Arama sonuçları: *

1. B

Aliexpress indirimleri ne zaman olacak?

Selam, bu Aliexpressin yaptığı indirimlerin bir tarihi falan var mı? Sanırım klavye, switch, keycaps vs alarak geçirdiğimiz indirimler yaz indirimiydi. Böyle mevsimlik etkinliklerin tarihleri falan belli mi? Bir üyeden kasım özelinde bir indirim duymuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum.
  2. B

AMD Radeon R2 Grafik hakkında

AMD Radeon R2 Grafik işlemciye entegre mi yoksa ayrı bir çip şeklinde mi laptop anakartı üzerinde bulunuyor?
  3. B

Genshin impact takım önerisi

Arkadaşlar, AR56'ya ulaştım ama daha tam gönlüme göre bir takım dizemedim. Şu lanet abyss'i en fazla 33 yıldız yapabiliyorum. Kendi dünyamda kullanmayı sevdiğim takım şu şekilde: Neuvillette, Furina, Kazuha, Nahida. Nahida bu takımda gereksiz, Furinanın takımdan çektiği can tüketimini...
  4. B

Ekran kartı tutucusunun rgb si nasıl ayarlanıyor?

Arkadaşlar ben şundan almayı düşünüyorum fakat kutu üzerinden sadece Aura Sync etiketi var. Benim anakartım Gigabyte marka ben Armoury Crate kurarak bu ekran kartı tututucusunun RGB'sini kontrol edebilir miyim...
  5. B

linkteki kasa alınır mı?

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?pid=11303 yavaştan sistemi yeniliyorum ve kasayı değişmeye karar verdim. bu kasa alınır mı yoksa yakın fiyatta daha iyisi var mı? içinde kontrolcü bulunuyor mu?
  6. B

Patriot ram alınır mı ?

Bende 4x8 32 gb var fakat ilerisi için 64 gb nin yolunu açmak ve kasamda daha iyi bir görüntü elde etmek adına bendekileri satıp 2x16 gb geçmeyi düşünüyorum. Linkteki ramleri uyguna görünce sormak istedim alınırlar mı? Çipleri vs nasıldır nanya vs çıkmıyordur umarım...
  7. B

z11 hangi switchler takılır?

Z11 aldım Trendyol'dan 380 liraya indirimle üründen oldukça memnunum ama Switch'lerini değişmek istiyorum. Switch'leri hoş güzel Huano Switch ama ileride bozulursa diye elimde hazır Switch olması lazım gibi hissediyorum. Yanında gelen yedek Switch'in fotoğrafını eklerim lazım olursa. yanında...
  8. B

server ram normal pc çalışır mı?

ikinci elden uyguna ddr4 8 gb ram alacaktım fakat normal olanları nedense çok pahalı sunucu ramleri daha uygun gibi. sunucu ramlerinde ecc varmış benim işlemcim i5 7400 ecc desteği yok taksam görüntü alabilirmiyim? ramden tek beklentim uygun fiyatlı olması ve çalışması. anakartımında ecc...
  9. B

Ppga 478 soket laptop işlemcisi ile ne yapılır?

Arkadaşlar eski laptopumuzda t2250 vardı soketli bir anakartı olduğundan 140 tl ye t7200 alıp yükseltme yaptım elimde eski işlemci kaldı. Sizce ne yapabilirim bununla? Sat demeyin 50 tl için verdiğim uğraşa değmez ayrıca alıcısı bile olmaz tahminen. Ben bir kenarından delip kolye veya...
  10. B

steam profil arka plan önerisi.

arka plan olarak şu anda bunu kullanıyorum. değişmeyi düşünmüyorum. https://steamcommunity.com/market/listings/753/233860-Beep%21 hareketli ufak profil arka planı ve çerçeve arıyorum uyumlu olarak. avatar önerisi de hoş olur. puan olarak 10.000 steam puanım var bilginize.
  11. B

Bu parçaların ederi ne kadar?

