Arama sonuçları: *

• Users: eggmen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Mayıs ayında alının kreatin içilir mi?

İyi forumlar, proteinocean elmalı lansman kreatini var, ilk çıktığı zaman almıştım (yanlış hatırlamıyorsam mayıs ayı), ben bunu 3/2'sini kullanıp spora ara vermek zorunda kalmıştım. Şimdi geri başladım ve hardline kreatin alacağım bu akşam. O gelene kadar bunu kullansam ya da o bittikten sonra...
  2. E

PC yük altındayken ekran gidip geliyor

Selamlar, PC yük altındayken bazen ekran 1 saniyeden daha kısa bir süreliğine kare kare pembeleşiyor ardından da gidip geliyor. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?
  3. E

Isının ekran kartını garantiye vermeye uğraşmaya değer mi?

Selamlar, FurMark 15 dakika 1080p 8xmsaa %89 fan devrinde 79 derece olan, oyunlarda 85 dereceleri zorlayan asus dual rtx 3060ti gddr6x kartı itopyaya verip süreci beklemeye değer mi? Değişim yaparlar mı? 01.06.2023 tarihinde alındı.
  4. E

RTX 3060ti FurMark sonucu nasıl?

Selamlar, r5 5600 ve Asus dual 3060ti gddr6x kullanıyorum. Ekran kartı oyunlarda 1080p 85 derecelere kadar çıkabiliyor. FurMark sonucu nasıl?
  5. E

Sahibinden.com "cebinden onaylı olmak için kodunuz XXXX" gönderip duruyor

Selamlar, 3 gündür Benim onayım olmadan "cebinden onaylı olmak için kodunuz XXXX" bu mesajı alıyorum. Her geldiğinde şifremi değiştiriyorum. Nasıl bir çözüm bulabilirim ?
  6. E

Asus dual 3060ti gddr6x v2 85 derece.

Olay başlıkta yazılı ve sistemi 1.06.2023 tarihinde aldım. Tüm oyunlar 1080p olmak üzere; Doom Eternal Ultra-Ultra nightmare karışık ayarlarda 180 FPS sabit 80-85 derece oluyor kart, demin TWD oynarken 82 derece oldu. BeamNG Drive en yüksek ayarlar 83-84 derece, Forza 4 her şey en yüksek 83...
  7. E

TPM 2 olan bilgisayarda TPM gerekliliğini kaldır'ı işaretlersek sorun olur mu?

Selamlar, dün win11 kurmak üzere önce bios üzerinden "tpm open firmware" özelliğini açtım ve iso dosyasını rufus ile belleğe yazdım. Sonrasında görselde olan seçenek karşıma çıktı ben de tamam diyip geçtim. Sorum şu, Halihazırda TPM ayarını açık olmasına rağmen TPM gereksinimini devre dışı bırak...
  8. E

Üzmeyecek Güç Kaynağı önerir misiniz ?

Merhaba, şu an aklımda NZXT c750 bronz var ancak tierlist'lerde c kategorisine koyuyorlar. Mümkünse 2500'ü aşmayacak ve elektrik kesintisi, voltaj dalgalanması gibi önemli korumaları sağlayacak bir güç kaynağı önerir misiniz ? CPU: R5 5600 GPU: RTX 3060 Tİ Bunu da öneren var.
  9. E

NZXT c750 bronz alınır mı ?

Selamlar, 2 ay önce güzel fiyata rtx 3060ti ve r5 5600 sistem aldım ve Power Boost güç kaynağımı değiştireceğim. Aklımda NZXT c750 bronz var, kaliteli midir? Bir sıkıntısı var mı? bu fiyatlarda daha iyi bir öneriniz var mı? PSU
  10. E

Termal macun değişikliği sonrası laptop açılmıyor

Merhabalar, arkadaşım bugün termal macun yeniledi. İşleme başlamadan sırayla: Batarya pimi söküldü, bakır blok çıkarıldı, fan pimleri çıkarıldı, kulak çöpü ve 70 derece kolonya ile macun kalıntıları silinip thermal grizzly kryonaut macun sürüldü; Fanlar geri takıldı, blok takıldı, batarya pimi...
  11. E

4k civarı monitör önerir misiniz ?

Merhaba, r5 5600 3060ti'li bilgisayarım var monitör almak istiyorum ama altta verdiğim iki model arasında kaldım sizce hangisini alayım veya sizin öneriniz var mı? Asus TUF Gaming VG249Q1R LG Ultra Gear 24GN65R-B
Geri