Arama sonuçları: *

• Users: ~HİN~
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Yardım Gta 5 Enchanted Online Girme Sorunu

Merhaba, oyunu eskiden Epic Games'ten almıştım bugün Online girmeye çalıştım böyle hata veriyor. Güncelleme gözükmüyor. Oyun dosyalarını doğruladım yeniden başlattım düzelmedi. Mobil veri ile girmeyi de denedim yine olmadı. Sadece story girebiliyorum. Çözümü nedir?
  2. H

Yardım ATK Blazing Sky Z1 vs Mchose A7 Ultra Hangisi Alınır?

ATK Blazing Sky Z1 vs Mchose a7 ultra hangisi daha iyi nedeni ile yazın lütfen . Bunlar benim bulduklarım daha iyisi varsa yazabilirsiniz.
  3. H

Öneri En fazla 3000tl F/P Mouse Önerisi

Merhabalar. Fiyatını hak eden olabildiğince uzun ömürlü olacak kablosuz olursa daha iyi olur. Ağırlık benim için çok önemli değil genellikle palm tutuyorum, fareyi en fazla 3000TL'ye çıkabilirim Wraith'te 30 Ağustos indirimi bugün son oradan ATK Blazing Sky Z1 diye bu modeli buldum. Bir de VXE...
  4. H

Yardım 1440p mönitöre gerek var mı ?

Merhabalar Monster Tulpar T5 V23.1 (yazının üstüne tıklayıp özelliklerine bakabilirsiniz.) laptop kullanıyorum Cs 2, Ets 2 ve arada Battlefield oynuyorum. 1080p 27 inch monitör kullandım pikselleri biraz beni rahatsız ediyordu. Mux switchden dolayı thunderbolt girișini kullanamıyorum ama...
  5. H

Hdmi kablonun versiyonu nedir ?

Merhabalar kabloda sadece high speed hdmi cable with ethernet yazıyor bașka herhangi bir bilgi yok ufo test yaparken 180hz gösteriyor monitör lenovo y27-30 hdmi 2.0 destekliyor. Laptop monster t5 v23.1 hdmi 2.1 destekliyor. kablonun versiyonu nedir nasıl öğrenebilirim ?
  6. H

Cs 2'de Düșük Fps Sorunu

Merhaba bilgisayarım Monster laptop i5 13500hx rtx 4060 drr5 24 gb ram var eskiden net en yüksek ayarlarda 200 FPS üstü alabiliyorken șimdi en düșük ayarlarda 165 civarı anca alıyorum Control Center performans modunda herhangi bir FPS kısıtlaması yok ama sanki birșeyler sınırlandıryor NVIDIA...
  7. H

Öneri Xiaomi watch 2 alınır mı ?

Merhaba 4500TL civarlarına F/P akıllı saat arıyorum. Ben biraz araștırdım Xiaomi Watch 2 hoșuma gitti çok ciddi fiyatı düșmüs iyi midir alınır mı? 4500TL civarlarında bașka fiyatını hak edebilecek saat var mı? Telefonum poco f4. https://www.epey.com/akilli-saat/xiaomi-watch-2.html
  8. H

Laptop Adaptörü Sigortayı Attırıyor

Monster T5 v23.1 kullanıyorum, 280 watt adaptörü var, her adaptörü prize taktığımda sigorta atıyor. Anahtarlı çoklu priz kullanıyorum farklı çoklu prizler ile de denedim yine de atmaya devam ediyor. Adaptörü sonrdan takınca da kıvılcımlar çıkıyor. Ya da sigortanın gücü yetmiyor da olabilir. Ne...
  9. H

Yardım Ekran Koruyucu Önerisi (Poco F4)

Az önce kötü bir olay yașadım .ekran koruyucuda 3 tane küçük göçük oluștu. koruyucunun arkası ufaktan gözüküyor .fotoğraf koyarım ama çok gözükeceğini sanmıyorum. Telefonum POCO F4, sizce korucuyu değiștirmem gerekli mi böyle kullanabilir miyim? Değiștirmem gerekiyorsa hangi korucuyu...
  10. H

Poco F4 bu fiyata alınır mı ?

