Arama sonuçları: *

• Users: razoranqel
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. razoranqel

fixing disk diyor açılırken pc

pc yi açtım açılırken fixing disk diyor biraz bekliyorum açılıyor sorun nedir ?
  2. razoranqel

ışıkları açıp kapattıpğımda ve klimayı açıp kapattığımda monitörümün görüntüsü gidiyor

ışıkları açıp kapattıpğımda ve klimayı açıp kapattığımda monitörümün görüntüsü gidiyor ve geri geliyor ilk defa yaşadım
  3. razoranqel

pc açılırken garip şeyler oluyor

pc açılırken masue basıyorum sağ clicke fanlar çalışırken hepsi duruyor basmayı bırakıyorum geri çalışıyor birde pc kapanırken mousenin tuşuna başıyorum son anda mousenin ışıkları sönmüyor yardım edermisiniz
  4. razoranqel

600W PSU önerisi

ekran kartı 6 pin olan bir 600w lık psu lazım yardımcı olursanız sevinirim
  5. razoranqel

Boss Bilgisayar

https://www.bossbilisim.com/ bu site güvenlimidir arkadaşlar alışveriş yaptınız mı hiç ?
  6. razoranqel

İşlemci fanının kablosu

Arkadaşlar işlemci fanının kablosunu sökemiyorum çekiyorum çıkmıyor nasıl yapıcam yardım edermisiniz
  7. razoranqel

Yardım Arkadaşlar internetim var ama yok olarak gözüküyor

ethernet kablosu ile bağlıyorum interneti. İnterneti reset atınca internertim sağ altta yok olarak gözükğüyor ama kullanabiliyorum oyn oynayabiliyorum attığım ss deki gibi gözüküyor
  8. razoranqel

İşlemci aldım uyuşmama sorunu ıolurmu

eski işlemcim i3 7100 pcye hiç format atmadan yeni aldığım ryzen 5 işlemciyi taksam kullanabilirmiyim yada bi sorun çıkarmı ?
  9. razoranqel

monitörümün hz ayarlayamıyorum

monitörüm 144 hz ama ben 59hz ten yukarı yapamıyorum sorunu bilen varsa yardımcı olabilir mi
  10. razoranqel

işlemci alıcam 2500tl bütçe

işlemci almam gerekiyor ben ryzen 5 3600x ve anakrt alıcam önerirseniz sizde güzel olur
  11. razoranqel

statik elektirik

bilgisayarımda statik elektirik var zarar verir mi
  12. razoranqel

fortnite 60 fps

fortnite da fpsmi sınırsız veya 240 fps yapınca hiçbiryeri renderlamıyor ama 60 fpsye sabitleyince sorun düzeliyor nasıl çözebilirim bilgisayarım iyi fortniteı 150 fpslerde oynuyodum sildim yükledinm böyle sorunla karşılaşıyorum
  13. razoranqel

Sesi kendiiliğinden kısıyor

csgo ya girince mikrofon sesi 30 a düşüyor sorunu nedir yardımcı olursanız sevinirim
  14. razoranqel

87 tuşlu klavyem için yeni tuşlar

Klavyemdeki tuşları değiştirmek istiyorum 87 tuşlu keycaps önerirmisniz ?
  15. razoranqel

Gtx 1660 Super'li pc öneri

Arkadaşım pc önermemi istedi böyle bir sistem yaptım güncel oyunları oynayacak yeterli midir sistem ?
  16. razoranqel

Fortnite Render sorunu

fortnite da hiçbiryeri renderlamıyo pc 1050ti 4gb i3 7100 8gb ram sorunu nasıl çözebilirim
  17. razoranqel

7000 tl ye pc toplamak istiyorum

7K ya pc toplamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Geri