Arama sonuçları: *

1. kerimdoruk81

Far cry 6 bozuk texture sorunu

arkadaşlar far cry 6 oynuyorum bir süredir ve textureların mor olması gibi şeylerle karşılaşıyorum bunun sorunu oyundanmış sanırım çözümünü bilen vs. Varmı?
  2. kerimdoruk81

3060ti yerine ikinci el 5060 alınır mı? (vram 8)

arkadaşım 15k tl ye bir 5060 ekran kartı attı kendisinde 3060 ti var sizce ikinci el 5060 alınır mı? 3060 ti yerine biriktirip daha iyi bişey almasının daha doğru olacağını düşünüyorum.
  3. kerimdoruk81

Paycell kartımla nitroyu ödeyemiyorum

selam arkadaşlar. Discord kullanıyorum sık sık ve nitro alıyorum fakat bu ay paycell ile almaya çalıştığımda 3d doğrulama yapmama rağmen karttan para çekilmiyor ve nitroyu ödeyemiyorum. İnternet üzerinden alışveriş ayarıda açık ama alamıyorum. Bilgisi olan varmı?
  4. kerimdoruk81

Bu sorun nedir tam olarak?

Önceden de chrome kullanırken garip garip piksel hataları oluyordu. Fakat ölü piksel testi yaptığımda bir şey çıkmadı monitörden kaynaklı değil dün ise bu dahada arttı bir hata daha aldım ama fotoğrafı yok, memory dump falan yazıyordu umarım kötü bir şey yoktur bilen birisi varsa açıklayabilir mi?
  5. kerimdoruk81

Oyun indirirken telefon interneti kullansam problem olur mu?

Arkadaşlar merhaba internetim yavaş gta legacy indiriyorum son 10 gb kala telefon internetimden indirmek istiyorum zaten çok kullanmıyorum mobil veriyi kullansam bi problem oluşturur mu?
  6. kerimdoruk81

Far cry 6 aldım steamden fakat cd key istiyor.

arkadaşlar aynısını far cry 5 te yaşadım bunun çözümünü bilen varmı silip tekrar yüklemiştim ama tekrar uğraşmak istemiyorum internetim yavaş. Bilgili birisi lütfen yardım etsin steamden aldım indirdim şimdi ubisoft connect cd key istiyor zaten steamde cd key yazmıyor.
  7. kerimdoruk81

Sabit telefon numaram yok isteyen bölüme ne yazacağım?

arkadaşlar monitörümü garantiye yollayacağım bunun için bir form doldurdum ve benden sabit telefon numarası istiyor fakat sabit telefon numaramız yok o bölüme ne yazacağım?
  8. kerimdoruk81

Arkadaşlar yeni monitör aldım bu jelatin mi?

herkese selam yeni monitör aldım modeli viewsonic 27 inç vx2758a 240 hz bugün kurulumunu yaptım fakat ekran biraz sarımsı gözüküyo mesela sandalyeden kalkıp monitörün sağına geçiyorum ekran böyle sarımsı gözüküyor soluna geçincede aynı ayarlarıyla oynadım keskinlik falan tam emin olamadım...
  9. kerimdoruk81

Arkadaşım fiveme girmeye çalıştığında hata alıyor

arkadaşlar arkadaşlarımla beraber fivem oynayacağız arkadaşım steamden aldı gtayı indirdi girmeye çalıştığını bu hatayı veriyor oysaki intereti bağlı ve bir sıkıntı yok yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  10. kerimdoruk81

Hızlı dolduran ve uzun giden powerbank önerisi.

arkadaşlar telefonumun şarjı çok hızlı bitiyor dışarıdayken vs. Zorluk çıkarıyor. Powerbank almayı düşünüyorum ama bu konu hakkında fazla bilgim yok. Hızlı dolduran ve uzun giden powerbank önerisi yapabilirmisiniz?
  11. kerimdoruk81

Steam silinince giden oyunları getirme

arkadaşlar steam çöktü bana çzel bir şey sandım ve steami sildim tüm oyunlar gitti bunları geri getirmenin bir yolu varmı ya da en azından daha hızlı indirmemin bir yolu varmı?
  12. kerimdoruk81

Ubisoft connect key istiyor

arkadaşlar seteamden far cry 5 aldım oynaya tıkladım ubisoft connect ekranı çıktı önüme benden aktivasyon kodu istiyor ama ben zaten steamden aldım bi çözümü varmı acaba?
  13. kerimdoruk81

Steamden alınan oyun için key isteniyor

arkadaşlar far cry 5 aldım oynamaya çalışıyorum ubisoft key istiyor steami bağladım aslında ama yok yinede ne kütüphaneme geliyor nede oynayabiliyorum.
  14. kerimdoruk81

Steamde 2.7 saat oynanan oyun iade kabul edilirmi

arkadaşlar bi oyun iade talebinde bulundum oyunu 2.7 saat oynadım iadeye kabul edilirmi aydınlatırsanız sevinirim.
  15. kerimdoruk81

67500 liraya bu kasa alınır mı?

arkadaşlar arkadaşım bana bu kasayı attı alınır mı? diye soruyor bende kararsız kaldım bu paraya bu kasa alınır mı?
  16. kerimdoruk81

Fm'yi nasıl güncel hala getirebilirim?

arkadaşlar merhaba, biliyorsunuz fm25 çıkmayacak bende fm24 oynamak istiyorum ama kadrolar güncel değil bunu nasıl güncel hala getirebilirim?
  17. kerimdoruk81

Redragon k630 klavyesi alınır mı??

arkadaşlar klavyemi değiştirmek istiyorum şuanda yüzde yüzlük bir klavye kullanıyorum biraz araştırma yaptım ve gerek sesi gerek tasarımından dolayı redragon k630 almayı düşünüyorum rengine karar veremedim ama sizce alınır mı??
  18. kerimdoruk81

Monitörde çizgi problemi

arkadaşlar bu sene çok fazla oyun oynamıyorum bilgisayara bakmıyorum bugün farkettim monitörde üç tane çizgi çıkmış yeşil mavi ve kırmızı neden böyle oldu bilmiyorum darbede almadı neden olmuş olabilir? Bilgili olan varsa söyleyebilirmi rica etsem. 1746032559 çizgiler bunlar
  19. kerimdoruk81

1000-1500 tl mekanik klavye önerisi

mekanik klavye almayı düşünüyorum 1500tl biraz genişleyebilir iyi bir klavye önerirseniz sevinirim.
  20. kerimdoruk81

Trojan veya rat windows formatıyla geçer mi?

arkadaşlar arkadaşım rat veya trojan yedi riot hesabı çalındı bios formatı değil fakat windows formatıyla virüs geçer mi?
Geri