Arama sonuçları: *

• Users: bekir07
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Used cars simulator çekiç nerede

arkadaslar bu oyunu oynayan var mı oyunda araçları tamir etmek için çekiç kullanılıyo o çekicin gücü bitti ve yenisini nerden alınacağını bulamadım bilen varsa söyleyebilirmi
  2. B

Yeni aldigim internetin sifresini degistirdim ethernet baglanmiyor

Beyler yeni aldığım İnternetin adını ve şifresini değiştirdim şuan ethernet bağlamaya çalışıyorum ama bağlanmıyor bununla bi ilgisi olabilir mi
  3. B

beyler bilgisayarda boyle bi dosya var virus mudur nedir

beyler bu virüs midir nedir nasil kaldiricam yardımcı olur musunuz
  4. B

fanlar cok sesli calisiyo yeni fan onerisi

dostlar bu kasayi kullanıyorum fanlar çok sesli çalışıyor geceleri adamı uyutmuyor sessiz çalışan çok pahalı olmayan tercihen rgb fan önerilerinizi bekliyorum...
  5. B

ssd nasil yukseltebilirim

pcde 500 gb ssd var ama yetmiyor 1tb ssd almak mı mantıklı ya da nasıl yukseltebiliriz
  6. B

bios giremiyorum ekran karariyo

beyler sistem yeni anakart gigabyte pc açınca gigabyte yazısı gelmeden windows geliyor ve açılırken f2 basıyorum bios acmiyo hiç görüntü gelmiyor monitör hdmi ile sıkıntı monitörde mi yoksa anakartta mi
  7. B

b450 m k 2 tane m2 ssd desteği

gigabyte b450 m k anakartina 2 tane m2 ssd takabilir miyim
  8. B

f/p klavye onerisi 1000 TL butce

1000 tl bütçe var tercihen red switch klavye tavsiyesi verir misiniz
  9. B

uygun fiyatli m2 ssd

beyler yeni pc topladım 500 gb ssd var ama yetmedi artırmak istiyorum uygun fiyatlı ssd önerisi verir misiniz
  10. B

beyler bu virüsü nasil kaldiracagim

beyler bilgisayara böyle bi virüs indi reklam virüsü galiba nasıl silebilirim yardımcı olur musunuz
  11. B

bu dosya virüs mü nedir

arkadaşlar bunlar virüs mü eğer virüsse nası silebilirim lütfen yardımcı olun 1686504326
  12. B

furmark ve benchmark test sonuçları rx580 sizce nasıl

beyler furmark testinde 4300 4400 aras puan geldi ve en düşük 70 en yüksek 75 derece benchmark testinde %49 puan geldi sizce nasıl sıkıntı çıkarır mı
  13. B

ucuz mekanik rgbli klavye önerisi

çok param yok tüm para sisteme gitti ucuz mekanik rgbli tercihen red switch klavye önerisi verebilir misiniz 2.el de alabilirim
  14. B

nvidia cephesinde rx580 8gb

beyler nvidia cephesinde rx580 8gb eşdeğeri kart hangisi sadece merakımdan soruyorum
  15. B

r5 5600 rx580 darbogaz

yeni sistem topladım rx580 ryzen 5 5600 turbo 4.4ghz ekran kartına darboğaz yapar mı ya da çok mu gelir
  16. B

f/p mouse klavye onerisi

beyler 200 300 tl arası mouse ve yine bu fiyatlarda belki bi tık daha yüksek klavye önerisi verir misiniz fps oyunları oynarım ama çok oynamam daha fazla hikayeli oynarım
  17. B

GAMEFORCE GF-8010 COLD (600W 80+ PSU) 4x120mm Rainbow Fanlı Oyuncu Kasası

acil GAMEFORCE GF-8010 COLD (600W 80+ PSU) 4x120mm Rainbow Fanlı Oyuncu Kasası bu kasa psu alınır mı amazonda 1600tl
  18. B

Bu sistem iyi midir beni goturur mu

beyler bu sistem beni ne kadar götürür oyunlarda sıkıntı yaratır mı yardımcı olur musunuz fiyat 7800 tl topladım
  19. B

2023 yilinda rx580 asrock alinir mi

beyler yaklaşık 8 10k bütçe var ikinci el rx580 buldum1700tl sizce bu kullanılır mı yeni çıkan hikayeli oyunlar ve fps oyunları oynuyorum
  20. B

xfx vs sapphire hangi rx6700xt

beyler sizce rx6700xt hala alınabilir mi bir de xfx mi daha iyi yoksa sapphire markası mi
Geri