Arama sonuçları: *

• Users: emre_kck
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. emre_kck

Donanım Arşivi hesabımı nasıl kapatabilirim?

hesap silme seçeneği bile koymamışlar :D
  2. emre_kck

Berk "rip" Tepe Cs'nin kaan kazganı mıdır?

ikisi de çok konuşuyor hiç icraat yok : D
  3. emre_kck

W11 Search Bar çalışmıyor

Bilgisayarı ilk açtığımda yaklaşık 5 10 dakika boyunca arama yaptığımda bu şekilde kalıyor ve daha sonrasında düzeliyor. M2 ssd kullanıyorum hdd olsa normal karşılayacağımda m2 ile bu sıkıntının olmaması gerekmiyor mu, bunu nasıl düzeltirim?
  4. emre_kck

Steam Shift+Tab'da ses gelmiyor

Cs oynarken öldükten sonra vs doğana kadarki arada müzik açayım diyorum alt tab atmakla uğraşmadan lakin shift+tabdan açtığım youtube müziklerinin sesi gelmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  5. emre_kck

15k- 20k arası telefon önerisi

bütçem 15.000 ila 20.000 arası. Telefonla oyun oynamam benim için kamerası ve batarya süresi iyi olsun yeter. Önerilerinizi bekliyorum 1729248842 kendi araştırmalarım sonucunda s22 almayı düşünüyorum, herkes bataryasına laf etmiş lakin dışarıda olduğum süre boyunca whatsapp ve twitter harici...
  6. emre_kck

Tcl 58p733gtv televizyon alınır mı?

Bime gelmiş 16975tlye diğer yerlere göre baya bir ucuz fakat baş ağrıtmasın. Bu kadar ucuz olması kafamı karıştırdı bir sıkıntı çıkartır mı, alınır mı bu televizyon?
  7. emre_kck

Yardım Prime video uhd yayın vermiyor

Prime video üzerinden dizi izliyorum dizilerde uhd ibaresi olmasına rağmen maksimum full hd 1080p görüntü veriyor. 100mbps internet bağlantım var uhd için gayet yeterli. Dizileri izlediğim cihaz Matepad Air. Bu durumu nasıl çözebilirim?
  8. emre_kck

Öneri Kablosuz mouse önerisi

csgo oynuyorum. Fps için düşük gecikme süresi sunabilecek bir mouse önerir misiniz?
  9. emre_kck

cs2 rapor yollayamıyorum

Tabii ki raporun nasıl yollandığını biliyorum ama yollattırmıyor oyun. 3 hesabım var sadece 1 tanesinde main hesabımda bu sorunu yaşıyorum. Örneğin oyunbozanlık seçip gönder diyorum alttan rapor yazısı vs bir şey çıkmıyor yani muhtemelen gitmiyor rapor. Bu durumu nasıl çözebilirim?
  10. emre_kck

xbox kolu arka tarafı simetrik değil

9. nesil xbox kolum var masaya koyduğumda tek tarafı havada kalıyor sanki ayağı yamuk sandalye gibi. Bu tüm modellerde mi böyle yoksa benimki mi garip, eğer herkesin ki böyleyse bundan bi ben mi rahatsız oldum?
  11. emre_kck

Steam bakiye beklemesi engellenebilir mi?

Steam pazarından sık sık skin alıp satıyorum sonucunda bakiye hep bekletiliyor ilk önce. Bu durum canımı sıkmaya başladı beklerken tam alıcağım skinin fiyatı artıyor kaçırıyorum. Bu bakiye bekletmesini engelleyebileceğim bir yöntem var mıdır? Bir eşya sattığımda parası direkt hesabıma geçsin...
  12. emre_kck

cs2 bıçak takası yapmanın en iyi yolu

bende 220 dolar eden bir bıçak var üstüne 40 50 dolarlık bir skin daha koyup daha güzel bir bıçakla takas etmek istiyorum ama tam olarak nasıl yapacağımdan emin olamadım. Hangi siteden yapsam en az komisyonla en az zararla takas yapmış olurum?
  13. emre_kck

Fiber internet paralel hale mi geldi?

Normalde Türk telekom altyapısı üzerinden türknet internet kullanıyordum. 100mbps download 15 civarı upload alıyordum lakin bir ay sonra eve geldiğimde yani şu an internetin paralel olduğunu görüyorum. Bu bi hata sonucu mu böyle oldu acaba yoksa cumhuriyetimizin 100. yılına özel bir olay filan...
  14. emre_kck

cs2 oyunbozanlık banı saçmalığı

Normalde supreme idim csgoda yani az çok kendimce iyi oynayabildiğimi düşünüyorum lakin bu cs2de ilk 10 maçın 8 ya da 9unu yenmeme rağmen dust 2 mapinde silvera attı ve karşıma gelenleri paramparça ettiğim için raporluyorlar her maç. Çok fazla rapor yediğim içinde oyunbozanlıktan 1 haftalık ban...
  15. emre_kck

Arctis 1 wireless ses patlaması/bozulması

Kulaklığı piyasaya girer girmez almıştım kaç yıl oldu hatırlamıyorum bile. 10 dakika önce ses aşırı bozuldu ve patlamaya başladı. Kulaklık ömrünü mü tamamlamıştır yoksa bir şekilde düzeltilir mi?
  16. emre_kck

Wifi 6 vs cat5 kablo

Türk telekom alt yapısı üzerinden türknet kullanıyorum. Gelen hız 115mbps civarı wifi 6 ile bağlanıp test ettiğimde fakat ethernet kablosu cat5 ile test ettiğimde 95mbps'i geçmiyor. Oyunda ping değerlerini test ettiğimde aynı ping değerlerini alıyorum. Cat 6 kablo alırsam ping değerim azalır mı...
  17. emre_kck

Bütçe sınırı olmadan kulaklık önerisi

Çok uzun yıllardır steelseriesin bir sürü farklı kulaklığını kullandım ve şu anda steelseries arctis 1 wireless'ı hala kullanıyorum fakat uzun sürenin ardından çok fazla deforme olduğu için yeni bir kulaklığa geçeyim dedim. Steelseriesden memnun olduğum için yeniden steelseries almayı...
  18. emre_kck

Valorant sadece bind mapinde oyunum drop yiyor

Valorantta diğer hiçbir mapte sıkıntı olmuyor 200 300 arası dalgalanan bir fps ile oynuyorum lakin bind mapinde anlık 100lere düşüyor fps ve baya zorlaştırıyor oynamamı. Sistemim monster laptop 3060 ekran kartı i7- 11800h işlemci 2*8 3200mhz ram
  19. emre_kck

Huawei Matepad Air vs samsung tab s7fe

bu iki tablet arasında kaldım. Kullanım amacım okul ve film dizi izlemek. Not alırken matepad air'in klavyesiyle birlikte olduğu için çok rahat ettirir lakin sanırsam android deil o yüzden pek içime sinmedi. Donanımsal olarak hangisi güçlüymüş vesaire hiç umurumda deil sadece not alıp içerik...
  20. emre_kck

Bursa'da telefon tamircisi bilen var mı?

Eski telefonum olan mi 8'i tamir ettirmek istiyorum yeniden kullanabilmek için. Değişecek olan parçaları= Ekran, Batarya ve Ahize İşini hakkıyla gerçekten 0 ayarına getirebilecek bildiğiniz bir yer var mı özellikle ekran olayı dert çünkü kalitesiz olunca dokunmatik arızalarından telefon...
Geri