Arama sonuçları: *

• Users: garıbogan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Sıvı metal yenileme sonrası sıcaklık artışı meydana geldi

6 ay önce laptopuma sıvı metal uygulamıştım. Hem fan bakımını hem de sıvı metali yeniledim. Yeniledikten sonra işlemci sıcaklıkları 100 dereceyi görüyor. Eskiden böyle değildi. Bloktaki sıvı metal kalıntısını çıkaramadım, bu yüzden olabilir mi?
  2. G

Sıvı metal temizlemek

Sıvı metal nasıl temizlenir ?
  3. G

3000tl kulaklık önerisi

oyun için iyi bir kulaklık arıyorum. kablolu veya kablosuz fark etmez. önerileriniz nedir ?
  4. G

165 hz monitör 144hz veriyor

Hdmi 2.0 ile bağlı. 144hz üstü gözükmüyor nasıl çözerim ? monitör viewsonic vx2418c
  5. G

Wİndows 11 Etkinleştirme Hatası

kendi kendine böyle oldu çözümü nedir ?
  6. G

Acer Nitro 5 M Ssd Sorunu

laptopa m2 ssd ve hdd taktım. Hdd görüyor fakat m2 ssd görmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim
  7. G

İphone 11 Kamera Sorunu

İyi forumlar. iPhone 11 cihazım var hiç darbe vesaire görmedi. Video çekeceğim zaman geniş açıda bir sıkıntı yok ama ana kamerada odaklanma sorunu var. Hiçbir şekilde odaklamıyor ve tıkırtı sesi geliyor. Dün böyle bir sorun yoktu.
  8. G

Acer Nitro 5 Isınma Sorunu

Dün kutusundan açtım fakat çok ısınıyor. i5 12500h rtx 4050
  9. G

25k gaming laptop önerisi

yardimci olursaniz sevinirim
  10. G

İphone kablosuz şarj sorunu

iPhone 8 model cihaza sahibim ve linkage MagSafe kablosuz şarj cihazı var elimde. Diğer arkadaşlarımın telefonuna takınca şarj oluyor ama bende olmuyor desteklenmiyor gibi bir hata veriyor çözümü var mı?
  11. G

Xiaomi Redmi Note 8 Pro'dan iPhone 8'e geçilir mi ?

Xiaomi Redmi Note 8 Pro'dan iPhone 8'e geçilir mi ?
  12. G

WİNDOWS 2016 LTSB SPOTİFY SORUNU

Uygulamayı açtığımda böyle bir hata alıyorum uygulama açılmıyor. Çözümü nedir ?
  13. G

max 300 tl protein tozu önerisi

biliyorum 300 tl ye çok bişey yok ama önerebileceğiniz toz yok mu ?
  14. G

Format atarken CMD açılıyor

rufus ile ISO dosyasını yazdırdım. Bios'a girdim boot menüden flash belleğimi 1. konuma getirdim. Kaydettim ve çıktım ne yaparsam yapayım format atamiyorum.
  15. G

hala Samsung Galaxy s10 alınır mı

hala Samsung Galaxy s10 alınır mı
  16. G

sahibinden tosla iban

param güvende ile ürün sattım. Toslanın kendi iban numarasını sahibinden'de banka bilgilerine ekledim. Henüz kargo yapmadım. Alıcı kargoyu aldığında siparisi onayladıktan sonra para 5 gün içinde tosla hesabima gelir mi ?
  17. G

max 7.5k telefon önerisi

Yenilenmiş iphone alasım var. Almalı mıyım ? Yenilenmişe güven olur mu ? Önerilerinizi merak ediyorum.
  18. G

max 12k sistem monitör dahil değil

max 12k sistem arıyorum arkadaslar. Monitör dahil değil sadece sistem.
Geri