Arama sonuçları: *

• Users: KATİPv2
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

N11 40 TL kupon kodu 04.09.2023

super40 kodu aktiftir, bilginize.
  2. K

Ryzen 5600 kule tipi soğutucu önerileri hk.

İyi forumlar. Dün sistemi biraz test ettim Valorantta işlemci sıcaklığım 80 dereceyi gördü. (Stok fan ile kullanıyorum işlemciyi) Bu dereceleri görmem yazılan yazılara bakılırsa normal gibi duruyor fakat ben durumdan biraz rahatsız oldum, bana çok pahalı olmayan bir kule tipi soğutucu önerebilir...
  3. K

Valorant Windows 11 Hatası

Merhaba, iyi forumlar. Yeni sistem aldım, işletim sistemim Windows 11 Pro. Valorant a girmek istediğimde böyle bir hata veriyor, BİOS ayarlarından düzeltildiğini duydum fakat videolarda girilen secure boot kısmını göremiyorum. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Anakartım; Gigabyte A520M K
  4. K

Klavye, kulaklık, mouse önerisi.

Arkadaşlar toplam 1.000-1.500 TL civarına kulaklık, klavye, mouse önerilerinizi alabilir miyim? Eğer bahsettiğim fiyata pek mümkün değilse de biraz bütçeyi artırabilirim. Klavyeyi mekanik almasam oyunlarda çok fark eder mi? Mesleğim gereği her gün normal klavye kullanmaktayım o yüzden biraz...
  5. K

F/P Monitör Önerisi.

Merhaba, aldığım sisteme uygun F/P ürünü bir monitör önerebilir misiniz? Aldığım sistem: https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-sargas-ryzen-5-5600-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-rx6700-oyun-bilgisayari-p-35894
Geri