Arama sonuçları: *

• Users: juswed77
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

Ea Play kitaplıgımda oyunlar gözükmüyor buga giriyor

arkadaşlar ea ya girdigimde böyle bir sorunla karşılaşıyorum eafc24 yüklü ama hiçbirşey gözükmüyor buga giriyor ne yapmam lazım
  2. J

oyunu açınca pc kendi kendine kapanıp reset atıyor

Merhaba arkadaşlar ryzen 5 5600 rx6600xt pcm var diger oyunlarda hiçbir sorun olmazken eafc24 de oyunu açınca ana ekranda pc kendini yeniden başlatıyor ne yapmam lazım
  3. J

eafc24 açınca pc kendi kendine reset atıyor

Merhabalar beyler düne kadar bu sorun hiç yoktu benim ekran kartım eski sürümdü bugün en son sürüme geçtim 23.9.3 rx6600xt ekran kartım sonra oyunu açınca pc kendi kendine reset atmaya başladı çözümü varmı ekran kartı sürümünümü değişmem lazım
  4. J

144hzyi 75 yapabiliyormuyuz

Merhabalar beyler benim monitorum 144hz ama fifa23de 140fps üstü almadıgımdan kasma oluyor ayarlardada 75hz yok 75hz ayarını nasıl yapabilirim
  5. J

wqeewq

Arkadaşlar Merhaba sonoyuncu minecraft serverinde 7/24 afk bırakabilecegim vds varmı ben birtane aldım onda oyun açılmadı varsa yazabilirmisiniz teşekkürşer
  6. J

Amd rx6600 xt ekran kartı boşta 50 derece

Merhabalar arkadaşlar ekran kartım boştayken 60 derece felan oluyor neyden kaynaklanıyor bilen varmı dün veya ondan önceki haftalarda hiç böyle bir sorunum yoktu bugün ilk defa pcm kapandı sıcaklıktan dolayı kendi kendine virüs taraması yaptım defenderden virüs çıkmadı 1689600089 şuan bile 60ı...
  7. J

PS4-PC kolu aldım turuncu ışık gitmiyor ne yapcam

arkadaşlar bugün rampage sg-rps4 pro aldım pcye usbyi bagladım şarj içinmiş o usb sonra çıkardım youtubede nasıl pcye baglanır videoları izledim ortadaki ps4ün tuş ile share tuşuna basılı tutunca mavi ışık yanıp sönünce bluetooth bağlantısı oluyormuş ben aynı tuşa aynı anda basıyorum ama turuncu...
  8. J

.Jar Uzantılı dosya hakkında

Merhabalar öncelikle minecraft için wallhack açıcamda adamlar blokların içinden gözüksün diye internetten uzantısı .jar olsan bir dosya buldum virustotaldan arama yaptım virus bulunamadı ama yinede sorayım dedim .jar uzantılı dosyada rat vb bir virüs olabilirmi Dosyayı aşşagıya ekledim.
Geri