Arama sonuçları: *

• Users: Arda Sedat
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Arda Sedat

Ryzen 9 8940hx 90DERECE

Merhabalar alalı 4 5 gün olalı Slayer R9TS2-5070 C1 Amd Ryzen 9 8940HX laptopumla oyun oynarken pubge Cyberpunk 2077 ultra grafiklerde 90 95 derecelerde geziyor bu işlemci için normal mi yoksa anormal mi bilemedim anormalse ne yapmalıyım
  2. Arda Sedat

Laptop karşılaştırması

Merhabalar iç mimarlık öğrencisi ve oyun oynamayı seven biri olarak laptop alıcam ve hangisi daha iyi olur hangisi beni daha uzun süre götürür kara veremedim ve 1 markayı bilmediğim için danışmak istiyorum. Genel olarak blender ,otocad gibi uygulamalar çalışrıcam bunu göz önünde bulundurarak...
  3. Arda Sedat

Bambu Lab a1 combo vs Anycubic Kobra S1 Combo

Herkese merhaba araştırmalarım sonucu bambu lab a1 combo yu buldum ve inceleyenlerin nerdeyse hepsi çok memnum çok başarılı ürün olduğunu söylüyolar ve bende açıkçası yazılımını ve çalışma tarzını sevdim fakat içim rahat etmedi ve kapalı tarzda 3 d yazıcıları da inceledim yeni çıkan bir model...
  4. Arda Sedat

4060ti kasa mı 4080 Laptop mu

Herkese merhaba türkiyede 4060ti 8 gb Ryzen 5600x 16gb ram B550 anakart Sistemine sahibim türkiyedeki bu sistemi satıp avustralyadan güçlü bir laptop alma şansım var sizce değer mi yoksa tr deki sistemim gayet yeterli mi ? 1719837363 Sistemi yeni dizdim garantileri devam ediyor
  5. Arda Sedat

Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 vs ?

Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 bu modele yakın muadil kulaklık önerebilir misiniz? bunun gibi kumaş pedli özellikle
  6. Arda Sedat

120 hz ekranda 60 gözüküyor

Monster laptopumda 120 hz erkan varken 64 hz den yukarı çıkamıyorum en güncel nvidia driverini yükledim gene olmuyor. Windowsta hz değiştirme seçeneğide çıkmıyoru lütfen yardım edin
  7. Arda Sedat

Çözüldü✓ Amd ryzen 5600x driver sorunu

Yeni aldığım ryzen 5600x için amdnin sayfasından driverini her indirdiğimde mavi ekran alıyorum ve üstelik pc yi açarken ve pc şuan kullanamıyorum bad pool cooler hatası alıyorum sistem bana pc açıldıktan sonra max 10 sn ye veriyo sonra direkt mavi ekran anakartım gigbyte b550 gaming x v2...
  8. Arda Sedat

Pc çalışırken bi anda ramim bozduldu

Pc’im gayet stabil ve güzel çalışıyordu oyunda iken bir anda oyun kasmaya başladı ve bende bir şeylerin ters gittiğini anladım daha önceden de böyle bir şey başıma gelmişti. Sistem bilgisinden sistemi kontrol ettiğimde tahmin ettiğim şey olmuştu 16 gblik ramim 8 e düşmüştü bende kasamı açıp...
  9. Arda Sedat

8 gb 4060ti vs 12gb 3060 ?

2 ekran kartı arasında kaldım ve sonrası içinde düşünüyorum sizde ne yapmalıyım hangisi ilerisi için daha iyi olur ve daha perfomanslı olur PNY RTX 4060 Ti XLR8 Gaming VERTO RGB 8 GB MSI VGA GEFORCE RTX 3060 VENTUS 2X 12GB hangisi daha iyi
  10. Arda Sedat

PNY RTX 4060 Ti XLR8 Gaming VERTO RGB 8 GB Alınır mı?

PNY RTX 4060 Ti XLR8 Gaming VERTO RGB 8 GB almayı düşünüyorum markayı sadece isim olarak duydum alınır mı ve soğutma konusunda nasıl ?
  11. Arda Sedat

Gigabyte B550 Gaming X V2 çift ekran kartı nasıl takılır

Merhaba Gigabyte B550 Gaming X V2 bu anakarta nasıl 2 ekran kartı bağlayabiliyormuyuz bağlarsak farklı ekran kartları olurmu (1050ti - 3060) gibi
  12. Arda Sedat

MSİ B250 m3 vs GIGABYTE B550 GAMING X V2

Merhaba şuan elimde msi b250 m3 modeli var ve değiştirmek istedim amd ile devam etmek istediğimden dolayı b450 almaktansa b550 almak bana daha mantıklı geldi ve GIGABYTE B550 GAMING X V2 aldım işlemci olarakta yanına R 5 5600 aldım şuanki işlemcim İ5 7500 sizce iyi bir anakartmı veya iyi...
  13. Arda Sedat

İşlemci termal soğutucu önerileri

Merhaba termal macun almak istiyorum ama ne alıcam tam karar veremedim şu an coolermaster pro R2 var üzerinde ve çok memnun kaldım onun ayarında bir macun öneririmsiniz
  14. Arda Sedat

Monster A5 ekran kartı watt nasıl öğrenilir?

Merhabalar bu gün donanım arşivi instegram sayfasından gösterilen adımlarla ilerledim fakat bende ekran kartımın max watt gücünü göremedim bi yardımcı olurmusunuz
  15. Arda Sedat

Oto Bass Amfi Uyumu.

Arkadaşlar ben Vısor bm - 1224 1000w 800rms bir bass aldım amfi olarak ucuz bir amfi önerebilir misiniz?
  16. Arda Sedat

Alıcağım ekran kartı anakartımla uyumlu mu?

Bende msi b250 m3 model anakart var ve ekran kartı yükseltmesi yapacağım 2060 almayı düşünüyorum anakartımla uyumlumudur ?
  17. Arda Sedat

Termal macun sonrası pc ye güç gelmiyor

1 gün önce arakdaşın laptonun termal macununu değiştirdik o gün sıkıntı yoktu ama 1 gün sonra pc kapattı kendini ve açılmıyo nedeni ne olabilir 1613747381 bi tane bilgisayar tamircisine göstermiş anakarta güç gelmiyo demiş benim aklıma direk pil geldi pille alakalı bir sorun olabilirmi ?
  18. Arda Sedat

i5 7500 + GTX 1050Ti Sistemi 2. Elde Ne Kadara Satabilirim?

Anakart :Msi b250 m3 İslemci :i5 7500 Ram :xpg 8×2 3000mhz cl16 Ekran kartı : gigabyte g1 oc 1050ti Hdd :1tb Ssd :240gb 1. Monitör : Gamebooster 27inch 165hz 1ms curved 2. Monitör : aoc 60hz 18 inch Klavye: Motospeed ck108 Mouse: Bloody j95 Kulaklık : Gamepower miwhavk 7.1 rgb Kasa : rampage...
  19. Arda Sedat

işlemci soğutucusu öneririmisin

Merhaba işlemci stok işlemci soğutucumu yeterli gelmediğini fark ettim değiştirmek istiyorum hava-sıvı fark etmez 100-300 tl arası önerirseniz sevinirim
  20. Arda Sedat

Va panel mi ıps mi

Va panel mi ips mi bilemedim yeni monitör alıcam kararsız kaldım
Geri