Arama sonuçları: *

• Users: SynaX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Full Beyaz Sistem Hakkında Tavsiye rica ediyorum

Arkadaşlar Selam, Her bir parçasını ayrı ayrı toplayarak dizdiğim bilgisayarımı satmak istiyorum. Fakat fiyat konusunda karar kılamadım. Tavsiyeleriniz nedir? Ne kadar rahatlıkla satılabilir? Sistem; Ekran kartı: Asus Rog Strix RTX 3080 White İşlemci: AMD Ryzen5 5600 Anakart: Asus Rog Strix...
  2. S

Çözüldü✓ Bilgisayara ne oluyor olabilir?

Selamlar, 2023 yazında sistem topladım ve her bileşeni kendi ellerimle taktım. Fakat kurduğum ilk günden beri ara ara bilgisayarda donma sorunu ile karşılaşıyorum. Şöyle ki genelde valorant oynuyorum ve valoranta girerken ekran tamamen donuyor fakat mouse hareket ettirebiliyorum ama mouse ile...
  3. S

Beyaz Sistem Ne Kadar Eder?

Arkadaşlar selam, Özenerek ve isteyerek topladığım sistemi ev alacağım için satacağım fakat güncel fiyatlar hakkında pek bilgim yok. Sistem; Anakart : Asus Rog Strix B550-A White Ekran Kartı : Asus Rog Strix 3080 White İşmelci : Ryzen5 5600 Ram : Corsair Vengeance RGB Pro SL 32GB (2X16GB)...
  4. S

İphone Batarya Değişim Problemi

Herkese Selam, 2018 Ağustos ayında İphone X telefon aldım. 2022 yılı Eylül-Ekim ayında batarya şişmesinden kaynaklı ekran kalkması oluştu ( Batarya %82'de ). Akasya Apple'a götürüp direk değişim gerçekleştirdim. Hatta batarya değiştirirken ekranda kendilerinden kaynaklı oluşan problemden dolayı...
  5. S

Çözüldü✓ Anakart CPU ve Fan girişi sorunu

Arkadaşlar selam, Hafta sonu kendim toplama bir bilgisayar yaptım. Kasa da mevcut 3 fan vardı bir adet egzoz fan alarak 4 adet fana çıkarttım. Anakartım Asus ROG STRİX B550-A ve fan girişleri hakkında bir farklılık yaptım. Ekte paylaştığım 1 numaralı giriş CPU fan girişi ve 2 numaralı giriş...
  6. S

Çözüldü✓ Anakart CPU Girişi 8+4

Arkadaşlar, Asus Rog Strix B550-A anakartım var. Anakartta 8+4 CPU girişi mevcut. Kafama takılan konu şu; CPU kablosu 8 6+2) girişli oluyor, yani anakartta olan girişlerin hepsini takmalı mıyım? Anakartta imkan varken takmak istiyorum ama 4 girişli yere 6+2 CU kablosunu nasıl takacağım? Umarım...
  7. S

Alınır mı? Ölü piksel var ama...

Arkadaşlar selam, Uzun zamandır istediğim ve hiçbir yerde satışını görmediğim marka/model 240Hz monitörü bir bilgisayarcıda kutu hasarlı teşhir olarak buldum ( Fakat kutusunda herhangi bir darbe yoktu ve yarı fiyatına ). Test edip almak istedim fakat bir adet ölü piksel çıktı. Beyaz ekranda...
  8. S

Çözüldü✓ 3080'li Sisteme monitör önerisi

Dostlar selam, İmzamda bulunan sisteme monitör almak istiyorum fakat karasız kaldığım bir nokta var. Aklımda olan modelin linkini aşağıda paylaşıyorum fakat 144Hz 27 ınc QHD bir monitör mü almalıyım yoksa aşağıdakini mi almalıyım karar veremedim. Çoğunlukta FPS oyunları oynayacağım fakat arada...
  9. S

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 sistem için 3060 vs 3080

Arkadaşlar selam, Tüm parçalar hazır fakat ekran kartı konusunda kararsızım desteğinizi rica ediyorum. AMD ekran kartı düşünmüyorum, monitör 240Hz 1080P monitör yani 2k ya çıkma ihtimalim yakın zamanda yok. 3060 ile 3080 arasında kaldım. Fakat 3080'de 1080P için darboğaz yapma ihtimali yüksek...
Geri