Arama sonuçları: *

• Users: tunq
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. tunq

Dji osmo action4 - insta 360 x3 hangisini almaliyim

motordayken kullanmak icin aksiyon kamerasi bakiyorumda 10 15k arasi hangisi daha iyidir sizce
  2. tunq

Çakar modülünü nasıl bağlarım

nasıl bağlayacağım bilgisi olan varmı
  3. tunq

Papara incelemesi neden bitmiyor

arkadaşlarımda hiç inceleme başlamayanlar inceleme başlayıp bitenler var benim hesabımdaki inceleme 34 gündür devam ediyor ve paramda hesapta kaldı yapabileceğimiz bir şey yokmudur
  4. tunq

Drift L Gaz yememe stop etme

motorum 3k kilometrede bakımı 500km önce yapıldı dün rolanti dalgalanması olmaya başladı ışıklarda durup kalkarken gaz açınca motor stop ediyor seyir halindeykende kendi kendine stop ediyor bazen gaz yemiyor ve arıza lambası yakdı servis sadece arızayı okumak için 250 lira istedi bu sorunları...
  5. tunq

Ehliyet ücretini yatırdıkdan sonra

ehliyet sınavımı geçtim yarın valiliğe gidip ehliyet çıkartma ücretini ödeyeceğim ehliyetin gelmesi 5 6 günü bulacak muhtemelen ben parayı ödedikden sonra polis beni çevirse ehliyetsizlikden ceza yazabilirmi ?
  6. tunq

Drift L 1 haftada 2 kere aku bitti

motor daha 9km gecen hafta cuma bayiden cikardik o gun eve geldim direk aku bitti kendimiz sarj ettik 9km surdum bugun aku gene bitti sizce bi sorunmu var yoksa normalmidir ?
  7. tunq

4-5k bandi kask onerisi

belediyenin dagittigi ls2 lerden daha iyi kask varmidir bu fiyata ? ben mt targo pro dusunuyorum sizce daha mantikli birsey varmi
  8. tunq

27k Hazır Sistem Önerisi

bu bütcede alınabilecek en fp sistem nedir şuanda ?
  9. tunq

Sistem ne kadara gider ?

1,5 yıl önce gaming genden aldıgım hazır sistemi satmayı düşünüyorum. Afyon gibi küçük bi şehirde yaşıyorum sizce ne kadara gider . İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 5600 ANAKART: ASUS PRIME B550M-A/CSM EKRAN KARTI: ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB RAM: ADATA XPG Spectrix D41 TUF RGB 8Gbx2 3200mhz SSD...
  10. tunq

Hayat pay espresso lab bedava kahve

hayat paydeki espresso labdaki bedava kahve bütün kahvelerde geçerli degilmi kasada mal mal kalmayalım :D
  11. tunq

Hayat Pay nedir , güvenilir mi?

getir kodu falan veriyormuş bilgisi olan kullanan biri varmı ?
  12. tunq

Valo hesabimi ne kadara ve nasil satarim

Iyi aksamlar dilerim hesabimi satmayi dusunuyorum sizce ne kadara ve nasil satabilirim Hesap bolum 8 immortal gordu ve hesaptaki skinler sunlar -Asil Classic -Fatih Ghost -Seri tetik sherif -asil spectre -Fatih guardian -oni phantom -Asil vandal -yagmaci vandal -yitik vandal -gaia vandal surat...
  13. tunq

Hamster COMBAT nasil satilir

listelenecegini ogrendim 387 kullanilabilir coin gozukuyor nasil satcagim
  14. tunq

Freezone bynogame kodunu kullanmayanlar atabilirmi ?

yanimda uygulamasinda firsatlar dunyasinda altlarda freezone bynogame firsati var kullanmayacak olan varsa ozelden atarsa cok sevinirim atan olursa bende baska bi konuda yardimci olmaya calisirim simdiden tesekkurler <3
  15. tunq

Vodafone her şey yanımda dolandırıldım

her şey yanında üzerinden 2200 vp aldım 330 lira gibi bi fiyata normalde 5 dk içinde teslim edilirdi ama bu sefer edilmedi 4. güne gireceğiz kaç kere müşteri temsilcisi ile görüştüm kayıt açtık diyorlar her seferinde ne yapabilirim
  16. tunq

Klavye nasıl boyanır ?

Geeky gk65 klavyeme aliexpressden beyaz puding keycap aldım kasasınıda beyaza boyamak istiyorum nasıl yapmalıyım
  17. tunq

laptopun ekranı vinyet yiyerek kapanıyor

lenovo ideapad laptop var ekran vinyetlenerek kapanıyor ama laptop çalışmaya devam ediyor
  18. tunq

Formattan sonra fps dususu

sistemde fps dusuklugu var diye format attim fps dahada dustu ve takilmalar yasiyorum
  19. tunq

Insta hesabi kapattirilabilirmi

sadece kullanici adini almak icin soruyorum. ismin sahibi muhtemelen hintlinin biri ve hesabi kullanmiyor kapattirabilirmiyiz ?
  20. tunq

Immo ugurlugu verecekmi ?

allaha sukur sonunda immo oldum suanda bolum 8 kisim 2 deyiz ben immodan dusersem yinede bolum 9 a gecerken immo ugurlugu verecekmi ?
Geri