Arama sonuçları: *

• Users: alemdarr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

3500TL'ye kadar redswitch mekanik klavye önerisi

Hocalarım başlıkta da belirttiğim gibi kuzenime hediye almayı düşünüyorum 3500₺ye kadar redswitch klavye önerilerinizi bekliyorum
  2. A

EA FC 26 EA Play Pro almak mantıklı mı

Hocalarım herkese iyi forumlar, başlıkta da belirttiğim gibi FC26 almayı düşünüyorum. Ultimate team oynayacağım. Sizce Ultimate edition almak yerine EA play pro almak daha mı mantıklı? 2 Ay EA Play pro ile oynayıp kasımda indirime girince normal sürümü satın alsam, EA Play Pro sürümündeki...
  3. A

3D Yazıcı ile ufak çaplı iş yapmak

Hocalarım herkese iyi forumlar, birkaç arkadaş ortak bir şekilde 3D yazıcı alıp bir şeyler üretip internet üzerinden satmak istiyoruz. Modelleme kısmında bilgi sahibi olan bir arkadaş var. 3D yazıcılarla alakalı bilgimiz çok kısıtlı. Sormak istediğim şeyler; 1-Maliyet ortalama ne kadar olur...
  4. A

Çözüldü✓ IPhone pil değişimi hakkında

herkese iyi forumlar, iphone 13 cihazımın pil sağlığı %79’a düştü. Apple servisinde orijinal bir şekilde bataryasını değiştirmek istiyorum siteden baktığımda tahmini ücret olarak 4000₺’ye yakın bir ücret gözüküyor. Sizce değiştirmem mantıklı mı? Telefonum hızlanır mı? Ve daha önce değiştiren...
  5. A

50.0000₺ bütçeye göre televizyon önerisi

Hocalarım merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi 50.000₺ bütçeye göre televizyon aramakta bir arkadaşım. Öncelik oyun değil film dizi vs. Önerilerinizi bekliyorum
  6. A

Buradan PS5 alınır mı?

Hocalarım herkese iyi forumlar, arkadaşım PS5 almayı düşünüyor Turkcell Pasaj üzerinden alsa sıkıntı yaşar mı ve bu satıcı güvenilir midir bilenleriniz varsa yazarsa çok güzel olur. LİNK: Sony Playstation 5 Slim 1 TB Digital Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili)
  7. A

Windows 11 güncelleme sonrası geç kapanma sorunu

Hocalarım herkese iyi forumlar, başlıkta da belirttiğim gibi sorunum Windows 11'e güncelledikten sonra bilgisayarım çok yavaş kapanmaya başladı. Bazen 1 dk içinde bazense neredeyse 10dk içinde kapanıyor bunun sebebi ve çözümü nedir?
  8. A

Kablosuz mikrofonlu kulaklık önerisi

Herkese iyi forumlar, 1500 TL'ye kadar f/p kablosuz mikrofonlu kulaklık arıyorum
  9. A

İkinci monitör alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir

Hocalarım herkese iyi forumlar, halihazırda MSI 27" G274QPF QD 2560x1440 2K (WQHD) monitörümü kullanıyorum. 2. monitör alma düşüncem var ve bu monitörü fhd almayı düşünüyorum monitörü alırken nelere dikkat etmem gerekiyor uyumluluk vs tarzında problemler olur mu? Ayrıca varsa monitör tavsiyeniz...
  10. A

XBOX Series S için monitör önerisi

Herkese iyi forumlar. Yakın zamanda XBOX Series S alacak arkadaşım için monitör bakıyoruz. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir 2K mı yoksa FHD mi almalıyız bütçe maksimum 8000
  11. A

XMP Açtıktan sonra oyundan atma sorunu

Herkese iyi forumlar, başlıkta da belirttiğim gibi XMP açınca oyundan atmaya başladı. Ne yapmak gerekir bilenler yazarsa sevinirim.
  12. A

Anakart VGA ışığı yanması ve resetleyince görüntü gelmesi

Herkese iyi forumlar, bazen bilgisayarımı açarken anakartımda VGA ışığı kırmızı yanıyor ve görüntü gelmiyor. Bilgisayar kasasının üstündeki reset tuşuna bastıktan sonra ise bilgisayar normal bir şekilde açılıyor ve görüntü geliyor. Bunun sebebi ne olabilir? Anakart: BIOSTAR B650M-Silver BIOS...
  13. A

Kasa fanlarımı kontrol edemiyorum

Hocalarım herkese iyi forumlar, bios üzerinden cpu fanını kontrol edebilmeme rağmen kasa fanlarımı kontrol edemiyorum ve her zaman maksimum hızda çalışıyor. Kasa fanlarımı kontrol etmem için yapmam gerekenler nedir? Anakart: BIOSTAR B-650M Silver
  14. A

EA FC 24 Ekran yenileme hızını 144'ten fazla seçemiyorum

Hocalarım herkese iyi forumlar 165hz monitörüm olmasına rağmen ayarlardan en fazla 144hz'i seçebiliyorum bunun herhangi bir çözümü var mı?
  15. A

Anakart BIOS ışıkları yandı ve PC açılmadı

Herkese iyi forumlar, daha demin bilgisayarımı açmaya çalıştığımda bios DRAM ışığı yandı ve görüntü gelmedi. Sonra tekrar çalıştırdığımda ilk başta CPU ışığı yandı sonrasında sırasıyla her zaman olduğu gibi hepsi yanıp söndü ve sistem açıldı. Sizce bu neden olmuş olabilir? Daha önce de bir kere...
  16. A

BIOS'tan kasa fanlarını ayarlayamıyorum

Herkese iyi forumlar, BIOS'a girdiğimde CPU fanını kontrol edebiliyorum fakat kasamdaki fanları kontrol edemiyorum ve her zaman en yüksek hızda çalışıyor. Kontrol etmem için ne yapmam lazım? Anakart: Biostar B650M-SILVER DDR5 6000 AM5 (mATX) Kasa: XPG K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Rainbow mATX/ATX...
  17. A

Sadece GTA5'te fps drop sorunu

Hocalarım herkese iyi forumlar, sadece gtada hem onlineda hem offlineda fps drop sorunu yaşıyorum. Bu droplar olurken ekran kartının kullanım yüzdesi 96,97lerden anlık olarak 20lere falan düşüyor ve bu esnada fps dropları yaşanıyor bunun sebebi ne olabilir? Ekran kartı: 4070ti işlemci: 7500f...
  18. A

Çözüldü✓ Ryzen 7500F Cinebench R23 skorları ve sıcaklık değerleri

Hocalarım herkese iyi forumlar, işlemcimi Cinebench R23'te teste soktuğumda resimdeki değerleri aldım ayrıca testi yaparken işlemci sıcaklığım maksimum 76 dereceyi gördü (Soğutucu olarak AG400 kullanıyorum). Sizce bu değerler nasıldır?
  19. A

Ryzen 5 7500F AIDA64 değerleri

Ryzen 5 7500F işlemcimi AIDA64'te 10 dakikalık stres testine soktuğumda fotoğraftaki değerleri aldım. Soğutucu olarak AG400 kullanıyorum sıcaklık değerleri bana biraz fazla düşük geldi acaba bu değerler doğru mudur?
  20. A

Çözüldü✓ Ryzen 5 7500F için F/P soğutucu önerisi

Herkese iyi forumlar, maksimum 1500₺'ye kadar 7500F için soğutucu önerebilir misiniz
Geri