Arama sonuçları: *

• Users: bysemo22
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Çok kararsızım ne yapmalıyım?

Selamlar arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar kafam çok karışık 5 ay depoda çalıştım yks çalıştım üni okumadım ama bıraktım neyse berber olmak istiyorum hedefim bu ve ben normal sıradan mahalle berberi olmak veya oraya gidip çıraklıkla öğrenmek istemiyorum uzun ve meşakatli ve öğretmiyorlar da...
  2. B

2 aylık Masterclass ile erkek kuaförlüğü öğrenilir mi?

Selamlar arkadaşlar, liseden lojistik mezunuyum. Depoda 5 ay kargocu olarak çalıştım. Şu an erkek kuaförü kursları var, bir tane buldum. Hafta içi 9-5 öğretecek, masterclass şeklinde birebir. 2 aya öğrenir miyim? Herkes "1 aya bile öğrenirsin" diyor. Hevesim var zaten, kargoculuğu da seviyorum...
  3. B

İkinci el oyuncu laptopu alınır mı?

Selamlar param güvende ile alacağım nasıl yapayım ilk defa alıcam 2. El alınır mı? Sıfır alsam baya fiyat düşüyor bütçemde bu aslında taksit yapıcam? Link...
  4. B

Evde spor yapmak öneri

Merhabalar evde spor yapmak istiyorum mesela dik duramıyorum ya vucudum zayıf gözüküyor fiziğimi geliştirmem lazım şöyle bir sepet oluşturdum sizce nasıl alıp evde yapmam daha mantıklı değil mi işe gidiyorum ekstra ve spor salonları baya pahalı o kadar bir iyi vucud istemiyorum orta kas falan...
  5. B

İş bankası genç kart sanal

Selamlar bu akşam bi laptop alıcam da önceden axess kartım vardı limiti yüksekti iptal etmiştim şimdi ben taksit yapmak için iş bankasından bir kredi kartı alıcamda sanal genç kart buna ne kadar limit veriliyor? Bu akşam almam lazım laptopu?
  6. B

Laptop önerisi lazım

Arkadaşlar bir laptopum var keyif vermiyor onu satıcam bir laptop alıcam laptopların da değeri çok çabuk düşüyor acaba 2. El mi yoksa sıfır mı almalıyım bütçem 20-25 bin daha fazla vermek istemiyorum. Yapıcağım işlemler: Oyun Edit render vs Biraz da eğitim vs için
  7. B

25 bin laptop önerisi

Selamlar oyun render edit vs için rtx 2050 bile işimi çözerse onu alayım fazla para vermek istemiyorum. Max 25 bin 20 ye falan varsa daha iyi olur
  8. B

Oyun için laptop önerisi

Selamlar arkadaşlar bir işte çalışıyorum bir laptop lazım hem oyun vs hem photosop eğitim vs bakcam mesela edit yapabileyim maximum bütçem 20-25 bin tl fazla çıkılmasa bütçe sorun olmaz birde şu siyah laptoplar çok çabuk toz tutuyor ne yapmalıyım?
  9. B

Okulu bırakma kararı

Selamlar arkadaşlar ben 20 yaşıma gireceğim meslek lisesinden geçen sene mezun oldum lojistik bölümü stajyerdim geçen yıl YKS çalışamadım bu yıl da çalıştım ailem bu yıl sonunda seni okutamayız vs muhabbet yapmaya başladı mecbur okulu bırakıyorum zaten depoda çalışmaya başlamıştım tekrar...
  10. B

Ankara üniversitesi ybs okumak

Selamlar arkadaşlar ankara üniversitesi ybs uzaktan yazıyor ama bazıları o fakülte ismi diyor doğru mu? Ben uzaktan öğretim okuyabilir miyim?
  11. B

İnstagram Gimball önerisi

Selamlar Yks infuencerıyım mikroyum bi gimball lazım sosyal medya için ve bütçem ilk etapta az 2. El veya sıfır güzel önerilerinizi bekliyorum. Bütçe: 2000₺ falan siz atın arttıradabilirim.
  12. B

Canım sıkılıyor artık

Selamlar arkadaşlar, ben bu yıl YKS’ye çalıştım. Abi, meslek lisesi mezunuyum zaten. 0 netle başladım ya, o kadar sıkıntı falan… Neyse, yazın da çalışayım dedim. Şimdi geldim, çalışıyorum. Abi, dün bir akraba, yakın bir şey olmuş. Korktum ben falan, üzüldüm. Amcam falan halletti. Bugün benim...
  13. B

Bandırma üniversite çıkar mı?

Selamlar arkadaşlar, bu üniversite bilgisayar programcılığı 1. sıraya yazsam çıkma olasılığı nedir merak ediyorum. Benim netler Türkçe: 19 Net Sosyal: 10,25 Net Matematik: 2 Net Fen: 1,75 Net OBP: 79,11 Bandırma üniversite ise bunlar obpm yüksek biraz ama:
  14. B

Lojistik nerede okunur?

Selamlar arkadaşlar istediğim bölüm çıkmayacak büyük ihtimalle ve ben zaten meslek lisesi mezunuyum ilk mezunluğumdu 0 netle başladım neyse bi şeyler elde ettim de yeterli değil ybs için lojistik için ek puan veriyorlar çoğu yer çıkıyor nerede okumalıyım eskişehir en iyisi diyorlar da?
  15. B

Yazın kendimi geliştirmek için ne yapmalıyım?

Merhabalar arkadaşlar ben mezun bi öğrenciyim kendimi geliştirmek istiyorum. Dil mi öğrensem ingilizce çalışmak veya premier falan mı öğrensem laptopum biraz düşük ama edit vs yapmayı öğrenmek de çok istiyorum ek olarak zaten bi işte çalışıcam da kalan zamanı değerlendirmek istiyorum. Laptop: i3...
  16. B

EA 100 bin sıralama yapmak

Selamlar arkadaşlar 100K yapmam lazım netleri belirticem ve bir sorum var ayt mat da 10 nete ihtiyacım var hangi konulara baksam yeterlidir? Türkçe: 19-23 net Sos: 12-15 net Mat: 0-5 net Fen: 3 net Ayt kısmı: 20-25 net Not: Ayt mat da fonskıyonaları bitirdim ama hiç bişey yapamıyorum...
  17. B

Elektrikli süpürge önerisi

Selamlar bir süpürge makinası lazım ama toz torbalı mı az toz olur yoksa torbasız mı hangisi bilmiyorum toz yapmayacak bir makina arıyorum 6-7K bütçe
  18. B

Laptoptan fan sesi geliyor

Bazen baya geliyor ses yapıyor bi 3dk sonra susuyor bu neden oluyor termal macun ram vs taktım.
  19. B

Telefondan YouTube videosu çekilmiyor

Selamlar arkadaşlar ben telefondan normalde VLOG tarzı şeyler çekiyordum da yan koyunca YouTube'da dık gozukuyor (videom). Dik koyunca olmuyor yanı bir ayar var. Aslında nasıl yapacağım bılmıyorum tam VLOG için nasıl cekebılırım? Yenı aldım telefonu iPhone 12 umarım anlatabılmısımdır.
  20. B

Görüntülü konuşmak için webcam

Arkadaşlar zoom vs tarzı yerlerde ders için gerekli bir webcam gerek laptopun ustune takılacak vs uygun olursa daha ıyı olur 400-500TL vs
Geri