Arama sonuçları: *

1. S

Türk askeri en çok hangi şehirde?

Herkesin bildiği üzere 800 bin küsür askerimiz var 400 küsürü aktif tam sayıları bilmiyorum bildiğim bu sormak istediğim şey bu askerler türkiye içinde çoğunluğu muhtemelen yani bir savaşta değiliz suriye dışında türkiyedeki askerlerin çoğu hangi şehirdeki üslerde? yani hangi şehirde bölgede...
  2. S

Matematik ödevimi.yapamadım

Matematik ödevim için yardım lazım anlamadım. 143-112 Lütfen soruyu çözüersniz sevinirim 2ikinci sınıfım arkadalr iyi günler
  3. S

Sırbistandan türkiyeye nasıl para gönderilir?

Arkadaşlar sırp arkadaşıma bir oyun hesabı sattım ve bana parayı göndermesi gerek. İbanla olmuyor. Nasıl bu adam bana 1 dolar gönderebilir? (Şahıs safe.) Lütfen bana sırbistandan türkiyeye nasıl para gönderilir söyleyin.
  4. S

Fotoğraftaki bir rengi png yapma

Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var gerçekten. bu örnek bir fotoğraf. bu fotoğraftaki yeşil yeri nasıl png yani şeffaf yapabilriim?? pc kötü lütfen site adı söyleyin.
  5. S

Discord sunucuyu telefon doğrulaması istemekten çıkarma

Nasıl anlatacağım bilmiyorum. Sunucuma gelenler telefon numarasını doğrulamak zorundaymış, yanlışıkla sunucumda bu özelliği aktif etmişim. Nasıl kapatılır?
  6. S

24 FPS film ve 24 FPS Oyun farkı

Arkadaşlar ben anlamadım. GTA 5 oyununu 24 FPS oynarsan bariz kasma hissedilir. ama filmde haraketli sahnelerde bile 24 FPS olmasına rağmen kasma hissi hiç olmuyor neden
  7. S

Omegle utanmamak için öneri

PC çok iyi değil oynadığım oyunlar Hoi4 cs 1.6 falan. Omegle giriyorum ama sıkıldığım için saçma yüz ifadeleri yapıyorum ama çok utanıyorum. Utanmamak için ne yapmalıyım? Sonuçta gerçek hayatta görmeyeceğiz?
  8. S

MX230 Laptop Her oyunda kasıyor

Arkadaşlar eskiden normal ayarlarda 40 FPS oynardım gta 5 i. Şuanda ise bırak onu csgoda 720p low ayarlarda çok kasıyor. daha termal temizliği yapalı 2 hafta oldu. casper nirvana s500 8gb ram intel core i5 10210u mx230 4gb
  9. S

Bu tavuğun suçu neydi?

Yolda kedi köpek görünce ayy tatlış kedi diyip başını seviyorsunuz. O kediyi o köpeği asla yemezsiniz. Mideniz bulanır. Ama videodaki tatlış tavuğu afiyetle gömüyorsunuz. Neyi eksik kediden bu tavuğun? O mu seçti tavuk olmayı..
  10. S

100 TL ile ne yapılır

Seçenekler - Starbucks siparişi ver Hayatımda hiç içmedin kanki içte instada hikaye at havalı ol azıcık 1.35 boyun var zaten Cebe koy Harcama kenarda kalsın lazım olur ağlarsın sonra kanki Discord sunucuna 1000 üye saatın al Disocrd sunucun büyümüş olur hem mutlu olduğundan dopamin hormonun...
  11. S

Yurtdışındakiler beni dışlıyor

Discordda genelde yurt dışı sunuculularda takılıyorum Spotify sunucusu Nintendo sunucusu falan. Türk olduğumu söyleyince herkes kebab ile ilgili şakalar yapıyor, hindi emojisi atıyor ve osmanlının barbar ve kanlı olduğunu söylüyorlar. Bu, Spotify şirketinin sunucusunda yapılıyor. Orijinal...
  12. S

Monitör Dahil Sinerji PC alınır mı??

Arkadaşlar Monitör ve hazır kasa dahilinde 7.5k bütçem var. Maalesef 1 kuruş dahi yükseltemiyorum. https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-zaretta-apu-ryzen-3-4300g-16gb-128gb-ssd-sata-is-bilgisayari-p-45857?srsltid=AR57-fA4lKa-FE13m-bdKZQLpuuBM7QVZKFV06uvqLbYRQVqbMCj3vSvuJ8 böyle bir sistem...
  13. S

ome.tv VK ile giriş yapılmıyor

Merhabalar efendim. Bildiğiniz gibi ome.tv sitesine giriş yaparken fecabook veya vk seçeneği sunuyor. Bende siteye VK hesabımı bağlayarak girmek istiyorum ama Böyle bir hata ile karşılaşıyorum. VK hesabıma normal mail, vk maili, telefon numarası, profil fotoğrafı herşeyi ekledim. Ama VK ile...
  14. S

Ailem beni zorla bursluluk sınavına girdirtiyor

6. sınıfım ortalamam 70 küsürlerde yani sınıfımın kolaylığına göre baya baya kötü. Ailem benden izinsiz benim adıma kayıt oluşturacaklar. Yapamayacağımı anlatmama rağmen işte belki şansını dene diyerekten zorla kayıt ettirdiler. Lisede falansanız biliyorsunuzdur 70 OBP ile iyi bir liseyede...
  15. S

Ebay üzerinden satış yapılır mı?

Selamlar. Biliyorum Türkiye üzerinden Ebay.com alışveriş sitesinden ürün alıp gelmesi zor. Ama ben ürün satın almayacağım, ürün satacağım. Bildiğiniz gibi Ebay Ups kargo kullanıyor ve bende istanbulda yaşıyorum. O kargo şirketinin bayisi yakınlarımda bulunuyor. Ürünümü biri satın aldığımda gidip...
  16. S

Mobil ekran kartı nasıl bilgisayara uyumlu oluyor?

Adam videoda Aliexpress üzerinden çok ucuza bir RTX 3060 alıyor. Aldığı yerdede 6 GB VRAM Yazıyor bundanda şüpheleniyor. Kargosu geldiğinde ekran kartının üzerinde RTX 3060M yazıyor yani mobil kart. Sonra bunu bilgisayarına takıyor ilk hata gelsede sonra oyun test ediyor ve gayette kullanıyor...
  17. S

Matematik ortalamam 42, Teşekkür belgesi alırmıyım?

Selamlar. 6. sınıfa gidiyorum, ortalamam 70.03 puan ancak Matematik ortalamam 42 küsürlerde. Bu teşekkür belgesi almama engelmi? İnternette böyle gördüm ancak hoca sadece Türkçeden 55 altı almamamız gerektiğini söylemişti. NOT- Lütfen internetten bakmayın. Çoğunluğu lise için geçerli diye gördüm.
  18. S

3000G Sistem GTA 5 Açarmı?

Selamlar efendim. Bütçem 4800 lira olduğundan ve ikinci el asla kullanmadığımdan bulabildiğim en ucuz APU sistemi buldum. https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=10260 Sistemin Özellikleri: AMD Athon 3000G RX Vega 3 IGPU 8X2 Dual Channel Ram İnternette izlediğim kadarıyla 1080p...
Geri