Arama sonuçları: *

1. T

Steamde istediğim float değerinde skini oto şekilde alma?

Örnek olarak Bi skine 0.17 0.20 arasında … fiyata olursa otomatik çek messela böyle bir bot bi uygulama bi düzenek varmı hocam
  2. T

Çözüldü✓ Logitech G Pro X Superlight 2 mi yoksa Razer viper V3 Pro mu?

iki mousda kullanan dostlarım varsa yada bilgili arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim sizce hangisi daha iyi bunun bu şeyi kötü falan ve wraithçi arkadaşlar gelmeden wraith mouse istemiyorum teşekkürler iyi forumlar.
  3. T

Çözüldü✓ Oyunlarda Riva Turner Kullanmak ban sebebi mi?

bazı oyunlarda karanlık çok karanlık ve rakibi görmem çok zorlaşıyor evet bu oyunun kasıtlı yaptığı bişey ama göremiyorum yani nvidia filtre ayarları yapılmıyoe nvidia denetim masasından derseniz gamma açınca çamur oluyo bu uygulmayla tek tuşla açıyorum kadınlıktan çıkınca kapatıyom sizce ban...
  4. T

Razer BlackShark V2 X Eq Ayarı

Razerın 7.1 özeliğini beğenmediğim için sonar kullanıyorum ama bu kulaklık için en iyi eq ayarı ne hazır cs faze ayarını kullanıyom oda her yerden ses geliyomuş gibi oluyo oynadıgım oyunlar cogunluken rekabetcı oyunlar CS Arc Raiders Apex tarzı oyunlar bi arkadaştanda aldıgım ayar bu sizin bu...
  5. T

35-36k hazır sistem önerisi

Nvidia olsa güzel olur hikaye oyunlarıda oynıcam ve daha bildiğim ekran kartı oldugu için şimdiden teşekkürler.
  6. T

CS2 Mini Takılma Nasıl Çözülür

Ayarlar normal olması gereknede düşükted ne yapsam ne etsem düzelmiyo kriz geçiriyom maçlarda adam görünce sanki 60 fps oyun oynuyom sonra mentalimde patlıyo oynısım varsada oynamak istemiyom bi çözüm yada şunu dene falan diyin deniyim yoksa elimde kalıcak bu pc sistem gereksinimleri 4060 8gb...
  7. T

Ace 68 klavye kronikleri

Klavye geldiğinde kablosunda temazsılık vardı sorun etmedim normal bi typ c kablosuyla çözdüm ama bazen kendi kendini a ya tuşuna basılı kalıyo bazen basmıyo tüm tışlar gidiyo diceksiniz ayarları en düşüğe çekmişsindir hayır wasd ctrl haric diğer tuşalar basicte onlar ise sınırın bi üstüne...
  8. T

Windows 11 Güncelleme Hatası Nasıl Çözülür

Format atmadan önce aynı problem oldu ve izlediğim arşivlerde okudugum çoğu şeyi denedim ve olmadı format atmak zorunda kaldım format attalı 1 ay olmadı gene aynı sıkıntı ben nasıl kurtulcam bu lanet şeyden format atsam gene oluyo her ay temiz kurulumlamı uğraşıcam lütfen bi yardımcı olun
  9. T

Bu Kasayı Almalımıyım?

https://www.itopya.com/modart-5060-intel-core-i5-14400f-gigabyte-geforce-rtx-5060-oc-8gb-16gb-ddr4-512gb-nvme-m2-s_h30845 Kasa bakıyorum 26 27k arası çünkü ssd yükseltmesi sıvı sogutma yada kule tipi her şeyini takıp max 30k çıka biliyorum yani her şeyilyle berbar 30k bütçem var varsa öneriniz...
  10. T

Rapid trigger ayarları nasıl olmalı?

ben şimdilik şöyle yaptım ama yani şöyle yapsan daha iyi olur falan dediğiniz bişey varmı bilmiyorum ilk defa manyetik switch klavye kullanıyorum
  11. T

Cs2 neden akışkan değil ve nasıl düzeltilir

Oyun hiç akışkan değil gözüm kasıyomuş gibi algılıyo tiktokta veya reelslarda milletin oyunu kaymak gibi ama benim ki sanki minimal laglar birleşmiş ve oyun oynuyom gibi anlamadım her şeyi yaotım ayarlar nvida ayalrarı oyun ayarları yani fps boost yap diceğiniz çoğu şeyi yaptım format bille...
  12. T

Anakart Driver'ı Nasıl Yüklenir?

Pc formatlıcam ama ondan önce ne anakartın hangi driverların yüklemem lazım diye baktım ama chipsete basınca çok fazla driver çıktı hangisi yüklemeliyim
  13. T

Çözüldü✓ Win 11 temiz format nasıl attılır

Evet başlığı internete yazınca çıkıyo bakıp yapmalıyım ama ben bilgisayarı satın alırken windows home da satın aldım enayalik oldu gibi neyse şimdi ben windows belleğe kurucam nasıl olucak yani beni bi bilgilendirseniz sevinirim
  14. T

Razer BlackShark v2 x Ses Çok Az

bu kullaklıgı 2. el aldım ama sıfır ayarında garantisi her şeyi var hiç bi problemi yok ama ses cok basslı tok ses kasamıyorum eq ayarıda yapamıyorum synapsten yapılıyomus galıba bende gözükmüyo nasıl yapıcam yani bi yardımcı olurmusunuz
  15. T

Rappy Snappy nedir ne işe yarar

Ace68 klavye aldım ve snaptap falan var ama bunu merak ettim ne işe yarıyo nedir diye cs2 oynuyorum açmalımıyım bi bilgilendirseniz sevinirim
  16. T

Mchose Ace68 driver ayarları nasıl yapılır

ben pek anlamıyorum beyler driver ayarını çözemedim ne ne işe yarıyo cs oynıucam rapidtrigger kullanmak istiyorum yani ayarkarı rakabetçi oyuna göre yapmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz ayarları aşağı bıraktım
  17. T

Razer blackshark v2 x 7.1 kodu tek kullanımlık mı

Razer blackshark v2 x kulaklık alıcam kulaklıgın 7.1 çalıştırmak için kodu giriyomuşuz şimdi ben bi arkadaştan alıcam arkadaş kullandıysa o kodu ben 7.1 kullanamıcakmıyım anlamadım bilgilendirseniz sevinirim
  18. T

Manyetik switch Klavye önerisi

2500 falan manyetik switch klavye bakıyorum önerilerinizi bekliyorum hocam
  19. T

2. El Kulaklık Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Gaming kulaklık bakıyorum bütçem gereği 2. El bakmaya başladım baktığım kulaklık Razer blackshark v2 x nelere dikkat etmeliyim yada almalımıyım alırsam elden mi almalıyım bi problemde ne yapmalıyım bilgisi olanlar daha önceden problem yaşayanlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler iyi forumlar.
  20. T

Freedos pc ye Windows atamıyorum

Kurdum her şeyi yaptım windows 11 ekran yazısında 50 kalıyo ve pc kapanıyo tekrar açılıyo tekrar kurulım ekranına attıyo ne yanlış yapıyorum bilmiyorum
Geri