Arama sonuçları: *

• Users: Jcak77
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Jcak77

Gamepower Sonic T80 2k 180 hz monitör kapanıp açılma

Selamlar daha alalı 2 hafta olan mıonitörümü laptopla kullanıyorum fakat arada hatta sıklıkla ekran gidiyor arkadaki rgb sönüyor sonra bi kaç saniye sonra açılıyor laptobumda display port olmadığı için hdmi la bağlıyorum 2k 144hz olarak kullanıyorum bu kapanıp açılma sorunu neden olabilir ve...
  2. Jcak77

Ekranım sanki gece modundaymış gibi sarardı

Merhabalar bir kaç gündür ekranım sanki gece modu açıkmış gibi sarı laptop kullanıyorum.Harici bir monitör de kullanıyorum onda sıkıntı yok ama laptobumun ekranı sarı bu neden olabilir
  3. Jcak77

Yardım Merhabalar DREDGE Crackli save dosyaları nerdedir

dredgeyi orjinal olarak oynadım ve bitirdim orjinal oyunun save dosyalarını buldum ama bende dlcler olmadığı için crackli indirdim ama crackli dredgenin save dosyaları nerde bulamadım nasıl bulabilirim
  4. Jcak77

Magnet dns değiştirme

Merhabalar Türk Telekom Magnet e yeni geçtim dns ayarı yapmak istiyorum fakat değiştirmeye çalıştığımda ''Modem bağlantısı keildiğinde ayar sadece değiştirilebilir'' diyor nasıl yapabilirim
  5. Jcak77

Çözüldü✓ Steel Series Rival 5 Sağ Sol Tıklayınca beyaz ışık yanıyor

SteelSeries Rival 5 2 ay falan oldu nasıl yaptım bilmiyorum ama her tıkladığımda beyaz ışık yanıyor oyun oynarken dikkat dağıtıyor 1734813649 Çözdüm driver da IIIumination e girin Reactive e tıklayın Effects de Disable IIIumination yapın.
  6. Jcak77

Devil May Cry 5 Çöküyor

Devil May Cry 5 açtığım zaman ekran gri oluyor alt tab çekince düzeliyordu ama şu an alt tab çektiğimde direk oyun hata kodu vermeden kapanıyor
  7. Jcak77

Unreal engine 5Harita Dosyası açılamadı

Harita Dosyası açılamadı bunun nedeni büyük olasılıkla haritanın daha yeni bir motor sürümüyle kaydedilmesidir hatası merhabalar projeme girdim fakat açılırken böyle bir hata alıyorum ve haritam gözükmüyor. 5.4.4 sürümü kullanıyorum
  8. Jcak77

Asus tuf a15 fa507nv lp037 sıcaklıklar normal mi

Merhaba yeni aldığım 3 haftalık laptop operada video izlerken Windows modunda işlemci 80-90derece arası takılıyor ekran kartı 50-60 derece arası. Boştayken Windows modunda işlemci 60-70 arası dolaşıyor zaten oyuna girince de işlemci direk 90-95 derecelere çıkıyor normal mi bu sıcaklıklar...
  9. Jcak77

Asus tuf a15 fa507nv lp038 alınır mı fiyatlar düşer mi

Rtx 4060 140w alınır mı Bütcem 35-37k arası laptop önerisi alabilirmiyim Asus gibi kaliteli bi marka olsa iyi olur Acer hp alma taraftarı değilim.
Geri