Arama sonuçları: *

• Users: cattlaq
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Yardım İOS daki PUBG android aktarma

Merhaba arkadaşlar ios da gamecenter da PUBG mobil hesabım var bunu Android nasıl aktarabilirim yalnız elimde ios cihazı yok. PC veya mobilden bi yolu var mı ?
  2. C

Bu klavye ve mouse alınır mı ?

https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-scope-rx-red-switch-1ms-ip57-su-gecirmez-ve-toza-dayanikli-rgb-turkce-optik-kablolu-gizlilik-tuslu-mekanik-gaming-klavye-p-HBV00001AYLH5?magaza=BETA%20PLUS%20TEKNOLOJ%C4%B0&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBV00001AYLH5&utm_term=c...
  3. C

Asus TUF RTX3090 Sıcaklık sorunu

Red Dead Redemption 2 oynarkene 78 dereceye geliyor milisaniyelik FPS düşüp geri yükseliyor sizce sorun nedir ?
  4. C

Çözüldü✓ RGB adresleme sorunu

Merhaba arkadaşlar kasamın RGB ışıklarını istediğim gibi kullanamıyorum. ASUS Armoury Crate yazılımında LED'ler gözüküyor ama kullanmak istediğimde sıvı soğutucu RGB ve kasa RGB istedigim sekilde kullanamıyorum. Diğer parçalarımı ise istediğim şekilde kullanabiliyorum. Kasamın ASUS yazılımı...
  5. C

Çözüldü✓ Fan kablolarını anakartın neresine takacağım ?

Bunlar için coklayıcıya gerek var mı yoksa PSU'dan cıkan kaplonun ucunu direk anakarta taksam olur mu? Arka egzoz fanını bunlardan birine taksam sıkıntı olur mu ?
Geri