Arama sonuçları: *

• Users: Onur Polat
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Pcye güç geliyor ama tuşa basınca açılmıyor

sorun başlıkta yazdığım gibi anakarta ekran kartına güç geliyor tuşa basıyorum ama 0 tepki açılmıyor kısa devre deniyorum ondada tepki almıyor. 1715604376 kabloları doğru taktığıma eminim
  2. O

Öneri Termal Macun Önerisi

termal macun arıyorum elden gidip alıcam ona göre sayfalardan öneri atarsanız sevinirim kaliteli olsun
  3. O

Valorant Market adlı discord sunucusunu bilen varmı

merhabalar bu dc sunucusunu bilen varmı büyük gözüküyor vp satıyolar 1707320209 18k kişi var
  4. O

Ajazz aj099 siyah yüzeyde çalışmama sorunu

fare yeni geldi siyah şeyleri okumuyo nedense sebebi nedir
  5. O

Valorant hesabı almak mantıklımı

site üzerinden ilk maili ile birlikte valo hesabı alsam sıkıntı yaşarmıyım?
  6. O

Öneri Serisinden 1kya kablosuz mouse fps oyunları için

1kya fps oyunları için kablosuz mouse lazım
  7. O

Yardım odepinden hesap aldım hesap vermiyorlar

merhaba odepinden skin ve mail garantili hesap aldım hesabı geçte olsa gönderdiler ama hesaba erişim yok bildirdim bildiriyede geçte olsa baktılar size yeni hesap ileticez dediler ama iletmediler mesaj yazıyorum bakmıyolar telefonlara zaten ulaşılmıyor canlı desteğe bağlanmaya çalışıyorum canlı...
  8. O

Hyundai i20 dizel için ideal km

ilanlarda bi i20 buldum 2012 model dizel 1.4 195.xxx kmde fazlamı dizel araba için ?
  9. O

valoda fps saçma şekilde 20 30a düşüyor

normalde 200 300 arası aldığım valo 20 30da düşüyor saçam bi şekilde sebebi ne olabilir diğer oyunlarda fps düşüklüğüm yok
  10. O

Asus laptopumda ölü pixel çıktı müşteri hizmetleri sadece prosedürden bahsediyor

merhaba dün asus laptopumda ölü pixrl çıktı 1 adet az önce müşteri hizmetlerini aradım ama sadece 3 ila 5 ölü pixel arasındaki cihazlara yardım sağlıyoruz diyor cihaz 7 aylık olduğu için iade falanda söz konusu değilmiş ben ölü pixelli bir şekilde kullanmak istemediğimi belirttim ama hala...
  11. O

Laptopta ölü pixel çıktı ne yapmam gerek ?

merhabalar bu gün asus laptopumda ölü pixel çıktı anlamadığım şekilde ne yapmam gerek ?
  12. O

Asus Laptop Ölü Pixel sorunu

Selamlar bu gün bilgisayarımı açtığımda ölü pixel olduğunu gördüm asusun laptopu ne yapabilirim ?
  13. O

Valorant fps saçmalığı

Merhbalar valorantta adam gördüğüm zaman fps 20 30a iniyor saçma bir şekilde bu 2 haftadır falan. Poligonda falan bir sıkıntı yok 200 300 arası gidiyor ilk oyuna girdiğimdede bir sıkıntı yok ama adam gördüğüm anda fps 20 30a iniyor cihaz güncel güncellemeleri yapılı sebebi ne olabilir...
  14. O

Laptopu monitör ekranına bağlamaya çalışıyorum olmuyor yardım

laptopu monitör hdmi kablosuyla bağlamaya çalışıyorum ama olmuyor kablo bozuk değil önceden bağlayabiliyordum ama şimdi olmuyor monitöre ekran gelmiyor ne yapabilirim? 1696000854 yardım edebilecek yokmu
  15. O

İosta gevey gerçekten işe yarıyormu?

iph 14 serisi almayı düşünüyorum aldıktan sonra gevey yaptırınca nasıl oluyor bu olayları bilen varmı ?
  16. O

Bilgisayarın sıcaklığı anormal derecede yüksek çalışıyor

Bilgisayarda 2 3 tane uygulama açık 90 derece altına düşmüyor hangi moda alırsam alayım ne yapmam gerek ??
  17. O

Steam fifa açılmıyor

arkadaşlar steamdan fifa açmaya çalışyıyorum başlata basıyorum çalışıyor diyor sonra kendiliğinden duruyo başlamıyor ea gamesden yapotığımdada aynısı oluyor ne yapmam gerek ?
  18. O

Laptop boştayken bile çok ısınıyor

arkadaşlar laptop boştayken 65 80 arası gidiyo siteyi açtığımda 90 görüyor sebebi nedir acaba ?? model asus tuf a15 4060 olan 1692359442 yardım yokmu
  19. O

Bu mousepadler arasında fark varmı ?

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09SYCNZMJ/ref=ox_sc_saved_image_1?smid=A2F1Y401W62SR9&psc=1 https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BJS9TWRP/ref=ox_sc_saved_image_1?smid=A2F1Y401W62SR9&th=1 bu 2 mousepad arasında bir performans veya farklı bişey varmı desen dışında ona göre kırmızısından...
  20. O

Öneri 650tl'ye kadar mousepad önerisi lazım acil

klasse veya endgame mpj 890 düşünüyorum farklı önerilere açığım bütçeyi başlıkta belirttim düşük sens ile oynuyorum acil tavsiye lazım
Top Bottom