Merhabalar 500tl mi store da kuponum var Poco F4 128gb 12.099 Tl geliyor bu fiyata alınır mı ? Daha fazla düșer mi ? Daha iyisini bulabilir miyim bu fiyat civarlarına ? Telefonda aradığım özellikler: Pili 1 günümü çıkarması, kameranın idare etmesi, uzun ömürlü olması.
  11. H

EA düşük indirme hızı

Arkadaşlar lütfen yardım edin bf 5 yüklüyorum 2 mb 3mb indiriyor 10 saat süre diyor internet 100 mhps destekliyor steamde de 100 mhps lerde indiriyorum oyunları EA 3 mb 3 mb indiriyor limit yok gözüküyor bi yardım edin lütfen. Yoksa bu durum normal mi ?
  12. H

Yardım Steelseries Sensei Ten YARDIM

steelseries uygulamasını çalıştırınca mouse ayarları bozuluyor genellikle cs2 de oluyor oyunda ana menüde bişi yok maça girdiğimde dp ayarları renkleri değişiyor uygulamayı kaldırınca sorun çözülüyor ilk başlarda bi sorun olmuyordu bilen biri yardımcı olabilir mi ? Güncellemeleri kontrol ettim...
  13. H

Yardım laptop monitörümü görmüyor

Arkadaşlar yeni monitör aldım modeli lenovo legion y27 30 laptop modeli monster t5 intel sürücülerini kontrol ettim hepsi güncel yardım edebilir misiniz
  14. H

Öneri oyuncu koltuğu önerisi

Merhabalar 4k bütcem var kaliteli, rahat, uzun ömürlü bir koltuk almak istiyorum hangi oyuncu koltuğunu önerirsiniz ayakları plastik olmaması lazım metal gibi malzemelerden olması lazım koltuk kumaş olursa iyi olur ancak çok kaliteli bi suni deri ise o da olur.
  15. H

Çözüldü✓ Razer uygulamayı aktive edemiyorum

Merhabalar razer v2x kulaklık aldım ancak içinden kod çıkmadığı için akdive edemiyorum internetten baktım yapamadım yardımcı olur musunuz lütfen.
  16. H

Çözüldü✓ Hangi monitör önerirsiniz ?

Monster Aryond A27 V1.2 Lenovo Legion Y27-30 Hangi monitörü önerirsiniz. Bunlardan daha iyi monitör biliyosanız söyleyebilirsiniz hoparlörü olması önemli.
  17. H

Yardım Valorant v9003 hatası alıyorum monster pc yardım!!!

Arkadaşlar internette var ama benim monster pc var onun bios menüsü başka bi yardım edin.
  18. H

Çözüldü✓ 4800 mhz ram ile 5600 mhz ram aynı sistemde olur mu ? (laptop)

Arkadașlar laptopumda șuan 16gb ddr5 4800mhz ram takılı yanına 16gb 5600mhz ram almayı düșünüyorum birbirileriyle uyumlu olurlarmı ? sıkıntı çıkarmı ? cl değerleri farklı olursa bi sorun olur mu ?
  19. H

Çözüldü✓ Moster Tulpar v23.1 alınır mı nasıl ?

arkadașlar 40 bin bütcem var (taksitle) sizce bu laptop alınır mı? pil haricinde bana güzel geldi. Eski tulpar versiyonunda donma sorunu varmıș bundada olurmu ? 1688677035 link...
  20. H

Yardım hp victus 16-R0020NT alınır mı ?

https://pazarama.com/hp-victus-16-r0020nt-7p637ea-8gb-rtx4060-13-nesil-intel-i7-13700h-16gb-ram-1tb-ssd-161-inc-fhd-144hz-p-7P637EA arkadașlar bu fiyata alınır mı ? Veya bașka model varsa atabilir misiniz ?
Geri