Arama sonuçları: *

• Users: mamiosm
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Windows 11 Bulanık Uygulama Sorunu Çözümü !

Uzun uğraşlar sonucu çözümünü böyle buldum arkadaşlar deneyip yorum yaparsanız sevinirim. Bu ayarı kapalı yapınca bende bu sorun düzeldi umarım sizdede düzelir.
  2. M

Windows laptop'uma macOS işletim sistemi kurmak istiyorum.

Merhaba, eski bir Casper laptopum var ona macOS kurmak istiyorum. Ama bazı sorularım var. Nasıl kurabilirim bilmiyorum yardım edecek birisi olursa çok sevinirim. İstediğim zaman BIOS'tan diski sıfırlayıp Windows'a geri geçebilir miyim? Şu anda Windows 10 işletim sistemi ile çalışıyor. i5...
  3. M

20.000TL'ye günlük kullanım için laptop arıyorum.

Laptop arayışındayım 20.000TL limitim var. Çoğunlukla iş için bir laptop arıyorum. Ama ara sıra oyun oynatması tercihim. Önerilerinizi bekliyorum.
  4. M

Bir Şeyler Yapmak Istiyorum Ama Nasıl Başlayacağımı Bilmiyorum.

1 sene önce hevesim yüzünden bilgisayar aldım ama 3-4 ay oyun için kullandım şu anda oyun vs. oynamıyorum bilgisayarı satmak için ilana koysam da henüz bir gelişme yok bende freelancer tarzı işler yapmayı düşünüyorum ama nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum az çok photo shop kullanabiliyorum...
  5. M

İTOPYA.COM Rezilliği SİZDE DÜŞMEYİN

İtopya.com'dan 15.05.2023 tarihinde aldığım hazır sistemimi 26.06.2024 tarihinde çalışmama sorunu ile İtopya.com servisine gönderdim arızalı olan parçayı değiştirip gönderdiler. 16.07.2024 tarihinde kargo elime ulaştı. Kargonun dış kutusunda herhangi bir hasar yok. Ama kasamda ezilmeler...
  6. M

8.000 TL'ye Kamerası İyi Telefon Önerisi Verir Misiniz?

8Bin TL bütçem var bu fiyata 0/2. ela ve android/ios cihaz olabilir önerilerinizi bekliyorum kamera önemli
  7. M

Bilgisayarımı satmak istiyorum ne kadar eder ?

Yaklaşık 1 yıl önce aldığım sistemimi satmak istiyorum sizce ne kadar fiyata satabilirim ? AMD Ryzen 5 5500 3.6GHz 16MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci
 MSI A520M-A PRO 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart
 GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram x2
...
  8. M

Samsung 6 AY Boyunca BEDAVA Amazon Prime Üyeliği !!!

Samsung Türkiye kullanıcılarına 6 ay boyunca bedava Amazon Prime üyeliği veriyor. Kod ve etkinleştirme linki: https://shop.samsung.com/tr/amazon-...LJnz1GhBPqPXhldd2JXKkrsHSjHfZO-Jh6e0LrGs05Lbw
  9. M

Çözüldü✓ Anakart'ım hakkında bilgi öğrenmek istiyorum

Gigabyte GA-H81M-DS2 Model bir anakartım var ama DDR kaç ve kaç GB RAM desteklediğini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim 4+4 8 GB RAM düşünüyorum önerilerinize açığım.
  10. M

Sistemim hangi oyunları oynatır ?

İNTEL CORE İ3-4130 3.4GHz İŞLEMCİ GİGABAYTE GA-H81M-DS2 ANAKART AMD RADEON SSD 120GB 2 GB RAM Özellikli bi sistem var elimde. 2. El bi ekran kartı alsam yada bu şekil hangi oyunları oynatır Ets 2 7days Minecraft Valorant tarzı oyunlar oynamak istiyorum.
  11. M

Hangi ekran kartına geçmeliyim ?

Ryzen 5 5500 işlemcili MSI A520M-A Pro 4600MHz anakartlı Sistemimde MSI GTX 1650 D6 VEN XS OCV1 4 GB ekran kartı kullanıyorum Satıp GTX 1660 Super 6 GB almayı düşünüyorum Bu sistem beni ne kadar götürür yakın zamanda psuyuda değiştireceğim!
Geri