Arama sonuçları: *

1. R

Videodaki ekran kartında sorun nedir?

Durum budur yağımi bitmiş yoksa fanmi bozuk
  2. R

Sistem topladım naptiysam calistiramadim

Öncelikle selam vallahi çok uğraştım yapamadim sizlerin yardımına ihtiyacım var Sorunum şu 2 el PC topladım tüm parçaları çalışır vaziyete almadan önce satıcılardan test video her şeyi aldım fakat ne yaptıysam açamadım sonra istemedende olsa bilgisayarciya gitim bana sistem için güç kaynağının...
  3. R

Yeni topladigim pc nin çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım

Hocalarım merhaba, PC toplamıştım, daha Windows bile kurulu değil monitörüm var fakat güç kablosu yok şu anlık. PC her şeyi hazır çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım? Fanlar falan hiçbir tepki vermiyor. RX570. R5 5500. B450 m a Pro Max.
  4. R

Ramsiz PC rgbleri ve fanları çalişirmi

Selam sistemimde her şey hazır biti bir tek RAM kaldı oda yarın gelecek ama kasayı merak etim açıkçası fanları ve RGB şu yanarmi şu an RAM olmadan Ryzen 5 5500. RX 570. B450 m a Pro Max. Ben denedim çıt çıkmadı Monitöre baglamadim bağlasam bişey farkeder mi çalıştığına dair ufak bişey yapsın...
  5. R

Telefona windows yükleyip PC aktarma

İyi geceler yarın sistemim geliyor sistem toplamıştım ikinci el işlemcim ve anakartim uyumlu anakartin sahibi aldığım işlemci ile kullanıyordu fakat ben farklı bişey merak etim Windows kurmam lazım olucak PC ye ilk defa topladigim için pek bilgim yok ve bende USB yok ekstra paramda kalmadı...
  6. R

Çözüldü✓ 9000 TL YE topladigim sistem hakinda görüşleriniz

Genel olarak 2 el topladım yarın inşallah işlemcide gelicek ve kullanmaya baslicam Dell s241HGF 144 hz 24 inç TN Panel Gigabye rx 570 4 gb 1 yıl garantili mining yok Ryzen 5 5500 17 ay garantili Msi b450 m a pro Max 5 ay garantili Corsair vengance 8 GB 3200 MHz cl16 2 yıl garantili Fury...
  7. R

1600 TL ye bu kasa ve psu Alınır mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-corsair-spec-delta-rgb-plus-550w-80-plus-psu-garantili-faturali-1105268454/detay 1600 TL ye anlaştık elden gidip görüp Alicam sistem topluyorum ve bütçede çok zorlanıyorum uyguna buldum bunu sizce Alınır mı? 1600 TL...
  8. R

Çözüldü✓ B450 m a pro Max a bu ram uyarmi Corsair

Yeni sistem kuruyorum bu Rami Alicam 2 el Alicam uyguna öneri vermenize gerek yoktur hocam B450 m a pro Max Gigabayte Rx 570 4 gb Ryzen5 5500 Alicagim ram Corsair vengance lpx 8 GB 3200 MHz bir ay sonra aynısından alıp 16 yapicam
  9. R

İ3 8100 VS RYZEN 5 5500

Baslıkta gordugunuz fgıbı sıstemım gıgabayte rx 570 4 gb 16 gb ram 500 gb ssd valorant orta dusuk yuksek ayarlarda kac fps verir bütce sormayın sadece merak edıyorum ve hıcbıyerde karsılastırma bulamadım
  10. R

650-750 TL psu önerisi

Yeni sistem topladım Psu kaldı bitek bütçem fazla değil biliyorum fakat buna uygun en iyi psu hangisi olur Ryzen 5 5500 Rx 570 4gb B450 A Pro Max Lütfen 1 k lık psu önerisi vermeyin
  11. R

6000 TL ye Ryzen 5 5500 Rx 570 sistem topladım yorumlarmısınız

Selam arkadaşlar hayatımda ilk defa sistem toplicam yanlış yaptığım bişey olursa bana yazarsınız sistem topladim ama ssd bulamadım bütçem 6000 TL güzel sustemi Alınır mı? ve bana SSD önerisi verirmisiniz 0 M2 SSD olursa süper olur ram 8 yaptım bütçe yetmiyor 1 ay sonra onu 16 GB yapıcam aynı...
Geri