Arama sonuçları: *

• Users: Oktayy_00
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Oktayy_00

Fifa 26 alınır mı sizce?

fifa 26 1k ya geliyor indirimde epic gameste sizce alınır mı 27 çıkarsa ona da sıfır fiyatını mı ödiyecem yoksa 26 var diye indirimli mi olur bide 26 alırsam epic ödüllerinden rdr 2 yi de 200tl ye gelicek
  2. Oktayy_00

Cat6 kablo önerebilir misiniz

Uzun bir cat6 kablo önerebilir misiniz farkeder mi bilmiyorum modemle bilgisayar arası 1 oda fark var sadece Amazon’dan olursa iyi olur
  3. Oktayy_00

Yardım Turktelekom fiber bilgisayars nasıl bağlanacak?

Herkese iyi forumlar geçen turktelekomu aradık normal de iptal edicektik fakat vazgeçtik bizim eve fiber kutusu getirdiler falan bağladılar aşağıya da fotoğraf koyucam fakat sorun şu arkadaşlar modemi kurdukları yer koridorda benim bilgisayara uzak o yüzden bağlayamıyorum arkadaşlara durumu...
  4. Oktayy_00

Türknet mi turktelekom mu

Dün Türk Telekom’u iptal ettik turknete geçeriz diye ama şimdi şöyle fırsat sunuyorlar aynı fiyata türknet le 100mb Türknet de aynı şekil 100 mb aynı fiyat sizce hangisime geçmeliyim türktelekomdan aşırı şikayetçiyim ama türknete geçersem beklemek zorunda kalıcam türktelekom direk bağlanıcak...
  5. Oktayy_00

İphone dinamik ada bakar mısınız

arkadaşlar dinamik ada bu şekilde fakat birleşik gözüküyor ama alttan bakınca ışıklı bir ortamda bu şekilde olduğu belli kullanan arkadaşlar sizde de böyle mi
  6. Oktayy_00

Telefonun çok hızlı sarj olması

Dün aldığım iphone şarjı 8 e kadar düştü bugün 20 watt bir şarj makinesine taktım 1 saat de 97 oldu çok hızlı değil mi sizce ben çok anlamıyom telefonlardan
  7. Oktayy_00

25 wattlık telefona 20 watt takarsam sorun olur mu

25 watt istiyor telefon orijinal iphone nün 20 watt başlığını takarsam sorun olur mu
  8. Oktayy_00

YD iphone 16 pro aldıktan sonra ne yapmam lazım

yarın almayı düşünüyorum kapalı kutu 46k birazını peşin vericem geri kalanı taksit yapıcam 3k faiz gelir üstüne aldıktan sonra neleri kontrol etmeliyim telefonun
  9. Oktayy_00

Akım Koruyucu Priz Önerebilir misiniz

akım korumalı priz önerebilir misiniz 3lü veya 4lü bilgisayar için
  10. Oktayy_00

Tebilon garanti süreci

Dün açtığım konudan kasayı Bugün tebilona garantiye götürdüm psu arızalıymış yeni psu taktılar ama 750 watt yerine sıfır 650 watt taktılar çok güzel ilgilendiler termal macun alsam işlemcinin termal macununu değiştirir misiniz dedim direk almanıza gerek yok değiştiririz diyip macunu...
  11. Oktayy_00

Tebilondan aldığım ürünün garantisini nasıl görücem

Tebilon dan hazır sistem almıştım ama garantisini görüntüle yemiyorum ne kadar kaldı bitmesine falan bilmiyorum nerden bakıcam
  12. Oktayy_00

Bilgisayarım açılmıyor hiç bir şey yapmadım

Arkadaşlar dün gece saat 4.30 da bilgisayarı kapattım hiç bir sorun yoktu normal windows dan kapattım bugün saat 12 de evdekiler şalteri falan kapatıp açmış buzdolabına falan kablosunu yapmak için mi ne her neyse az önce bilgisayarı açmayı denedim açılmıyor monitörde güç var modem de çalışıyor...
  13. Oktayy_00

Mount Blade Bannerlord da bir sorrunnn

bannerlord en zor ayarlarda oynuyorum ve kuzait krallığına katıldım şuan en güçlü krallık bizim ama şöyle bir sorun var diğer krallıkların hepsine biz savaş açıyoruz hiç onlar açmıyor oyunu en zor da oynasam da böyle çok kolay oluyor bir ara kuzey imparatorluğunun gücü bizden çoktu onlar da...
  14. Oktayy_00

35k telefon önerir misiniz

samsung apple var mı telefon önerileriniz YD 16 düşünüyordum ama başka varsa şunu alın diyeceğiniz s25fe falan alabilirim
  15. Oktayy_00

İphone 16 mı 15 pro max mi?

16 kapalı kutu yd 35k 15 pro Max ikince el yd %91 pil sağlığı 256gb 26k hangisini almalıyım
  16. Oktayy_00

YD Apple mantıklı mı

YD iphone 14 15 pro max fiyatlarına bakıyorum bir tane ilan buldum 15 pro max %92 pil sağlığı 256gb mağaza 12 ay garantili sorun çizik falan yok demiş fiyatı da 30k civarı sizce alınır mı YD almak mantıklı mı? Ya da sıfır s25 se mi almalıyım
  17. Oktayy_00

Telefon önerebilir misiniz?

telefon önerebilir misiniz. samsung s24 se veya YD iphone 13-14 pro max arasında kaldım. ama yd alırsam imei falan nasıl oluyor bilmiyorum 1 yıl kullandıktan sonra 4 ay kapanıyormuş galiba başka telefon kullanmam gerekiyormuş iki telefon kullanamam başka çözüm yolları var mı yd iphone önerir misiniz
  18. Oktayy_00

Bannerlord Key alırsam online da girebiliyor muyum

talewords sitesinden bannerlord alıcam steam key veriyorlarmış keyi alıp girersem online oynayabilir miyim
  19. Oktayy_00

MSI MAG 256F alınır mı?

MSI MAG 256F monitörü aldım ama yinede sormak istedim sorunu falan var mı 4300tl ye aldım bunun yerine alınabilicek başka monitör var mıdır? En iyisi bu mudur?
  20. Oktayy_00

Ölü piksel geçer mi veya çoğalır mı?

ölü piksel testi yaptım beyaz ve yeşilde 1 tane ölü piksel var bu geçer mi ve ya çoğalır mı yardımcı olur musunuz
Geri