Arama sonuçları: *

• Users: ozanyigitx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Huawei Watch Fit3 adımsayar fazla fazla sayıyor

Arkadaşlar cihaz daha elime geçeli 24 saat oldu herşeyinden memnunum fakat adımsayarı fazla fazla yazıyor ve buda doğal olarak günlük kaloriye yansıyor. Amacım tamamen sağlık içinde kalori hesabı nabız görmek için bu durum normal mi herkezde mi aynı yoksa bendeki cihazda mı sorun var?
  2. O

Fabrika ayarlarına sıfırladım fakat siyah ekran geliyor windowsda silinmiş

İtopyada kasa almıştım 1 sene önce, gelen windowsu kullanmıştım muhtemelen ISO dosyası ile kuruldu bugün ise bir sifirlayayim dedim direk sistem üzerinden ilk gün alışa sıfırladım fakat format sonrası siyah ekranda kaldı muhtemelen windosda silindi Şimdi ise USB üzerinden windowsu kuruyorum...
  3. O

Poco F6 12 512 wild rift full 120 FPS oynayan var mı?

Arkadaşlar poco f6 cihazi olupta wild riftte 120fps de oynayan var mı? 120 FPS ve grafikleri full düşünüyorum. 15. Dakikalardan sonra FPS 90 110 arası gitmeye başlıyor bazen 80 oluyor sıcaklık 45 leri görüyor. Wildboost vb. tüm özellikler açık Benim cihazda sıkıntı mı var yoksa genel olarak...
  4. O

Poco F6 12 512 lik wild rifte bir anda FPS 60 a düşüyor

Arkadaşlar cihaz bugün geldi hızına falan hayranım güzel arada bir takılma oluyor muhtemelimce cihaz yeni dana ve yazılımsal olabilir. Wild rift indirdim ve 1 el atmak istedim grafikleri düşürdüm 120 FPS ye aldım oyun ortalarında bir anda 60 düştü ve öyle bitirmek durumunda kaldım neden...
  5. O

POCO F6 8GB RAM İLE 12GB RAM ARASINDA UZUN VADEDE FARK OLUR MU?

Poco f6 alacagim fakat 8 ile 12 versiyonu arasında kaldım. Fazla fiyat vermeye gerek var mı? Uzun vadede 8 lik sıkıntı çıkartır mı? 3 4 sene gibi sürelerde birde sahip olanlar deneyimleri ile detaylı anlatabilir mi?
  6. O

17K ya kadar telefon önerisi

Arkadaşlar gün içinde 3 4 el anca wild rift atarım diğer türlü oyun oynamam. Kendi işlerim var aynı anda bir kaç şeye bakmam gerekiyor. Aklımda Poco X6 Pro var fakat ısınma sorunu çok diyorlar birde başka problemlerde söylediler kafam karıştı öneri alabilir miyim?
  7. O

FİFA da karakter yüzleri renkli

Arkadaşlar fifa 24 te nedense karakterler hep böyle acaba bende bir sıkıntı var yoksa oyunda mı anlayamadım. bilen biri cevaplayabilir mi?
  8. O

PS5 DUALSENSE (Ctrlr/Ema) Bu ifade ne demek oluyor?

PC de fifa oynamak için dualsense alacağım. Mediamarktan almayı düşünüoyurum fakat şöyle bir ibare var SONY Dualsense Ctrlr/Ema Bu ctrlr/ema ne demek oluyor? Başka sitelerde falan baktıgımda veya farklı renkte bu ibare yok.
  9. O

Microsoft Store'den indirdiğim Cod oyununa tr yama nasıl yüklerim?

Arkadaşlar Merhabalar Microsoft Storeden Cod Modern Warfare Remastered aldım. Fakat tr yama yapamıyorum. Çünkü oyunun kurulu olduğu klasörü bulamıyorum yok. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?
  10. O

RTX 3060 12 GB İLE CYBERPUNK 2077

16 GB RAM İ5 13400F RTX 3060 12 GB' lik bir sistemim var. RDR 2 yi ultrada oyunun kendi ayarı ve dlss ile 80 90 fps oynuyorum. Epic indirimi ile full sürüm cyberpunk oynadım. Minimum 70 fps de oynama imkanım olur mu? Donma fps drop olmadan.
  11. O

Bankası aracılığıyla aranıp dijital güvence sigortası yaptıran var mı?

Arkadşlar merhabalar biraz önce Denizbanktan dijital sigorta için arandım. Kart şifre istem dışı alışveriş vb falan anlatıldı, o kadar çok ısrarcıydı ki hani kabul etmek zorunda kaldım. Zaten 30gün cayma hakkım var. Fakat yaptıran başına bir iş gelipte sigortası karşılayan var mı? Veya olumsuz...
  12. O

RTX 3060 12GB I5 13400F yeni sistem gta 5 de full ayarlarda bir anda fps düştü

Arkadaşlar gta 5 140 fps alıyordum min 120 vsync açık oldugu halde bugün oyuna girdiğimde bir anda droplar ve 70 fps ile karşılaştım. Ayarlar hala aynı neden olabilir?
  13. O

Kasam kargo ile geldi fakat geç kuracağımda kutusunda kalsa bir sorun olur mu?

Arkadaşlar Yeni kasa topladım Kasa ve ekran kartı ayrı yollandı bir haftalık işim gereği kurulum yapamayacağım. Bantlarını dahi çözmeden ikisinde kutusunda kalsa 1 hafta bir şey olur mu? Sıcaktan veya havasızlıktan falan? Endişe ediyorum çünkü.
  14. O

İtopyadaki PLANET-PHOENIX sistemini ozellestrdim nasıl?

Orta vadede genel olarak her oyunu oynatır mi? Ama sıklıkla LoL cs2 gta5 oynayacağım Yazılım ve grafik işleride yapacağım.
Geri