HyperX PulseFire Core'dan geçeceğim. Daha hafif bir mouse istediğimden ilk gözüme çarpanlardan oldu. Fiyatlara ve stokta olma durumlarına göre bana en iyi gözüken m3s oldu. Sizce nasıl? Alınır mı?
Bütçem 1500 TL ve hafif olduğu için bu mouseye yöneldim. Kullanan varsa alınır mı? Uzun süre götürür mü? FPS tarzı oynuyorum genel olarak. Farklı önerilere de açığım şimdiden teşekkürler.
Bütçe tamamıyla 6k belki çok az eklenebilir. Bir süredir arıyorum ve arada kaldım. Ayrıca fiyatlar Major ile birlikte düşer mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
DBD Epic ve Steam merge yapmaya çalışıyorum ama merge tuşuna bastığımda unexpected error diyor ve merge işlemine failed diyor. Yardım ederseniz sevinirim.
Biz arkadaşım ile Forza Horizon 5'i aldık arkadaşım yükledi ben daha yükleyemedim ancak arkadaşım girerken microsoft hesabını bağlayamıyor sebebini bilenler yardım edebilir mi?
Arkadaşlar R5 5600X RX6700XT sistemim var oyun içinde arada kontrol ediyorum sıcaklıklarını ekran kartı %90 civarı kullanım 60 derece işlemci %5/%6 kullanım 90 derece bu normal mi ve normal değilse yapabileceğim bir şey var mı?
Arkadaşlar ev internetimiz Vodafone'nun taahhütü bitmişti ve biz taahhütü yeniledik ama taahhütü direkt işliyorlar mı yoksa bir ay sonraya falan mı bırakıyorlar bileniniz varsa yardımcı olursa sevinirim.
Arkadaşlar yeni aldığım masaya monitörümü koyarsam klavyem için yer kalmıyor bunun için monitörü duvara asmak istiyorum monitörün modeli LG UltraGear 24 65R-B idi sanırım.
Epic Games'ten R6 aldım ve 85 GB yüklemesini yaptım ancak oyunu açmaya çalışığımda 57 GB daha Ubisoft indiriyor bunun bir çözüm yolu var mıdır arkadaşlar?
Arkadaşlar bilgisayarım yeni ama bilgisayarda bir problem olduğundan şüpheleniyorum. Veya bilgisayar üzerinde hem mikrofon için hem kulaklık için jak girişleri var ikisini de mi takmam gerekiyor bilmiyorum. Mikrofonum kulaklığa bağlı çıkarılıp takılabiliyor. Eski laptopumda böyle bir problem...
Arkadaşlar bilgisayarım yeni ama bilgisayarda bir problem olduğundan şüpheleniyorum. Veya bilgisayar üzerinde hem mikrofon için hem kulaklık için jak girişleri var ikisini de mi takmam gerekiyor bilmiyorum. Mikrofonum kulaklığa bağlı çıkarılıp takılabiliyor. Eski laptopumda böyle bir problem...
Arkadaşlar ben yeni bi masaüstü aldım ancak bunu internete bağladığımda genelde 1 diş çekiyor veya kendi kendine atıyor internetten bunun çözümünü bulabilir miyiz?
Bilgisayar için toplam bütçem 35000 TL. Aklımda R7 5700X RX6700XT var. Kötü bulursanız performansını vs. daha düzgün bir ikili önerebilir misiniz? Ayrıca monitör de almam gerek sizce 2K mı almalıyım 1080P yeter mi?
Arkadaşlar toplayacağım sistemde ya R7 5800X veya 5700X olacak ona göre 6700XT mi daha mantıklı yoksa 3060Tİ mı? Ayrıca AMD'nin kronik sorunları var vs. diye beni çok uğraştırır mı diyorum. Beni bilgi sahibi yaparsanız sevinirim.
35000 TL bütçem var. Oyuncu bilgisayarı toplayacağım. Genelde oyun oynayacağım ve başka bir şey yapmaya niyetim yok. Normalde RX6700XT bakıyordum ama sorun çıkarıyormuş. Sizce 3060Tİ veya 3070 mi almak mantıklı yoksa 6700XT veya 6750XT mi? Monitör dahil olacak bu arada. maksimum 1-1.5K...