Arama sonuçları: *

• Users: EASUN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Fiyat performans Mouse önerisi

Hocalar en düşük fiyatta en yüksek performans veren bildiğiniz Mouse var mı
  2. E

fifa pes için gamepad önerisi

Hocalar fifa pes için gamepad arıyorum. Laptop da 2 usb girişi olduğu için ve bu 2 girişi klavye mouse ile kullandığım için bluetooth bağlantılı olursa iyi olur. ( olmazsa da sorun yok 9 bluetooth bağlantısı kopma sorunu olmayan joystick lerinde sorun olmayan max 500 tl ( bir miktar artabilir9...
  3. E

Çözüldü✓ asus ekosistem önerisi

arkadaşalar başka bir forumda razer ekosistemi kurmak istediğimi ve sadece klavye nin eksik kaldığını belirtmiştim. ve ileride bütçemi arttırsam asus ekosistem kurmayı düşünüyorum ( laptop asus olduğu için). peki her birine 1500-2000 ₺ bütçe ayırdığımı düşünerek klavye mouse ve kulaklık...
  4. E

razer ekosistem önerisi

Arkadaşlar razer ekosistem kurmayı düşünüyorum. kulaklık ve mouse u battle bundle alarak çözmeyi düşünüyorum.Bu yüzden max 1500 ₺ bütçe ile klavye öneriniz varsa beklerim.
  5. E

Steam arkadaş ekleme

Arkadaşlar dün gece kuzenimle cs go oy ayacaktık ama arkadaş ekleyemedik birbirimizi. Steam 5$ yüklememi istedi. Acaba bunu cüzdana yüklersem ve sonra geri çeksem olur mu
  6. E

Oyuncu klavye önerisi

Arkadaşlar birkaç defa sordum ama hep %60-65 klavye önerileri geldi ama ben bir türlü ısınamadım o klavyelere. Hem numpadi yok hem de tuşlar çok sıkışık. Bana 400-500 bandını çok geçmeyecek , Rgb yada rainbow farketmez Mekanik yada membran farketmez Sağlam, kronik sorunu olmayan klavye...
  7. E

Başkasının Epic Games hesabında olan GTA 5 nasıl sıfırdan oynanır?

Merhaba arkadaşlar, Zamanında Epic Games GTA 5'i ücretsiz dağıttığında kuzenim almıştı. Şimdi ben ondan Epic Games hesabını aldığımda benim bilgisayara yüklersem oyun onun bıraktığı yerden mi başlar? Böyle olursa nasıl sıfırdan oyunu kurabilirim?( Rockstar hesabı da sıfırdan kurulma)ı lazım...
  8. E

Fiyat performans Mouse pad önerisi

Arkadaşlar en fazla 70x30 luk ve 200 TL yi geçmeyecek Mouse a takılma yapmayacak ve kaliteli , renkli Mouse pad önerileriniz var mı Aklımda şu model var https://ty.gl/y52qur9szh
  9. E

Numpadsiz klavye alınır mı

Arkadaşlar bugune kadar hep ya numpadi olan laptop yada numpadi olan klavyeli pc kullandım. ama hiç numpadsiz klavye kullanmadım. Bilgisayar Mühendisliği okuyorum ve gta 5 tarzı oyunlar oynarım . Numpadsiz klavye sorun oluşturur mu ? Oyunlarda gerekn zaman numpadi deki tuşları yön tuşlarına...
  10. E

Gaming klavye önerisi

Gamenote kb866l Mpow Air SE Acer nitro tkl Gamenote kb857l Hp Pavilion 800 Everest Mk7 Rampage km rx9 Rampage KB rx77 Rampage miracle k2 Rampage miracle k3 Arkadaşlar buradaki klavyeler arasından hangisi alınır yada önerdiğiniz başka bir gaming klavye varsa önerirsiniz sevinirim
  11. E

