Arama sonuçları: *

1. C

600 tl kart aidatı çok

selamlar uzun zaman sonra ilk defa kredi kartı kullanıp bi ürün aldın ertesi sabah baktımkı 600 tl kart aidatı gelmiş bu çok fazla değilmi nasıl geri alıcam paramı yada aidatsız kart varmı
  2. C

Xbox wifi ile bağlantısı iymi

selamlar xbox aldım ama odamda tek 1 tane ethernet kablosu var 2 . sığmıyor deliğe ve kablom küçük buraya internet çoklayıcı falan varsa alsam olurmukı xboxuda yan resmini attıgım yere koyacağım
  3. C

11.500 TL'ye yurt dışı kayıtlı Xiaomi 13T alınır mı?

Selam, yurt dışı kayıtlı 11.500'e 13T buldum, sizce alınır mı? Daha iyisi var mıdır bu fiyata? 9.500'e de yurt dışı 12 Pro bulmuştum değişensiz, pil 76 ama.
  4. C

Öneri Xiomi 13 t alınır mı?

selamlar yurtdışı 11500 kayıtlı 13 t buldum sizce alınır mı? daha ıysı varmıdır bu fiyata 9500 ede yd 12 pro bulmuştun değişensiz pil 76 ama
  5. C

Xbox aldıktan sonra neler kontrol edilmeli

selamalr 2.el xbox aldım nelere bakmalıyım onaylamadan
  6. C

Max 15 k laptop önerisi

selamalr bi tanıdığım benden laptop önerisi istedi küçük kızına doğum günü hediyesi alacakmış 10 15 bine YouTube de rahat takılabıleceğı derslerini rahat belki arada oyun ufak çaplı götürecek 4 5 yıl götürecek bir laptop dedi bildiğiniz böyle laptoplar varsa oneri verirmisiniz
  7. C

Evde boş kalınca neler yapılır

selamlar gündüz çalışıyorum akşamda evde kripto ile ilgileniyorum ama arta kalan zamanlarda canım sıkılıyor oyun oynamıyorum fazla fazla arkadaşım olmadığı için tekte sarmıyor sizce boşta kalan zamanlarımda evde neler yapabilirim dışarı çıkmayı pek sevmiyiyorum bulunduğum şehir küçük olduğundan...
  8. C

Iphone 12 pro vs 13 t

selamalr 9500 e iphone 12 promu yoksa xiomi 13 t 11500 emi bütçem 10
  9. C

A

silinsin lütfen
  10. C

Note 13 pro + vs 12 pro

selamlar 2 telefon arasındayım sizce 8500 e note 13 plusmu xıomu yoksa 9500 e iphone 12 promu 2 arayüzede alışkınım yada max 10 ka olacak şekilde daha iyisi varmıdır kargo yoluyla
  11. C

Xbox fc 26 için gamepassmı lazım

selamlar xbox series s alacagım oyunu adam almış ama oynamak için gamepass lazım diyor online için gerçekten öylemi
  12. C

NEXT 147 EKRAN TV Alınır mı?

selamlar 102 ekran tv var ee küçük geliyor değişip bunu alamyı düşünüyoruz sizce fiyatına göre iymi 165 düşündük 20 25 e ama çok büyük gelir diye vazgeçtik
  13. C

Xbox series s alınır mı?

selamalr 11 e çift kollu sıkıntısı series s buldum alma amacım tamamen kenarda durması bide arada fc 26 oynamam ıcınde fc 26 rdr falan var sizce 11 iymi ps 5 al series x al yorumları gelmeden şunu diyim şuan o kadar vermek istemiyorum
  14. C

Faiz hesaplama vakıfbank

selamlar 2 .el xbox alacağım kredi kartıma alıcam sonra ödeyeyim diye sımdı ben kartan peşin alsam odemesı nasıl olucak ve faiz falan ne kadar biner vakıfban world yada taksitli alsam ne kadar ödücem
  15. C

I 5 12400 fden 14600 kfye geçilirmi

selamlar bilgisayrımı yükseltmek istiyorum sizce elimdeki i5 12400 f satıp 14600 kf geçeyimmi yoksa bilgisayarı satıp yeni bir sistemmi alayım ekran kartın 6650 xt pc ddr4 elimdeki pcyı satarsam 30 35 olur max bütçe
  16. C

Xbox Series s alınır mı

selamalr 12500 e xbox series s buldum cift kol bide ferrari direkson seti sizce fiyatı nasıl sorunu yok bı sure hevesımı alıp satarım muhtemelen sizce değermi elden alacağım
  17. C

Toshiba vs next televizyon

selamlar televizyon alacağız sizce bunlardan hangisi bide kurulum ücreti oluyormu
  18. C

SAMSUNG a 53 5 g alınır mı?

selamlar suan ıphone 7 kullanıyorum ama jarjı cok erken bıtıyor telefonu dışarı harıç kullanmıyorum evde falan sizce 4700 TL'ye yurtdışı a53 ıymı bana yeterli olurmu
  19. C

Azerbaycan'a gidilirimi

selamlar 2900 TL'ye tur var Nahçıvan'a günübirlik sizce gidilirimi turla gitsem bana harcama falan ne kadara patlar
  20. C

Xiomi 11 t alınır mı?

selamlar 6500 e temiz 11 t buldum sizce alınır mı? bütçem max 10 ama fazla harcamak istemiyorum
Geri