Arama sonuçları: *

• Users: Setsuna
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Setsuna

Back connect uyumlu en uygun kasa hangisi?

arkadaşlar en ucuz back connect uyumlu kasa hangisi MSI B850 GAMING PLUS WIFI PZ anakart var fakat kasa değişmek gerekiyormuş
  2. Setsuna

Dragos Dragmode B760M D4 Pro alınır mı ?

bu anakartı almayı düşünüyorum kullanan birileri varsa yorum yapabilir mi acaba çok arafta kaldım intele geçmek istiyorum ekran kartımdan ötürü birde kullanan birisi bios fotoğrafı atabilirse çok güzel olur
  3. Setsuna

2000 tl ve altı mouse

2000tl ve altı mouse önerebilir misiniz aklımda razer basilisk v3 x hyperspeed var fakat önerilere de açığım
  4. Setsuna

İntel arc b580 yazılımı nasıldır bilen biri yazabilir mi?

Intel arc b580 almak istiyorum fakat yazılımının nasıl olduğunu bilmiyorum kullanan birinden tavsiye almak istedim nasıl bir ekran kartıdır kasma donma herhangi bir şey var mı bilen biri yazabilirse teşekkür ederim.
  5. Setsuna

Rx7600 mü b580mi almalıyım?

Arkadaşlar ben ekran kartı alacağım fakat bu iki ekran kartı arasında kaldım 2 ekranın var birisi 32 inç 2K diğeri 1080p bir ekran yani 2 ekranı kaldırabilecek hangisidir sizce ben bunlar arasında kaldım fakat b580 sanki 4K performansında akıcı oyun performansı sunduğu için bence sanki 580 gibi...
  6. Setsuna

En uygun fiyatlı manyetik switch klavye önerisi verebilir misiniz?

bana en ucuz manyetik klavyeyi önerebilir misiniz_
  7. Setsuna

Öneri İNTEL ARC B580 Mİ YOKSA A770 Mİ ALINIR?

İNTEL ARC A 770 İLE ARC B580 ARASINDA KALDIM HANGİSİNİ ALMALIYIM
  8. Setsuna

Rx6650Xt ekran kartım var kaç TL'ye satmalıyım?

rx6650xt ekran kartım 2-2.5 yıllık çok zorlamadım moba türü oyunlar için kullandım genel olarak kaç TL'ye satmalıyım içi açılmamış kozmetikte kusur yok kutu var garanti yok garanti etiketi üstünde hala en fazla kaça satabilirim ve geçeceksem intel arc b580 iyi midir
  9. Setsuna

A36 47wattdan max kaç watt alır

47 watt şarj adaptörü aldım fakat 45watt destekliyor telefon 45 watt alır mı yoksa daha mı düşük alır 45watt alsa yeterli aslında
  10. Setsuna

r5 5600 e en uygun soğutucu önerisi

r5 5600ü soğutabilecek en ucuz soğutucuları önerir misiniz
  11. Setsuna

ryzen 5 5600e snowman x6 yeterli mi?

arkadaşlar ben bir soğutucu alacağım ve başlıkta gördüğünüz modelden alacağım fakat kullan varsa bana nasıl olduğunu söyleyebilirmi acaba?
  12. Setsuna

Hangi monitör türünü almalıyım?

Arkadaşlar ben iki monitör arasında kaldım 32 inç bir monitör mü almalıyım yoksa 27 inç mi ve 144 hz yeterli midir monitörler için?
  13. Setsuna

İlk taksitini ödediğim alışverişin iadesi nasıl gerçekleşir

Ben bir monitör aldım ve ilk ay taksidini ödedim fakat monitörde sıkıntılar oldu ve iade etmek durumunda kaldım iadesi nasıl olur sade bir biçimde anlatabilir misiniz
  14. Setsuna

philips 27m1n3200za alınır mı?

İnternette en uygun 27 inç ips ve duz monitör buydu sizce alınır mı kaliteli midir 27 inç olması şart 24 inç bana küçük geliyor 4500-4000 arası fiyat bandında monitör önerebilecek varsa öneri yapabilir
  15. Setsuna

siyah geçişlerde pixellenme

arkadaşlar ben video izlerken videonun diyah köşelerinde pixelleşme görmeye naşlıyorum bir çözümü var midir acaba 1686345015 sağ ve sol köşelere dikkatli bakın
  16. Setsuna

İtopyadan hazır sistem aldım elazığa tahmini kaç gune gelir

itopyadan bu gün bir hazır sistem aldım elazığa kaç günde gelir ya da direk doğuya kaç güne gelir.
Geri