Arama sonuçları: *

• Users: Vuraloglu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

Inno3D Geforce Rtx5070 Twin X2 Oc 12Gb 192Bit Gddr7 Ekran Kartı

merhabalar Inno3D GeForce RTX5070 Twin x2 OC 12GB 192Bit GDDR7 Ekran Kartı alınır mı? şuan en uygun satılan marka bu galiba alıp kullanan varmıdır
  2. V

Inno3D 4070 Super Twin X2 Isınıyor

merhabalar inno3d 4070 super twin x2 ekran kartı 1 sene önce almıştım oyunlarda sıcaklığı 80 derece görüyor normalmidir
  3. V

Oyun için ssd önerisi alabilirmiyim 2tb

merhabalar ssd almayı düşünüyorumda pcyi sadece oyun için kullanıyorum oyunlar sıkıntı yaratmayacak 2tb ssd önerebilir misiniz? çok anlamıyorum da bilgisayar parçalarından
  4. V

15 Bin TL Bütçe 2K Monitör Önerisi

merhabalar hikayeli oyunlar için 2k monitör alacağım bütçem max 15k monitör önerisi alabilirmiyim fps oyunları için ayrı full hd monitörüm var o yüzden hz çok önemli değil görüntü önemli
  5. V

Valorant Fps m ekran kartı değiştirdikten sonra düştü

merhabalar sistemimde rtx 3070 7800x3d işlemcim var valorantta 600-700 alıyordum ancak ekran kartı değiştirdim 4070 super taktım ama fps 400-500 alıyorum nedeni nedir acaba
  6. V

Ofis Koltuğu Önerisi Bütçe 8000 TL

merhabalar ofis koltuğu alacağım da bütçe max 8 bin ikea markus nasıldır önerebileceğiniz ofis koltuğu varmıdır evden çalıştığım için komple oturarak çalışıyorum
  7. V

Oyuncu koltuğu önerisi

Merhabalar oyuncu koltuğu alıcam ama şu 3 model arasında kaldım hangisini almalıyım Cougar Armor S vs Cougar Armor Titan Pro vs hp omen citadel
  8. V

360hz vs 500 hz monitör önerisi

merhabalar monitör alıcağım ama fps oyunları için şu iki model arasında kaldım DELL 25" AW2523HF 0,5Ms GtG 360Hz DELL Alienware 24.5" AW2524HF 500Hz 0.5 ms aralarındaki fiyat farkı 11bin tl fiyat farkına vermeye değermi acaba 360HZ İLE 500HZ arasındaki hz farkını anlartmıyım değermi önerisi olan...
  9. V

Asus Pg248Qp 540 Hz Display Port Yok Hatası

Merhabalar bilgisayarda oyuna girdiğim zaman display port yok hatası alıyorum ancak windows tuşu ile bastığımda masaüstünde ekran geliyor oyuna girdiğimde yine aynı hatayı alıyorum ancak ekran kartından display portu takıp çıkarttığımda düzeliyor bu sorun neden kaynaklı olabilir ekran kartı ile...
Geri