300 400 TL arası oyuncu klavye

Arkadaşlar 300 400 TL arası ( çok önemli bir özelliği varsa 500 TL ye kadar çıkabilirim) olursa rgb li yazısı kolay kolay sökülmeyecek klavye önerilerinize açığım Aklımda rampage miracle k2 veya k3 modeli var
  12. E

1000 TL ye oyuncu kulaklık ve oyuncu klavye önerisi

Arkadaşlar toplam 1k bütçem var kulaklık ve klavye için olursa rgb li ve sağlam, cs go valorant gibi oyunlarda üzmeyecek kulaklık ve klavye önerilerinize açığım Mouse olarak da Asus rog keris kablolu modeli düşünüyorum
  13. E

Max 1.5 k klavye Mouse ve kulaklık lazım

Arkadaşlar 3 üne toplam 1.5k bütçem var güzel,sağlam ve olursa rgb li kulaklık Mouse ve klavye önerilerinize açığım Not: üçünü de aynı marka almamın Bi faydası olur mu yoksa hepsi farklı markalar da olabilir mi Not 2: bildiğiniz güzel en az 70x30 Mouse pad önerilerinize açığım
  14. E

Çözüldü✓ Gaming set tavsiyeleri

Arkadaşlar klavye Mouse ve kulaklık almak istiyorum ve uzun araştırmalar sonucu; Mouse : https://ty.gl/depny6glxi Performax xotran modeli Kulaklık: https://ty.gl/wq517g2oy1 Gamenote H2002d modeli Klavye bulamadım ama max 500 TL lik rgb li ve sağlam (Amazon yada trendyol da satılan ) tüm...
  15. E

Rampage klavye kulaklık ve Mouse

Arkadaşlar laptop için klavye Mouse ve kulaklık almayı düşünüyorum ve klavye konusunda 2 klavye arasında kaldım sizce hangisi alınır https://ty.gl/kj1vvtk9tm https://ty.gl/n5ernf5zb7
  16. E

Çözüldü✓ Yeni alacağım laptop için yardım

Arkadaşlar yeni laptop alacağım ve bu laptopa klavye Mouse ve kulaklık almayı düşünüyorum ve yardıma ihtiyacım var.hemen cevap verebilecek buradan yada instagram wp gibi platformlardan ulaşabileceğim kişilere ihtiyacım var görüp cevaplandırırsanız sevinirim
  17. E

Sağlam yakışıklı (olursa rgb li ) Mouse önerisi

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim özelliklere sahip max max max 350 zorlasam bile 400 TL yi geçmeyecek Mouse önerir misiniz? aklımda rampage smx g68 spear (beyaz renk) modeli var bu veya başka öneri varsa cevaplarsanız sevinirim
  18. E

Çözüldü✓ Asus rog strix g15 kasa kodu farkları

Arkadaşlar Asus rog strix g15 g513rc ryzen 7 6800 h ve rtx 3050 16gb /512 gb ssd modelini alıcam ama İnternette hn192 hn 193 ve hn194 olmak üzere 3 farklı kasa kodu var ve ben de kargoyla uğraşmamak için gamers arena dan almayı düşünüyorum (kendi sitesinden alırsam kargoya vermeden elden alma...
  19. E

Çözüldü✓ Teknosa media markt vatan dan pc alma

Arkadaşlar Asus rog strix g15 AMD r7 6800h RTX3050 16GB /512Gb bu pc yi almayı düşünüyorum ama İnternetten almaya pek güvenemiyorum İnternetten gpn teknoloji ve gamers arena adlı 2 sitede gözüküyor ama ben teknosa media markt vatan gibi güvenilir yerlere gidip görüp almak istiyorum ama stokta...
  20. E

Çözüldü✓ Klavye Mouse kulaklık önerisi

Arkadaşlar inşaallah bu ay gaming laptop almayı düşünüyorum ve laptop için klavye Mouse ve kulaklık lazım ve uzun araştırmalar sonucu üçüncüde rampage almaya karar verdim bilinmeyen markalar yerine. Linkleri aşağıya bırakıyorum bilgisi olan cevap verirse sevinirim https://ty.gl/2v1jyo0dwh...
Geri