Arama sonuçları: *

• Users: RennH
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. RennH

Yardım Hyperx cloud core kulaklığı taktığımda laptopum mikrofonu algılamıyor

hyperx cloud core kulaklığım laptoplara tek girişli takılıp normalde mikrofonu da çalıştırıyor ancak laptop a taktığımda mikrofonu laptop algılamıyor mikrofon ve kulaklık girişleri için dönüştürücümde var fakat yine algılamıyor youtube da ve forumlarda olan bütün videoları izleyip uyguladım...
  2. RennH

1440p de ryzen 5 7500f ten r7 9800x3d ye geçilir mi

2k çözürnülükteyim işlemcim r5 7500f ekran kartı rtx 4070s. İşlemcimi upgrade yapsam r7 9800x3d aşırı fark yaratır mı sizce ?
  3. RennH

Pckolik müşteri temsilcisi sorunu

Pckolikten işlemci satın aldım fakat hala kargo bilgisi bekleniyor yazıyor 2 gün oldu bu kadar mı zor yani kargolamak ? Müşteri hizmetlerini arıyorum 20 dk bekliyorum açan yok. Bugün mail attım ve mailden yazdım. Aynı durumu yaşayanlar var mı ?
  4. RennH

Çözüldü✓ ryzen 7800x3d işlemci şu an alınır mı

kolay gelsin ryzen5 7500f kullanıyorum memnunum sıcaklıkları vs sorunsuz. Artan fiyatlar göz önüne alırsak ryzen 7 7800x3d şu an 14300tl ye satılıyor. Sizce alıp kenara çekiliyim mi ? gpu rtx 4070s kullanıyorum
  5. RennH

PC çalışıyor ama görüntü gelmiyor

Kolay gelsin herkese. Dün tamamen sorunsuz çalışan pc bugün ilk başta hiç çalışmadı. Sonra ram leri çıkartıp taktım ve çalıştı ama ekran görüntü vermiyor şimdi de cpu ışığını yakıyor. Anakart asrock b650livemixer. Dram ışığı da yanıp sönüyor ne yapmam gerekiyor
  6. RennH

Amazon’da satılan crocs lar orijinal mi?

iyi akşamlar Crocs Crocband Unisex Yetişkin... https://www.amazon.com.tr/dp/B002JCSSSS?ref=ppx_pop_mob_ap_share Bunu satın aldım ürün geldi gayet rahat ama emin olamadım kendi sitesinde 1800 tl ama burada 1300 ne farkı var? Acaba geçen seneden vs kaldığı için mi
  7. RennH

MacBook m2 air 16gb mı yoksa m3 8gb mı mantıklı

Kolay gelsin herkese. Öğrenciyim ve laptop lazım. Halihazırda masaüstü PC’m var. MacBook alacağım sizce hangi seçenek mantıklı? Apple öğrenci indirimlerini kaçırmak istemiyorum. (M2 8gb da alabilirim ama kararsızım)
  8. RennH

mATX anakartı ATX anakart ile değiştirme işlemi

herkese iyi bayramlar. Bende asus prime a620mk anakart var. Şimdi ise elimde atx anakart olan asrock b650 livemixer modeli var. Kasam da atx kasa. Bunları değiştirmek istiyorum ama çok da anlamadığım için açıkcası tırsıyorum. Önerdiğiniz bir video var mı bu işler öğrenilip yapılır mı sizce yoksa...
  9. RennH

Çözüldü✓ Bu sistem ryzen 7 7800x3d yi kaldırır mı

kolay gelsin herkese benim halihazırdaki istemim şu şekilde galax 4070 süper rryzen 5 7500f asus prime a620m k anakart thermaltake assasin perles kule tipi soğutucu 32gb ram gelecekte r7 7800x3d işlemci almak istiyorum yaklaşık 1 sene sonra gibi. Sizce o işlemci bu sistemce sırıtır mı yoksa...
  10. RennH

Çözüldü✓ YENİ SİSTEMİMİN SICAKLIKLARI NORMAL Mİ ?

merhabalar herkese. Yeni sistemimin testlerini yeni bitrdim sayılır ve sizinle paylaşmak istiyorum işlemci r5 7500f gpu rtx 4070s ve thermaltake assasin perles kule tipi soğutucum bulunmakta işlemci sıcaklıkları şu şekilde Valorant 50-65 derece arası Battlefield 2042 74-70 derece...
  11. RennH

Çözüldü✓ R5 7500f kule tipi soğutucu 85 derece gördüm

Kolay gelsin herkese. Bende thermaltake kule tipi soğutufcuus var arkadaştan mx6 istemiştim ve termal macunu sürdüm acaba ondan dolayı mı 80 dereceyi gördü ? 77 derecede ortalama çalıştı bf2042 de. Bu sıcaklık değerleri sizce normal mi ?
  12. RennH

bu monitör alınır mı yardım ederseniz sevinirim

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CR9ZS4ZK/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1 bu monitör 2k ile amazondan almak istiyorum sizce mantıklımıdır? ölü piksel olayları olursa diye amazondan almak istiyorum çünkü çok daha tüketici dostu bir firma
  13. RennH

Fiyat/performans 2k monitör önerir misiniz?

2K mümkünse IPS monitör önerirseniz sevinirim fiyat performans olmasını terch ederim
  14. RennH

Yeni sistem aldım Ho mu Go mu ?

bunu aldım arkadaşlar ne diyorsunuz ?
  15. RennH

rx 7800 r5 7500f bu fiyata nasıl

selam herkese bu sistem sizce nasıl anakartı sizce okey mi ?
  16. RennH

rx 6800xt r5 7500f bu fiyata değer mi?

bütçem max 43k civarı. önerilere açığım bilindik markaların parçalarını tercih ediyorum uzun süreli kullanılacağı için duymadığım markaların parçalarını çok tercih etmedim
  17. RennH

bu pc alınır mı sizce

https://www.incehesap.com/thunder-silver-oyuncu-bilgisayari-fiyati-43174/?hsu=355253,2634,2638,988673,1011066,2643,1053875 bu pc sizce fiyatını hak ediyor mu? pc ortalama maaliyeti bu civarlarda olan önerilere açığım
  18. RennH

Bu sistem alınır mı?

https://www.gencergaming.com/classis bu sistemi almak istiyorum fakat Gencer gaming guvenilir mi tam emin olamadım. İnce hesap daha çok güven veriyor orada da şöyle bir sistem var...
  19. RennH

bu sistem uygun mudur ?

bu sistem mantıklı mıdır sizce ? bütçem bunun max 2 k üstüne çıkar
  20. RennH

Realme gt 2 sıcaklık

kolay gelsin yeni bir cihaz aldım realme gt2 sıcaklıkları batarya olarak normal kullanımda39 40 derece iken oyunlarda 43 derecede seyrediyor ev sıcaklığı 30 derece sizce normal mi
Geri