerisi olan var mı 16x16 olarak
Geri