Arama sonuçları: *

• Users: eglarest
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Çözüldü✓ 4070 Ekran kartı sıcaklık değerleri

Last of us part 2 oynarken bu ekran kartı sıcaklık değerleri normal mi ?
  2. E

Binama fiber kablo çekildi bundan sonraki süreç

Herkese merhaba. Bugün binama fiber kablo çekildi. Bundan sonraki süreç nasıl işliyor. Kutu takılması dairelere kadar kablo çekilmesi vs. ne kadar sürüyor. Bilgisi, tecrübesi olan arkadaşların cevaplarını bekliyoum. Şimdiden teşekkürler.
  3. E

PCIe 4 ssd öneri !!!!!

Başlıkta da söylediğim gibi gen 4 ssd arıyorum. Bütçe sıkıntısı yok fakat yine de en f/p ürünü arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  4. E

m2 ssd yardım lazım !!

Öncelikle hayırlı akşamlar arkadaşlar. Geçen sene bir bilgisayar toplamıştım o zamanlar bütçem belliydi ve eski ssd mi kullanıyordum. Kullandığım ssd PCIe 3 fakat slot PCIe 4 slotu. Yani kısaca şuan elimdeki m2 ssd nin okuması ve yazması 3500/2000. Sizce bu ssd yi okuma ve yazma mikarı 6000/5000...
  5. E

Çözüldü✓ Monitör montaj sorunu

Arkadaşlar bir momitör aldım iade edeceğim ama bu parçayı bir türlü çıkartamadım bu şekil olan sistemler nasıl çıkıyor bilgisi olan var mı ?
  6. E

asus prime b660m-a d4 anakartta 13.nesil işlemci sıkıntı yaratır mı?

Konu başlığında da belirttiğim gibi daha önce çok tecrübesi olmayan biri olarak kendimce uygun bir fiyata rtx 4070 li ve 13600kf li bir sistem buldum. Ancak anakarta dikkat etmemiştim. İçerisinde prime b660m-a varmış. Şu an gayet kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok ama forumlarda dolaşırken...
  7. E

6800xt vs 3070ti artı ve eksileri ile

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Yeni bir sistem toplamaya çalışıyorum ve bütçeme uygun olarak 3070ti ve rx 6800xt ye yetiyor. Siz olsanız dlss 2.0 ve daha iyi görüntü rtx deneyimi için nvidia mı tercih ederdiniz yoksa daha güçlü ve daha yüksek vram sunan ama sorunlu yazılım ve wattmanlara...
  8. E

şöyle bir sistem topladım eksik uyumsuzluk ve önerilerinizi bekliyorum

https://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-5-7600x-4-7-ghz-6-cekirdek-38mb-cache-am5-soket-5nm-islemci-100-100000593wof-pm-HBC00002Z69NR https://www.gamegaraj.com/urun/inno3d-rtx4070-twin-x2-12gb-192bit-gddr6x-dlss-3/...
  9. E

4070 vs 4070ti arasındaki fiyat farkına değer mi

Herkese merhaba dostlar. https://www.pttavm.com/pny-rtx-4070-ti-12gb-verto-led-triple-fan-gddr6x-192bit-ekran-karti-vcg4070t12tfxpb1-p-486799874?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.31.1...
  10. E

pckolik enix rtx 4070

Herkese selam dostlar. Yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum ve şöyle bir sistem ile karşılaştım fiyatı da gayet uygun geldi. Önerdiğiniz upgradeler ve gainward marka rtx4070 hakkındaki bilgilerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden...
  11. E

25k civarında hazır sistem önerisi

25k civarında fiyat performans hazır sistem önerilerinizi bekliyorum dostlar
  12. E

Çözüldü✓ rtx 3070ti ryzen 5 5600 1080p de darboğaz yapar mı

herkes rtx 3070ti ryzen 5 5600 1080p de darboğaz yapar demiş ama hiçkimse sebebini anlatmamış. Youtube testlerine baktığımda 1080p de gayet yüksek fps alıyor ama 2k da daha düşük fps alıyor(normal olarak) neden darboğaz yaptığını anlamadım biri anlatabilir mi
  13. E

Yurt dışından laptop önerisi

Öncelikle hepinize selamlar dostlar. Ben 1 2 hafta içinde amerikaya gideceğim ve oradan laptop alıp getimek istiyorum. Öncelikle ilk sorum bu konuda daha önce getirirken sıkıntı yaşayan oldu mu? 2. soru ise micro center da şöyle bir laptop buldum. 1100 dolara geliyor yani 22000 tl falan çok...
Geri