Arama sonuçları: *

• Users: kroma
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

2-3k %75 barebone önerisi

%75 boyutta neler onerebilirsiniz? Knob tusu olursa güzel olur ve butceyi max 3 olarak dusunebiliriz 2 civarinda kalirsa guzel olur.
  2. K

Fifine h3 mü Blackshark v2x mi?

Ikiside itopyada 1500tl hangisi alınmalı?
  3. K

1500tl kulaklık önerisi

Bu butceye ne onerebilirisniz.(Butce birazcık artabilir )
  4. K

Vxe r1 pro alınır mı?

R1 pro alınır mı?? alınmaz ise 2000tl yi aşmayacak şekilde öneri yaparmısınız?(claw palm hybrid tutuyorum) 1708250390 Fikri olan varmıdır 1708251456 @MuratTheFounderOfGariban hocam siz bu konularda bilgili gibisiniz bi bakarmisiniz konuya
  5. K

1500tl mouse onerisi

Max 1500 TL'ye ne onerebilirsiniz elim büyük palm claw ortası bir sekilde tutuyorum belki cok az birsey esneme payi olabilir
  6. K

Honor 90 vs Samsung a54?

Sizce Hangisini almak daha mantıklı?
  7. K

S 21 fe mi A 54 mü??

S21 fe mi alınmalı yoksa a 54 mü sizce hanigisi ve neden? s21 fe nin bataryası için bazı yerlerde çok kötü denmiş benim için batarya önemli o yüzden kararsız kaldım sanırım diğer özelliklerde s21 fe daha önde
  8. K

15000 TL Telefon önerisi

max 15k ya gündelik kullanım için telefon önerebilir misiniz? oyun vesaire oynanmayacak.
  9. K

11k butceye telefon onerisi

Gundelik kullanim icin iyi bir batarya ve ekran birde orta bir kameresi olan bir telefon onerebilirmisiniz?
  10. K

10K'ya telefon önerisi

Bu fiyata en iyi ne önerebilirsiniz? Bütçe max 10000 bellki 200 300 tl artabilir.
  11. K

8000tl telefon önerisi

8000tl bütceye en fp telefon nedir sizce? batarya kamera vesaire açısından
  12. K

xpg summoner mı kemove k68 mi?

sizce hangisi alınmalı xpg summoner speed silver switch mi kemove k68 yellow veya brown switch mi https://www.gaming.gen.tr/urun/310312/xpg-summoner-cherry-mx-speed-silver-switch-turkce-q-usb-mekanik-kablolu-gaming-klavye-summoner5c-bkctr/...
  13. K

Gamakay k77 alınır mı??

hotswap klavye arayışındayım 2.el akko 5075b plus alabilirim ancak bu klavyeyide alabilirim fiyatı akko ya göre daha uygun bilen varmıdır 1700tl değermi?
  14. K

Sizce bu sistemlerden hangisi alınmalı (rtx 4070 laptop)

Bu ikisinin arasında kaldım 2. El al kullanilmis birsey almayi dusunurken bu laptopları gördüm (sıfır) ve suanki fiyatlara gore gayetde ucuzmus gibi geldi sizce alinmalimi yoksa 40-50k arası bi fiyata 0 magazadan almak dahamı mantıklıdır? 1. Asus tuf - i7 12. Nesil(sadece 12. Nesil yaziyor)...
Geri