Arama sonuçları: *

• Users: Metenikbc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Metenikbc

AOC 24G4X ile 24G4XE farkları nelerdir?

Merhabalar AOC 24G4X'e bütçe arttıramıyorum bende AOC 24G4XE modelini buldum aralarındaki farklar nelerdir?
  2. Metenikbc

Android Hazır takılı ekran koruyucuyu sökmek garantiyi yakar mı?

Arkadaşlar Redmi 13 Pro+ cihazında hazır takılı gelen koruyucuyu çıkarttım bu garantiyi yakar mı?
  3. Metenikbc

500TL mikrofon önerisi

Fazla bütçem yok. Kulaklık mikrofonum sürekli bozuluyor ve sesi çok az alıyor. Mikrofon çok kullanıyorum 500TL bütçe ile mikroforn arıyorum. Not: Yaka mikrofonu önermeyin. Bütçeyi hafif aşabilirim bildiğiniz daha pahalı var ise. Ayrıca sesi uzaktan alabilecek bir mikrofon arıyorum.
  4. Metenikbc

iPhone parmak izi çok zor okuyor

Arkadaşlar iPhone 5S kullanıyorum eski olduğu için mi bilmiyorum ama Touch ID çok zor okuyor 10 kere falan denemem gerekiyor parmağımı tam nokta atışı değdirmem gerekiyor çözümü var mıdır?
  5. Metenikbc

PC'me virüs mü bulaştı?

1400 FPS aldığım bir oyuna girince (Minecraft) GPU'dan motor sesi çıkıyor ve kontrol ettiğimde GPU %99'a çıkmış, Bilgisayarıma oyun için bir eklenti indirdiğimde (shaderpack) böyle oldu. Eklentiyi her yerden sildim ama düzelmedi. Virüs bulaşmış olabilir, Sizce format atmalı mıyım?
  6. Metenikbc

PC'de internet yavaş

mobil cihazlarımda speedtest yapğtığımda internet hızım (download-upload) 30mbps çıkıyor ama PC'den Sapeedtest yaptığımda 6-7 mbps'lerde alıyorum. Ve PC aldıktan sonra mobil cihazlarda'da hızım 7mbps'ye düştü, bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum yoksa normal mi?
  7. Metenikbc

SSD marka önerisi 1TB

SSD yükselteceğim hangi marka önerirsiniz?
  8. Metenikbc

GamePass oyun önerisi (düşük GB)

GamePass aldım ama oyun bulamıyorum önerisi olan?
  9. Metenikbc

Zotac gaming iyi midir?

Yeni pc aldım ekran kartı Zotac Gaming. İyi midir?
  10. Metenikbc

görev yönerticisi discord yok

Yeni PC aldım ama PC'yi her açtığımda otomatik discord açılıyor. Görev yöneticisinden kapatacaktım ama Görev yöneticisinde disscord yok
  11. Metenikbc

İşlemcime sıvı soğutma takmalı mıyım?

R5 5500 + rx 6600 kullanıyorum, sıvı soğutma alacak bütcem yok acil bilgisayara ihtiyacım var sıvı soğutma takmaz isem çok fazla ısınır mı işlemci?
  12. Metenikbc

R5 3600+gtx 1660 super darboğaz olur mu?

AMD Ryzen 5 3600 + Nvidia GeForce GTX1660 SUPER darboğaz olur mu?
  13. Metenikbc

HDD'ye gerek varmıdır?

PC toplamayı düşünüyorum, sadece m2 ssd yeterli mi? yoksa hdd almalı mıyım?
  14. Metenikbc

Okul-Oyun Laptop öneri

Benim eski bir 2gb Ram dahili ekran kartı bir laptop'um vardı ama bugün bozuldu ve benim okulumda bir laptop'a ihtiyacım var bir gruba katıldım ve bunun için PC gerekiyor Bütçem az o yüzden 11k altında veya max 12 k bir laptop'a ihtiyacım var (çok acil)
  15. Metenikbc

12k-14k sistem önerisi

12-14 bin arası bütçem var, hazır sistem arıyorum, site ve donanım markası (AMD, Nvidia, İntel) farketmez.
  16. Metenikbc

Poxo x5 pro ve poco f4 pubg 90 fps veriyor mu?

Ben poco x5 pro ile poco f4 arasında kaldım bazı kanallar pubg'de 60 fps verdiğini söylüyor bazıları ise 90 fps hangisi doğru?
  17. Metenikbc

G29 ffb sesi ve öneri

G29 alacağım fakat Force Feedback izlediğim testlere göre çok sesliymiş, doğru mu yoksa abartı mı? Eğer çok sesli ise hangi direksiyonu önerirsiniz bütçem 10-17 bin
  18. Metenikbc

Ekektrikli bisiklet/scooter önerisi

Okula gidiyorum, okulum uzak ailemi zorlamadan bir elektrikli scooter veya elektrikli bisiklet almayı düşünüyorum ne önerirsiniz? Bütcem 10k
  19. Metenikbc

Pxn v10 seti alınır mı?

G29 alacaktım fakat çok ses cıkarıyordu bende t300rs gt alacaktım o da çok pahalıydı bende araştırıp bu direksiyonu buldum g29'dan daha iyi bir ffb'ye sahipmiş alınır mı?
  20. Metenikbc

Thrustmaster T150 alacağım ama bulamıyorum?

Thrustmaster t150 alacağım fakat bulamıyorum bulduğum modellerde debriyajsız modeller sıfır alacağım nerden bulabilirim?
Geri