Arama sonuçları: *

• Users: Slyrox
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Fivem serverlerinde atılan banlar donanımsal mıdır?

X bir fivem sunucusunda banlandım biraz saçma bir sebeptendi ve oraya tekrar girmem gerekiyordu bende eskiden gta 5 aldığım bir social clup hesabını hatırladım ve ona girdim banın rockstar games hesaplarına atıldığını ve başka bir hesaptan girersem banın kalkacağını düşünüyordum. Fiveme girdim...
  2. S

RTX 4060 overclock ayarı kullanılmalı mı?

Benim kart RTX 4060 OC ama GPU tweakerin 3'ün varsayılan ayarlarındayken 2600 MHz de çalışıyor 4060'ın oyun testlerinde ise kart 2700MHz de falan çalışıyor ben de GPU tweaker 3'ten OC scanner yaptım ve onun verdiği ayarları kullanıyorum bu şekilde 2700 2800MHz arası çalışıyor FPS'e de katkısı...
  3. S

Kasa çok fazla ses çıkartıyor

(Videoda Mafia 3 def Edition oynuyorum) yani bu oyunda bile bu kadar ses çıkarması çok garip değil mi? Hiç zorlandığını da zannetmiyorum çünkü oyunda high ayarlarda 120-150 FPS alıyorum. Geçen Ready or Not girdim sanki patlayacak gibi oldu çok fazla ses çıkarıyordu. Çok rahatsız olmaya başladım...
  4. S

Razer BlackShark V2x alınır mı?

Fiyat muadili daha iyi bir model var mı? H200pden buna kadar çıktım çok önerilmiş sizce değer mi?
  5. S

Oyunlarda ani fps düşüşleri

RAM16GB SSD veya HDD modeliCrucial p3 plus 1 tb Ekran kartıRtx 4060 AnakartAsus b660m-k İşlemciİ5 12400f Öncelikle bu sorum çoğu oyunda oluyor. Dying Light 2'den örnek vereyim oyunu 150 180 FPS'lerde oynarken bir anda 30 40'lara düşüyor kasıyor 2 saniye sonra geçiyor bu ara ara yaşanıyor. Tüm...
  6. S

Bu dosya false-positive mi?

Fitgirl den gta def edition indirdim ve kasperksy virüs uyarısı verdi bende uyarı verdiği dosyaları tarattım ve bu sonuçlar geldi . VirusTotal: VirusTotal Hybrid-Analysis: Free Automated Malware Analysis Service - powered by Falcon Sandbox - Viewing online file analysis results for...
  7. S

Rdr 2 DLSS 3 açılır mı?

bir videoda rdr 2 de dlss 3 açıldığını gördüm. Nasıl açabilirim
  8. S

Kingdom Come Deliverance alınır mı?

Çok pahalı ama Steam indirimlerinde 150 TL'ye bu oyunu almayı düşünüyorum. Videolarını izledim zevkli geldi oynamak istedim ama oyunun yorumlarında çok ayak işi yapıldığı söylenmiş ve ben bu ayak işleri çok dolambaçlı ve kafa yorucu şeyler ise bunlarla uğraşamam. Oyunlarda bulmaca tarzı şeyleri...
  9. S

Epic para iadesi nezaman gelir

Epic games den 230 tl ye dying light 2 aldım nays ile naysın uygulamasında epic games alışverişlerinde %20 para iadesi verileceği yazılmış ne zaman gelir?
  10. S

Epic games oyun satın alamıyorum

Kartım Nays İş Bankası seçeneğini seçmem gerekiyor ama o da Gpay gibi aptalca bir ödeme yöntemine atıyor o da kart bilgilerimi sormuyor ne yapmam gerek?
  11. S

Call of duty black ops cold war crack açılmıyor

DODI den oyunu yükledim kurdum oyun rusçaydı bir şekilde ingilizce yaptım bu sefer de blizzard a bağlanılmıyor hatası veriyor.
  12. S

Kasa burda mı durmalı yoksa yerde mi?

https://hizliresim.com/qsci0pt masam çok sallandığı için bende askılık gibi bir şey yaptım. kasayı onun üstüne koydum. arkadaşlar burası çok sakat bi küçük deprem olsa kasa yeri boylar dedi ama odam gerçekten çok toz alıyor kasa masanın üstünde durmasına rağmen çon tozlandı oyüzden yere koymak...
  13. S

Epic games dying light 2 nekadar

Oyun şuan indirimli 420 tl kupon %10 iade falan da varmış bu oyun bana kaç tl ye gelir net ben çok anlayamadım
  14. S

Call of duty modern warfare 2 2022 crack var mı

Call of duty modern warfare 2 campaign remastered var ama bunu bir türlü bulamadım. Arkadaşlar benim istediğim campaign remastared değil 2022 versiyonu
  15. S

Çözüldü✓ Oyunda aniden fps nin 1 e düşmesi

Ekran kartı RTX 4060 Anakart ASUS B660M-K İşlemci i5 12400F Başlıktaki sorunu yaşıyorum, Alt Tab atmadan düzelmiyor. BIOS'a kadar her şey güncel, tüm donanımların testleri yapıldı herhangi bir sorun yok, yeni format atıldı.
  16. S

Pc aniden donuyor kilitleniyor

dün akşam arkadaşlarla gta onlinle oynuyordum heist bitti ve yükleme ekranı geldi tam orda alt tab attım ve oyun birden pencereli ekrana geçti ve ekran dondu tuşlara basıyodum ama 2 saniye sonra uyguluyordu ekran kartına reset attım 2 saniye bekledim sorun çözüldü. sonra ramlerde bir sorun mu...
  17. S

pc donuyor komutlara geç cevap veriyor

dün akşam arkadaşlarla gta onlinle oynuyordum heist bitti ve yükleme ekranı geldi tam orda alt tab attım ve oyun birden pencereli ekrana geçti ve ekran dondu tuşlara basıyodum ama 2 saniye sonra uyguluyordu ekran kartına reset attım 2 saniye bekledim sorun çözüldü. sonra ramlerde bir sorun mu...
  18. S

Windows tanılama aracı siyah ekranda kaldı

Daha yeni aldığım masaüstü bilgisayarım bazen donuyordu komutlarıma geç cevap veriyordu ekran kartını resetleyip 2 saniye bekledikten sonra düzeliyordu. Bende bellek tanılama aracını başlattım PC kapandı ve şu an siyah ekranda bu işlem normal mi ne kadar sürer?
  19. S

Yardım VATAN MAĞAZASINDA BU SİSTEM NE KADAR TUTAR?

Yarın vatanın İzmir Çankaya mağazasına gidip sistem toplayacağım. RX 6700XT veya RTX 4060 AMD Ryzen 5 5600 altı çekirdek 3.50 GHz Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Team T-Force Vulcan TUF alliance 16 GB (2x8) DDR4 3200 Samsung EVO 970 EVO Plus. PSU ve kasayı bakarım oradan sağlam...
  20. S

Bu sistem alınır mı.

https://www.gaming.gen.tr/urun/359785/sunrise-7500f-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-1-click-oc-2x-geforce-rtx-4060-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bu sistem alınır mı? Full ddr5 galiba ilgimi geçti.
Geri