Arama sonuçları: *

• Users: spray6565
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. spray6565

1000 TL bütçe Bluetooth kulaklık onerisi

Arkadaşlar sadece müzik dinleyeceğim ve gürültü engelleme olursa mükemmel olur önerilerinize açığım 1000 TL ye kadar ödeyebilirim şimdiden teşekkürler
  2. spray6565

İkinci el rtx 3060 sistem ne kadar eder

Ekran kartı; rtx 3060 12gb İşlemci: ryzen 5 5500 Ssd:512 GB M2 Anakart: Asus a550 MK Ram : 2*8 3200mgh PSU: 80w Gold sertifikalı Kasa : flygame mesh kasası Bu sistemi satacağım sahibinden kaça sayabilirim Not: sistemin durumu mükemmel 6 aydır kullanıyorum 2 yıl garantileri var
  3. spray6565

Huawei freebuds se 2 alınır mı

Arkadaşlar spor yapıyorum ve bir kulaklık almak istiyorum evimize yakın bir vatan mağazası var ve bu kulaklık orada 950 TL sizce değermi yoksa 1000 TL altı alınabilecek daha iyi kablosuz kulaklıklar varmı
  4. spray6565

Rehber matematik 49 günde tyt matematik kampı nasıldır

Ben fen lisesine gidiyorum 10.sinif yaz tatili için rehber matematik 49 günde tyt matematik kampına başlayacağım sizce nasıldır
  5. spray6565

nvidia ingiltere hesabı açma

arkaddaşlar bedava 3 aylık gamepass almak istiyorum ama nvidia nın ingiltere hesabını açamıyorum nasıl açabilirim hangi vpn kullanabilirim hangi uygulamayı indirmem gerek
  6. spray6565

BEDAVA 3 AY GAMEPASS NASIL ALINIR

arkadaşlar forumda bedava 3 aylık gamepass alınacağı yazılmış ve birkaç talimat gösterilmiş ama o talimatları uygulayınc a alamıyorum misal ilk yerde tıkanıyorum adam hangi uygulamayı indircegimizi link ile göstermesi lazım ikide bir yanlış uygulamayı indiriyorum bütün Nvidia uygulamalarını...
  7. spray6565

Hangi piyanoyu almalıyım

Arkadaşlar piyano öğrenmek istiyorum ama hangi piyanoyu alacağımı bilmiyorum fazla bütçem yok piyano piyasasını da bilmiyorum sizin bildiğiniz fiyat/performansı iyi olan bir piyano var mı?
  8. spray6565

hepsiburadada kapıda ödeme varmı

hepsiburadada birkaç ürün aldım bu ürünler kapıda ödeme ile ödeniyormu ödeniyorsa nasıl öddeniyor
  9. spray6565

rehber matematik 0 dan geometri kitabı alınımı

arkadaşlar 10. sınıfım 10. sınıfta dörtgenler ve çokgenler konusu için üçgenler bilgiside gerekiyormuş bende o zaman komple tyt geometriyi halledeyim dedim baştan ve youtubede rehber matematiğin videosunu gördüm https://www.youtube.com/playlist?list=PLVoSZ0D0CB3rq429rr1qWM0nAPFActnBl ve kaynağı...
  10. spray6565

ödül veren discord sunucuları

arkadaşlar diijipin gibi bazen etkinlik düzenleyip katılanlara ödül veren bir discord sunucusu varmıdır acaba
  11. spray6565

dead space 2023 ücretsiz türkçe yama xbox gamepasss

arkadaşlar dead space 2023 aldım gamepassden önerebileceğiniz ücretsiz türkçe yama varmıdır
  12. spray6565

x box gamepass yükle tuşu çıkmıyor

arkadaşlar mass effect legendry edition yüklemek istiyorum ama yükle tuşu çıkmıyor ne yapmalıyım
  13. spray6565

x box game pass 1 aylık nasıl alınır

arkadaşlar kısa bir soru soracağım cahilliğime verin bu soruyu ben x box storeden 1 aylık gamepass alacağım ama 1 ay bittiğinde otomatik olarak game pass kapanıyormu yoksa kredi kartından çekmeye devammı ediyor ben sadece 1 aylık almak istiyorumda nasıl yapabilirim
  14. spray6565

Crysis trilogy 105 tl

Arkadaşlar epic games de Crysis 1 remastered Crysis 2 remastered Crysis 3 remastered Bu üç oyun 105 TL sizce alınır mı
  15. spray6565

sistemim ne kadar eder

arkadaşlar benim bir bilgisayarım var onu satmak istiyorum monitör dahil ikinci elde fiyatı ne olur sizce işlemci :ryzen 5 5500 (kutulu garantili 1 ay önce aldım) ekran kartı: zotac gaming rtx 3060 12 gb (5 ay garantisi var bende 2.e l aldım) anakart: asus prime a 520 mk (kutulu garantili 1...
  16. spray6565

steamden tanıdığımdan biri 50 dolarlık hediye çeki gönderdi

arkdaşlar oyun oynuyordum adını bilmedğim isaacjesie10 adlı kullanıcı bana steam chatinden şöyle bir yazı gönderdi 1709372717 güvenilirmidir yoksa sadece ben malmıyımda beleş 50 dolar zannettim
  17. spray6565

Bilgisayar için gamepad önerisi

Arkadaşlar hikayeli oyun oynuyorum PC de Spiderman witcher 3 tarzı bütçe Max 700 TL öneriniz varmı
  18. spray6565

F1 manager 2023 Steam 6 dolar alınır mı

Arkadaşlar Steamde F1 manager 2023 6 dolar sizce alınır mı
  19. spray6565

rafadan tayfa galaktik tayfa nereden indirebilirim

arkdaşalra küçük bir kuzenim var rafadan tayfa galaktik tayfayı izlemek istiyor televizyonda pc den indirebileceğim bir site varmı
  20. spray6565

İndirimde güzel olan oyun önerisi

Arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar aldım ekran kartı rtx 3060 ama benim bı sıkıntım var bu ekran kartı ile sadece valorant LoL gibi oyunlar oynadım ama artık bıktım kaybetmekten artık hikayeli oyun oynayacağım ama bütçem biraz kısıtlı şuan indirimde olan güzel oyunlar varsa oneririmisiniz satın...
Geri