Arama sonuçları: *

• Users: 1BKC2
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 1BKC2

Cs2 gibi rekabetçi oyunlar için mouse önerisi

Cs2 gibi rekabetçi oyunlar için mouse önerisi?
  2. 1BKC2

Atk f1 pro mouse uygulama içerisinde uyku modunda görünüyor ve mouse çalışmıyor

Arkadaşlar günaydın bu sabah atk f1 pro mouse çalışmamaya başladı programa baktığımda mouse uyku modunda görünüyor fakat mousa kablo ile bağlıyım çözümü var mıdır?
  3. 1BKC2

Half Life 2 RTX Mod Çalışmıyor

Bu hatayı alıyorum arkadaşlar çözümü nedir bilen var mı?
  4. 1BKC2

Yardım Darkfreezer x123 soğutucu nasıl sökülür?

Arkadaşlar darkfreezer x123 soğutucusunu nasıl sökebilirim?
  5. 1BKC2

TeamSpeak hesabıma giriş yapamıyorum

Son çıkan TeamSpeak sürümünü indirdim giriş yapmak için hesap istiyor olan hesaplarımı girdim olmadı yeni hesap açtım olmadı eposta adresime aktivasyon bağlantısı geliyor tıklıyorum " Sorry! Something went wrong We're working on the problem. Try again later. " hatasını alıyorum uygulamadan giriş...
  6. 1BKC2

Kasa açılıyor fakat klavye, mouse,monitör çalışmıyor

Kasa çalışıyor fakat klavye, mouse, monitör çalışmıyor bu sorunu nasıl giderebilirim?
  7. 1BKC2

Yardım Soundcore Q20+ kulaklığı pc ye bağladığım zaman ses gecikmesi sorunu

Cs 2 girdiğimde fark ettim mermi sıktıktan 0.5sn - 1sn arasında gecikme var bu gecikmeyi nasıl giderebilirim masa üstü pc kullanıyorum bluetooth adaptör aldım. adaptör linki: https://www.akakce.com/bluetooth-adaptor/en-ucuz-tp-link-ub500-bluetooth-5-0-nano-usb-adaptor-fiyati,1594209198.html
  8. 1BKC2

Bursa'da uydu ile internet veren firma var mı?

Bursa yıldırımda oturuyorum anten aldım internet için hangi firmalar anten üzerinden internet verebilir.
  9. 1BKC2

CS 2 Dikey Eşitleme açtığım halde fps sabitlenmiyor oyun akıcı değil

Cs 2 de ayarlardan dikey eşitlemeyi açtım fakat herhangi bir şekilde fps sabit değil monitörüm 144hz fakat 200-300 fps alıyorum bunun çözümü nedir?
  10. 1BKC2

Discord için DNS yapılandırması Nasıl yapılır?

Arkadaşlar youtube'dan baktım fakat yaptığım halde olmadı nasıl yapabilirim?
  11. 1BKC2

Faceit Yüksek Ping Sorunu

Arkadaşlar Cs2 seçkinde 50 ping alıyorum fakat Faceit girdiğimde 70-200 arası ping alıyorum bunun sebebi nedir? İnternet sağlayıcım Türk telekom.
  12. 1BKC2

Yardım Telefonum akıllı saati kulaklık olarak algılıyor

Herkese merhaba telefonum Samsung marka bir telefon değil saatim galaxy watch 6 classic kulaklığım ise soundcore q20+ fakat telefonum akıllı saati kulaklık olarak algılıyor sorun neyden kaynaklanıyor?
  13. 1BKC2

Team Speak 5 Reconnecting hatası

Arkadaşlar discord kapanması sonucu ts5 indirdim fakat şöyle bir hata alıyorum çözümü var mı?
  14. 1BKC2

Discord kapanırsa hangi uygulamayı kullanabilirim

Discord bir kaç kendisini bilmeyen kendisini en yüce olarak gören kişi daha ağır sözler var ama ban yemeye hiç gerek yok yüzünden kapanma konusu gündemde olduğu için aklıma böyle bir soru geldi sizce hangi platform arkadaşlarla konuşmak için uygun olur?
  15. 1BKC2

Discord kapanırsa hangi uygulamayı kullanabilirim

Discord bir kaç kendisini bilmeyen kendisini en yüce olarak gören kişi yüzünden kapanma konusu gündemde olduğu için aklıma böyle bir soru geldi sizce hangi platform arkadaşlarla konuşmak için uygun olur?
  16. 1BKC2

Assetto Corsa Araba Sürmeye Başlayacakken Diresiyonu Algılamıyor

Aseeto corsa da yarış dediğim zaman direksiyonu algılamıyor ayarlardayken algılıyor her tuşa bastığımda gösteriyor hangi tuşa bastığımı fakat araba sürmeye geldiğim zaman sadece klavyeden oynayabiliyorum.
  17. 1BKC2

Rampage v902 debriyaj buton olarak görme sorunu

Hayırlı akşamlar arkadaşlar direksiyon setini yeni aldım assetto corsada ayarları yaparken fark etim debriyaj pedalını tuş olarak algılıyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
  18. 1BKC2

Cyberpunk2077 Donma Sorunu

Rx 6800xt , Ryzen 5 5600 32gb ram sistemim olmasına rağmen Cyberpunk en düşük grafiklerde mouse çevirdiğim zaman donuyor mouse hareket etmediği sürece sıkıntı yok bunun sebebi nedir?
  19. 1BKC2

2 ekran var fakat 1 ekran gibi

2 ekranım var fakat 1 ekran gibi bir yarısı burada diğer yarısı diğer ekranda amd software dan tercih edilen ekran ayarını etkinleştirdim ve böyle oldu windows + p işe yaramıyor eski haline dönüyor.
  20. 1BKC2

Mouse ve mousepad önerisi

5000 tl bandında mouse ve mousepad olarak ne alınabilir? claw tutuş kullanıyorum.
Geri