Arama sonuçları: *

1. C

2 k monitör önerisii

selamlar 9070 xt 7800 x3d 16 6000 mhz ramlı sistem var 2 k monitör arıyporum bütçe 5 6 biraz artabılır 1000 falan max şuan biri 18 inç diğeri 1920 180 hz olarak 2 monitörüm var ana monitor olarak kullanıcam oyunlarda 1080 kötü geliyor hikaye vs önerlieriniz beklıyroum
  2. C

7800 x 3d csgo drop yiyorum

selamlar 7800 x3d 9070xt ile arada csde drop yiyorum fps iyi ama drop giriyor kasıyor hissi var bu neden kaynaklanır bios güncel değil alakası varmıdır
  3. C

2000 tl psu önerisii

selmalar r3 1200 rx 570 sistem için psu arıyoruz bütçe max 2 bin ilerde bu kasaya upgrada yapılmaycak belki işlemci değişişilir önerileriniz bekliyorum
  4. C

IPad restore mod çalışmıyor

Selamlar, iPad 9 bir gece ansızın bozuldu. Sonra restore yapmaya çalıştım 101'den kablo aldım restore yaparken çizgi hiç ilerlemedi. Sonra şu kabloyu aldım ama restore yine aynı yerde. Her şey tam, logo falan gözüküyor ama alttaki ilerleme çubuk ilerlemiyor. 1-2 saat de beklesem bin türlü yolu...
  5. C

IPad 9 bozuldu ve restore mod çalışmıyor

Selamlar, iPad 9 bir gece ansızın bozuldu. Sonra restore yapmaya çalıştım 101'den kablo aldım restore yaparken çizgi hiç ilerlemedi. Sonra şu kabloyu aldım ama restore yine aynı yerde. Her şey tam, logo falan gözüküyor ama alttaki ilerleme çubuk ilerlemiyor. 1-2 saat de beklesem bin türlü yolu...
  6. C

Cs 2 envanter önerisi

selamalr cs 2 için envanter dizicem ufak çaplı bıçak awp ak usp deagle ve m4a1s olacak yazın satarım muhtemelen bütçem 5 bin
  7. C

Kasa ve psu önerisii

selamlar arada psudan sesler geliyor bende garantiyle uğraşmak yerine değişmeye karar verdim biftenix mg953 750 w lık kasanın psu bütçem 4000 kasada alacağım ama oayrı bütçede dragosun beyaz kasasını ve 3 4 e e psu alsam yeterli olurmu yoksa pcyı böyle kullanayımmı konusuda şu açtıgım konu...
  8. C

Ipad restore için kablo önerisi

selamlar ipad 9 um var apple logosunda takılı kalıyor sureklı muhtemelen güncelleme atarken yarıda kesıldi orjınal kablosu yok a101 den gomobile kablo aldım ama oda restoreyi ilerletmiyor bana kablo önerecek varmı kendi kablosu çok pahalı
  9. C

Bilgisayardan gelen sesler normalmi

selamlar bilgisayarda bazen böyle sesler gelıyor ama nereden geldıgnı anlamıyorum 3. video olan minecrafdakı yanı oyuna girince geliyor alt taba geçince gelmiyor diğerleri bazen geliyor boşta bile hangi parçada sorun var anlamadım nasıl bulabilirim kasa bitfenix mg953 750 watt 5 deki videoda...
  10. C

Masada 80 derinlik fazlamı

selamlar masa alacağım suankı masam 50 derinlik pc üstüne koyamadığım ıcın yerde oldugu içinde ben rahat oturamıyorum ayaklarım sığmıyor sizce 80 derinlik fazlamı olur yoksa 60mı alayım 0 kurulmamış monitör standımda var bekletiyorum
  11. C

Minecraft shader önerisi

selamlar arklarla suncu açtık 1.21.11 shader onerisi arıyorum ve ayarları nasıl olmalı 9070 xt ve 7800 x3d var
  12. C

9070 xt ile zula oynamak

selamlar 7800 x 3 d d 9070 xt var ekranım 180 hz 1080 p 24 inç oyun önerisi arıyorum şuanda zula falan oynuyorum zevkli ama tek basına 1 yere kadar sarıyor
  13. C

Bilgisayar nereye bağlanır

selamlar bilgisayarı sizce direkt ana elektrik prizine mi bağlamlıyım yoksa ana prize2li priz bağlayıp kasa ve uzun 3lu prizmimi bağlamılıyım akım korumalı 5 lı 6 lı priz alsam dırekt ana hatta bağlayıp pc xbox falan yerdekı prize bağlasam dahamı iyi olur
  14. C

Rx 570 sistem kasıyor

selamlar arkadaşımda rx 570 4 gb ryzen 3 1200 ve DDR 4 2 x 8 2400 16 rem var ama bazen bılgısayar açılısında ekran gelmiyor ve remleri oynatınca falan düzeliyor ve rama 16 olmasına rağmen 8 gozukuyor 8.1 de donaıma ayrılmış gözüküyor ve pubgde falan dusuk ayarda bile kasıyor ve bılgısayar...
  15. C

Battlefield 6 bu yazılım kullanılamaz hatası

selamlar bf 6 indirdim ama bu hatayı alıyorum hiçbişey açık deil görev yöneticisinde bu program gözükmüyor
  16. C

Steam düşük indirme hızı yapıyor

selamlar steamde indirme hızım bi 600 700 e cıkıp sonra 50 60 a düşüyor internet hızım 1000 mb speedteste ne zaman test yapsam 900 civarı download alıyorum steamde kısıtlama falanda yok opyun inerkenke testi yaptım
  17. C

Masada 80 derinlik fazlamı

selamlar masa alacagım sizce 80 derinlik fazlamı yoksa 60 mı tercih etmeliyim 80 istiyorum ama uzak olmazmı masaya pcde koyacağım
  18. C

Hangi masayı almalıyım

selamlar 4 binm bütçeyle hangi masayı almalıyım şuan bi 24 inç bide 17 inç monitor var xboxda var arada masaya koyuyorum 1 2 ay sonrada 27 inçç monitör alacagım bu masalardan hangisini almalıyım kasayıda üstün koymayı düşünüyorum 177 lık bi alanım var...
  19. C

2 k monitör önerisi

selamlar elimde 180 hz 1080 ps monitör var yeni sistem aldım monitör arıyorum 2 k fps oyunları ve hikaye için bütçe 10 duruma göre zorlyabilirim bütçemi 9070xt 7800 x 3d vede 16 ram var 2 3 aya 32 yapacağım
  20. C

BİLGİSAYAR MASA ÖNERİSİ

sistem aldım şimdi masamıda yan tarafa atacagım bana yeni bir masa lazım bütçem 4000 güzel bildiğiniz masa varsa atarmısınız 160 olması önemli
Geri