Amd 2600 B450m-k 8gb 3200 mhz ram. 600w psu 3 fanlı kasa (xigmatek glare 7a) Ekran kartı yok arızalandı. Ssd yi de ben söktüm.
  12. B

Am5 7500f nasıl oc yapılır.

Sinerji üzerinden kuzenime hazır sistem aldık ama fps olarak düşüş yaşıyoruz. İşlemci 5000 mhz ye kadar çıkabiliyor o konuda sorunumuz yok fakat 500-600 gezinirken kimi zaman 300 fps lere kadar düşüyor valorant içerisinde. Sistem bu...
  13. B

7500f sabit 75 derecede çalışıyor.

Geçen hafta perşembe günü sinerjiden 25. K ya sinerji future sistem almıştık sistem elimize ulaştı taktık çalıştırdık fakat benim izlediğim kadarıyla 7500f gibi bir işlemciye stok fan yetmemesi lazımdı fakat ilginç bir şekilde 75 derecede sabit çalışıyor. Aida64 ile işlemciye kararlılık testi...
  14. B

7500f için kule tipi soğutucu.

Maximum 2 k bütçemiz var dual tower bir model önerirseniz hoş olur. Kuzenim kendisine sistem aldı siparişini geçtik fakat stok fan ile geliyor o yüzden soğutucu ihtiyacımız var. Sistem bu. https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-future-ryzen-5-7500f-16gb-1tb-m2-ssd-rtx4060ti-oyun-bilgisayari-p-39068
  15. B

Bu sistem alınır mı?

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-future-ryzen-5-7500f-16gb-1tb-m2-ssd-rtx4060ti-oyun-bilgisayari-p-39068 kuzenime alıyoruz sadece valorant oynuyor en low ayarlarda 360 fps nin altına düşmemesi gerekli kendisi vatandan alalım falan diyordu zor vazgeçirdim mümkünse sadece sinerji üzerinden daha...
  16. B

valorant 360 fps altına düşmeyecek hazır sistem önerisi

Bütçemiz 20-22 k civarında sistemi kendime alıyor olsam istemeyeceğim bazı özellikler isteniyor maalesef. 1)ekran kartı nvidia olmalı. 2)valorantta 1080p low ayarlarda 360 fps altına düşmemeli. Sistemi alacağım kişi sadece valorant oynuyor işlemci ağırlıklı bir sistem daha iyi olur diye...
  17. B

Micron 1300 alınır mı?

Arkadaşlar bu ssd alınır mı? https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-micron-1300-256-gb-mtfddak256tdl-1aw1zabyy-2-5-sata-3-0-fiyati,516333646.html Kontrolcü olarak ultra 3d ile aynı fakat dram bulunduruyor mu bilgi edinemedim beni bilgilendirecek veya alternatiflerini önereceklere teşekkür ederim
  18. B

Performax xotran switch değişimi.

Kendime 100-200 lira arasında yedek fare almak istiyorum. Bu bütçede 3327 bulunduran xotrandan başka fare yok biliyorum. Xotran alacağım ama kafama takılan bir soru var. Bu xotranda omron switch vardı ben wraith esportstan kailh gm 4.0 alıp lehim ile switch değişimini yapsam nasıl olur? Ayrıca...
  19. B

M808 vs gigabyte aorus m2

Fareleri almayacağım bu konuyu daha çok fikir alışverişi yapmak için açtım. Bu fiyatta bir fare alacak olsam mm720 alırdım şahsen. Amazonda 520 lira. Fiyattan bağımsız olarak soruyorum. Hangisi daha iyi. Fiyat olarak m808 gün içinde 100 tl zam yedi. Daha bu sabah 380 tl fiyatındaydı...
  20. B

Steelseries prime alınır mı

Bugün internet kafede SteelSeries Prime faresini deneme şansım oldu. Shape ve coating olarak çok tatmin oldum diyebilirim. Kafama takılan birkaç sorum var onları sıralayayayım. 1)benim kullandığım fare neonoir olan sınırlı versiyonuydu coating olarak düz siyah renk fareden farkı var mıdır...
Geri