Arama sonuçları: *

1. U

Ddr5 Ram Bozuldu Galiba

Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar. Bugün 2 defa elektrik gitti geldi. Ve bilgisayar sapıtmaya başladı. Memtest ile ram'leri teker teker test ettiğimde bir tanesinin sonuçları bu şekilde çıktı. Galiba bu ram ölmüş. Tamir olur mu ? Veya yenisini alsam ? aynısını bulamıyorum 3 sene önceki ram. Farklı...
  2. U

Asus tuf alma arifesindeyim 2k

Dostlar araştırmalarım sonucunda bu monitöre karar kıldım, nedir düşünceleriniz? https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-tuf-gaming-vg27aql3a-1ms-180hz-qhd-ips-freesync-g-sync-gaming-monitor.html?utm_source=epey
  3. U

İki monitör arasında kaldım

Dostlar selamlar, iki monitör arasında kaldım. 2k ips 27inc istiyorum. Yardımcı olur musunuz ? Bütçe bu civarlarda. https://www.vatanbilgisayar.com/urun_kiyaslama/?productIds=144309,139119
  4. U

Çözüldü✓ Monitör Seçimi Oyuncu Vs.

Dostlar selamlar günaydın, monitör almak istiyorum ama kararsız kaldığım bir kaç nokta var. 2K veya 4K almak istiyorum. Genelde MMORPG ve Solo oyunlar oynuyorum. 1ms 4ms bu tarz oyunlar için ne kadar fark oluşturur ? Mesela bakıyorum 4k ips gaming monitörler +15k dan başlıyor. Normal olanlar 10k...
  5. U

Çözüldü✓ GameGaraj 7000 Sistem Alınır mı?

Selam dostlar, bir arkadaşıma bu sistemi alacağız, bu fiyat bandında daha iyisini bulamadık gibi. XPG kasa ve PSU bizi üzer mi ? Gamegaraj sitesinden alacağız. Düşünceleriniz nedir ?
  6. U

PUBG Steam Yükleme Ekranında Donuyor

Dostlar Steamdan PUBG indirdim oyunu oynuyorum sorun yok ama maç bittikten sonra lobiye dönerken o ekranda kalıyor bir türlü geçmiyor orayı. Alt+F4 yapınca kapatıyorum tekrar giriyorum anca oyuna. Bir türlü çözemedim sorunu. Ne yapmam gerekiyor var mıdır çözümü? Ryzen5 7500F + B650M-A 4070 +...
  7. U

Hava üfleyici Kompresör seçimi

Selam dostlar, konuyu doğru yere mi açtım bilemiyorum, bilgisayar ve benzeri şeyleri temizlemede kullanmak için mini kompresör arayışına girdim. İki seçenek arasında kaldım. Biri kablolu sadece üfleme yapıyor, diğeri şarjlı çekme görevide yapıyor ve bataryasını powerbank olarak kullanabiliyoruz...
  8. U

Asus Prime B650M-A wifi bağlantı sorunu

Dostlsr 1 ay kadar önce sistem aldım. Anakart Asus Prime B650M-A Wifi modeli. Bütün driverlari kurdum, güncelledim, bios son sürüm güncel. Windows 10 orijinal. Fakat oyun oynarken (Gw2, Dota2) ping yükselme sorunu olmuyor ama anlık 4 5 saniyelik net kopuyormuş gibi davranıyor. Oyundayken...
  9. U

Windows 11 4500₺ fiyatı var

Dostlar yeni sistem topladım, şimdiye kadar laptop kullandım ve hepsi orijinal Windows keyli idi. Şimdi sitesinde 4500₺ civarında ama piyasada 50₺ ye 300₺ ye çok fazla key var ne bunlar ? Niye kadar ucuzlar? Pek güvenemedim ben açıkçası. Neye göre alıyorsunuz bunları ? Nedir güvence?
  10. U

İ5 14600kf ile rtx 4060ti 16gb uyumlu mu ?

Dostlar şöyle bir sistem düşünüyorum uyum sorunu olur mu ? Anakartta wifi ve BT olması gerekiyor. Uzun yıllar kullanmak istiyorum. Yoğun oyunlar oynamıyorum.
  11. U

Monitör seçemedim RTX 3060

Dostlar MSI laptop kullanıyorum i7 10. Nesil rtx 3060 var ve ekrani 15inc küçük ve gözlerimi yormaya başladı artık, ekstra monitör almak istiyorum. https://www.vatanbilgisayar.com/lg-27-27gq50f-b-ultragear-1ms-165hz-fhd-hdmi-dp-va-freesync-gaming-monitor.html Bunu gördüm düşünceleriniz nelerdir...
Geri