Arama sonuçları: *

1. M

Darmoshark M3S alınır mı?

HyperX PulseFire Core'dan geçeceğim. Daha hafif bir mouse istediğimden ilk gözüme çarpanlardan oldu. Fiyatlara ve stokta olma durumlarına göre bana en iyi gözüken m3s oldu. Sizce nasıl? Alınır mı?
  2. M

Delux M800 Ultra Wireless alınır mı?

Bütçem 1500 TL ve hafif olduğu için bu mouseye yöneldim. Kullanan varsa alınır mı? Uzun süre götürür mü? FPS tarzı oynuyorum genel olarak. Farklı önerilere de açığım şimdiden teşekkürler.
  3. M

1500TL Mouse Önerisi

1000-1500 TL arası bütçem var. Hafif bir mouse arıyorum. Fps tarzı oyunlar oynuyorum. HyperX Pulsefire Core kullanıyorum şuan. Şimdiden teşekkürler.
  4. M

CS2 Bıçak veya Bıçak/Eldiven Önerisi

Bütçe tamamıyla 6k belki çok az eklenebilir. Bir süredir arıyorum ve arada kaldım. Ayrıca fiyatlar Major ile birlikte düşer mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
  5. M

DBD Merge Yapılmıyor

DBD Epic ve Steam merge yapmaya çalışıyorum ama merge tuşuna bastığımda unexpected error diyor ve merge işlemine failed diyor. Yardım ederseniz sevinirim.
  6. M

1000 TL Klavye Önerisi

Bütçem 1K ve maksimum 200 tl geçebilirim. Sessiz bir switch türü istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
  7. M

Forza Horizon 5 Hesap Bağlamama Sorunu

Biz arkadaşım ile Forza Horizon 5'i aldık arkadaşım yükledi ben daha yükleyemedim ancak arkadaşım girerken microsoft hesabını bağlayamıyor sebebini bilenler yardım edebilir mi?
  8. M

R5 5600X Hava Soğutucu Önerisi

Arkadaşlar RDR2'de 90 dereceyi gördüğüm için stok soğutucuyu değiştirmeye karar verdim. Bütçem 600 TL. Yardımcı olursanız sevinirim.
  9. M

R5 5600X RDR2 Aşırı Isınma?

Arkadaşlar R5 5600X RX6700XT sistemim var oyun içinde arada kontrol ediyorum sıcaklıklarını ekran kartı %90 civarı kullanım 60 derece işlemci %5/%6 kullanım 90 derece bu normal mi ve normal değilse yapabileceğim bir şey var mı?
  10. M

Taahhüt direkt yenilenir mi?

Arkadaşlar ev internetimiz Vodafone'nun taahhütü bitmişti ve biz taahhütü yeniledik ama taahhütü direkt işliyorlar mı yoksa bir ay sonraya falan mı bırakıyorlar bileniniz varsa yardımcı olursa sevinirim.
  11. M

Monitörü Duvara Sabitleme

Arkadaşlar yeni aldığım masaya monitörümü koyarsam klavyem için yer kalmıyor bunun için monitörü duvara asmak istiyorum monitörün modeli LG UltraGear 24 65R-B idi sanırım.
  12. M

R6 Tekrar Yükleme Sorunu

Epic Games'ten R6 aldım ve 85 GB yüklemesini yaptım ancak oyunu açmaya çalışığımda 57 GB daha Ubisoft indiriyor bunun bir çözüm yolu var mıdır arkadaşlar?
  13. M

Bilgisayarım kulaklığımın mikrofonunu algılamıyor.

Arkadaşlar bilgisayarım yeni ama bilgisayarda bir problem olduğundan şüpheleniyorum. Veya bilgisayar üzerinde hem mikrofon için hem kulaklık için jak girişleri var ikisini de mi takmam gerekiyor bilmiyorum. Mikrofonum kulaklığa bağlı çıkarılıp takılabiliyor. Eski laptopumda böyle bir problem...
  14. M

Bilgisayarım kulaklığın mikrofonunu algılamıyor.

Arkadaşlar bilgisayarım yeni ama bilgisayarda bir problem olduğundan şüpheleniyorum. Veya bilgisayar üzerinde hem mikrofon için hem kulaklık için jak girişleri var ikisini de mi takmam gerekiyor bilmiyorum. Mikrofonum kulaklığa bağlı çıkarılıp takılabiliyor. Eski laptopumda böyle bir problem...
  15. M

Yeni bilgisayarım interneti almıyor?

Arkadaşlar ben yeni bi masaüstü aldım ancak bunu internete bağladığımda genelde 1 diş çekiyor veya kendi kendine atıyor internetten bunun çözümünü bulabilir miyiz?
  16. M

R7 5700X RX6700XT Darboğaz Yapar Mı?

Arkadaşlar alacağım PC için R7 5700X ve RX6700XT düşünüyorum. 1080P'de darboğaz olur mu?
  17. M

İşlemci/Ekran Kartı Öneri

Bilgisayar için toplam bütçem 35000 TL. Aklımda R7 5700X RX6700XT var. Kötü bulursanız performansını vs. daha düzgün bir ikili önerebilir misiniz? Ayrıca monitör de almam gerek sizce 2K mı almalıyım 1080P yeter mi?
  18. M

3070Tİ R5 5600 darboğaz yapar mı?

Konu basit 3070Tİ ile R5 5600 darboğaz yapar mı? 1080P oyun oynuyorum daha çok rekabetçi olarak.
  19. M

RX6700XT mi RTX 3060Tİ mı?

Arkadaşlar toplayacağım sistemde ya R7 5800X veya 5700X olacak ona göre 6700XT mi daha mantıklı yoksa 3060Tİ mı? Ayrıca AMD'nin kronik sorunları var vs. diye beni çok uğraştırır mı diyorum. Beni bilgi sahibi yaparsanız sevinirim.
  20. M

35000 TL bütçe ile sistem tavsiyesi

35000 TL bütçem var. Oyuncu bilgisayarı toplayacağım. Genelde oyun oynayacağım ve başka bir şey yapmaya niyetim yok. Normalde RX6700XT bakıyordum ama sorun çıkarıyormuş. Sizce 3060Tİ veya 3070 mi almak mantıklı yoksa 6700XT veya 6750XT mi? Monitör dahil olacak bu arada. maksimum 1-1.5K...
Geri