Arama sonuçları: *

• Users: özöz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. özöz

Yardım Kısa tuşlu klavye önersi

arkadaşlar yıllarca laptop klavyesi kulandım şimdi mekanik klavyeler bana çok kaba geliyor 4. ay geçti halen adam akıllı alışamadım oyun için laptop gibi kısa tuşlu önerebilceniz klavye varmı
  2. özöz

Faturasıza geçmeme rağmen faturalı gözüküyorum

Merhaba arkadaşlar, 25.01.2025 tarihinde Türk Telekom müşteri temsilcisi Muhammet Bey ile görüştüm ve faturalı hattımın faturasıza geçirilmesini talep ettim. Kendisi talebin alındığını ve faturasıza geçiş kaydının oluşturulduğunu söyledi. 26.01.2026 tarihinde hattımın taahhüdü sona erdi...
  3. özöz

Telefon hattı kapatma

Arkadaşlar tahatün bitmesine 11 gün var hat benim üzerime olmadığı için yeni hat Alacam hattı şimdi hemen kapatabilirmiyim yoksa 11 gün sonramı kapatmam gerekiyor
  4. özöz

Yardım TEK BİR OYUNDAN İSTEDİĞİM SEVİYEDE SES GELMEMESİ

HYPERX Cloud III S kulanıyorum rainbow six sigede diğer oyunlardan daha az ses alıyorum tek bu oyunda az ses vermesi saçma geldi internette ne denediysem olumlu sonuç alamadım belki aranızda bu sorunu yaşayan vardır yardımcı olur
  5. özöz

Resident Evil Village türkçe yama önerisi

güvenilir temiz yama varsa önerir misiniz?
  6. özöz

Siz hangisini alırdız kulak içi kulaklık

https://www.trendyol.com/samsung/galaxy-buds3-pro-beyaz-p-838657712 https://www.trendyol.com/anker/soundcore-liberty-4-pro-siyah-a3954-p-873696804?boutiqueId=681310&merchantId=968 kalite olarak hangisini alırdınız fiyata takılmadan
  7. özöz

Kulak içi bluetooth kulaklık önerisi 5k civarı

5k civarı bluetooth kulaklık önerisi yaparmısınız Anker Soundcore Liberty 4 Pro düşünüyorum şuan müzik dinlemek için bu fiyata daha iyi önerebilceniz kulaklık varmı
  8. özöz

Beyler hangisi acill

9. özöz

Bu sisteme hangi kasa yakışır

bu sistemi almayı düşünüyorum ama kasa konusundan pek anlamam rica etsem aşırıya kaçmadan iyi bi kasa önere bilirmisiniz https://www.incehesap.com/crimson-infinity-tavsiye-sistem-fiyati-81923/?hsu=2360728,2360842,2360734,2360737,2545964,2360746,2435340
  10. özöz

HAZIR SİSTEM ALACAM KARARSIZ KALDIM

Arkadaşlar bu iki sistem arasında kaldım hangisini almamı önerirsiniz ya da bu fiyata önerebilceniz hazır sistemler varmı not: peşin fiyata 9 taksit olduğu için tredyoldan bakıyom...
  11. özöz

Çözüldü✓ Xiaomi format sonrası mi ekranında kalması LÜTFEN YARDIM

telefona format attıktan sonra telefon mi ekranında kaldı telefon açılıp kapanıyo mi ekranı geliyo sürekli ne denediysem olmadı fastboot ekranından yazılım atmayı denediğimde ise yazılımı başlatır başlatmaz görseldeki hatayı veriyo lütfen yardımcı olun saatlerdir uğarışıyorum
  12. özöz

NWİDİA OYUNU KENDİ KENDİNE OPTİMİZE EDİYOR

1725371688 ARKADAŞLAR OYNADIĞIM RAİNBOW OYUNUNDA AYARI PERFONMASA ÇEKMEME RAĞMEN BİR KAÇ DK SONRA NWİDİA KENDİ KENDİNE OPTİMİZE EDİP KALİTEYE ÇEKİYOR BUDA OYUNDA FPS DÜŞÜŞÜNE SEBEP VERİYO BUNUN Bİ ÇÖZÜMÜ VARMIDIR
  13. özöz

mousenin garip hatası

beyler mouseyi laptopa takınca hiç birşeye tıklayamıyorum touchpatde aynısı oluyor mouseyi haraket ettire biliyorum ama tıklamıyor normalde touchpad çalışıyor mouseyi takınca birden her ikiside kitleniyor bu yüzden laptopu güç tuşundan kapatıp açmam gerekiyor sorunun çözümü varmıdır
Geri