Arama sonuçları: *

• Users: Sh4nz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Sh4nz

RTX 5060 TI 16GB mi RTX 5070 mi?

Ağırlıklı olarak fps oyunu oynuyorum yayın falanda açmayı planlıyorum arada böyle hikayeli oyunlar falanda oynamak istiyorum 5060ti yetermi yoksa 5070 alsam aradaki farka değer mi. Amd ekran kartı istemiyorum.
  2. Sh4nz

Amazondan 7800x3d aldım (Magic Teknoloji) açıklama

Amazon üzerinden 7800x3d islemcisini aldım fakat dfs bilgisayardan aldıgımı sanarken magic teknolojiden almışım sizce iptal etmelimiyim satıcını yorumları kötü
  3. Sh4nz

7800x3d ye hangi anakart combolarım

Genellikle fps oyunu oynamaktayım 7800x3dye hangi anakartı combolarım
  4. Sh4nz

Gigabyte B850 Eagle WIFI7 Ice AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Gaming Gecesi

Gaming gecesinden bu anakartı aldım 9500 TL'ye iyi midir? ?
  5. Sh4nz

Bilgisayar toplamaya başladım ne gibi parçalar almalıyım?

[H3 id='Kioxia+Exceria+Pro+1+TB+SSDMSI+A850GS+850W+80+Gold+Power+SupplyBunun+gibi+2+paray+aldm+fps+oyunlar+oynuyorum+profesyonel+dzeyde+ne+gibi+paralar+alabilirim+kasa+atx+mi+olmal+yoksa+matx+alsam+yetermi+atxmi+anakart+almaliyim+matx+mi+aklmda+birok+soru+var']Kioxia Exceria Pro 1 TB SSD MSI...
  6. Sh4nz

Dragos Ocean Curved Pro V2 Beyaz 7x Argb kasa alınır mı??

Bunun yanına 750w bi psu alsam gidermi gold veya bronze yeni sistem kuruyorumda.
  7. Sh4nz

Atombilisim Dragos Ocean Curved Pro V2 750w +80 psulu versiyonu alınır mı? ?

https://www.atombilisim.com.tr/dragos-ocean-curved-pro-v2-beyaz-7x-argb-fan-usb-30-typec-750w-80-white-atx-gaming-atx-bilgisayar-kasasi-beyaz psulu versiyonu nasıldır psusu iyi midir??
  8. Sh4nz

RX 560 lı sistemim kaça gider? (Monitör Dahil)

Elimden çıkarmak istiyorum yeni bilgisayar alacağım ikinci el piyasasını bilmediğim için soruyorum Sapphire Pulse Rx 560 4 GB Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Asrock H470M-HDV Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Neoforza 8 GB 3200 MHz NMUD480E82-3200DB11 DDR4 Ram Aerocool VX...
  9. Sh4nz

PC HOCASI-GG17 Özelleştirip almak mantıklımı

Bu sisteme 750w psu lu kasa + 16gb single 30cl ram yaptım + ryzen 7 7800x3d islemci ekledim (fps icin) + 240mm sıvı sogutucu ekledim + 750 w lık bi kasa ekledim ventonun ağırlıklı olarak fps oyunları oynuyorum ilerde 5060 tiya yükseltebilirim ve ya 5070e iyi midir?. A
  10. Sh4nz

Laptop bi anda Başlangıç ekranına geçiyor

Laptopu 1.5 ay önce aldık Monster fakat doğru düzgün çalışıyordu bi anda başlangıç ekranına atmaya basladi discordda sesteyken bi anda düşüyorum
  11. Sh4nz

40-45K arası fps oyunları için yüksek fps veren sisteme

Merhabalar iyi forumlar profesyonel düzeyde fps oyunu oynuyorum bilgisayarım istediğim hızı veremiyor bunun için yeni bir sistem almam lazım
  12. Sh4nz

North Bayou F80 2023 ve 2025 modeli arasındaki fark ?

North Bayou F80 monitör tutucu almak istiyorum ama 2023 ile 2025 modeli arasındaki fark ne bunu bulamadım
  13. Sh4nz

30K ya FPS oyunu oynamak için PC önerisi

Selamlar profesyonel olarak fps oyunculuğuna adım atabilmem için iyi bir sisteme ihtiyacım var bu fiyata ne alınır
  14. Sh4nz

Android telefonda arama yaparken sadece numaralar gözüküyor

Arama geldiğinde kişinin adı soyadı yerine numarası yazıyor bunu nasıl çözebilirim
  15. Sh4nz

Madlions Mad60 he mi Akko fun 60 max mi?

bu iki klavye arasında kaldım hazır indirim varken almak istiyorum
  16. Sh4nz

60000 TL Sistem tavsiyesi

Arkadaşımın 60000tllik bir bütcesi var ekran kartı olarak nvidia islemci olarak amd istiyor bu fiyata ne alınır
  17. Sh4nz

Wraith W75 Alınır mı

W75 alınır mı? birçok kişi kronik diyor bazılarıda çok övüyor kararsız kaldım
  18. Sh4nz

Hyper X CLOUD 3 Garantiye nasıl yollanır

Ürünü 3 4 ay önce turuncu siteden aldım sağ tarafında ses az bazen ses kesilmesi oluyor bununla alakalı bi konu actım ama cözüm bulamadım bende garantiye göndermek istiyorum nasıl yollarım
  19. Sh4nz

Hyper X Cloud III kulaklığımdaki Sağ taraftaki ses bazen kesiliyor

Bu kulaklığı 3 4 ay önce aldım sıkıntısız kullanıyordum birden böyle bir problem ortaya çıktı Ayrıca sol tarafta sanki biraz ses veriyo sağ tarafa göre
  20. Sh4nz

Ablamın laptopunda şifreyi girerken harfler çalışmıyor

Laptopu 1 sene önce falan aldık hiç bir sorun yoktu şimdi windows pin kısmına girerken harfler çalışmıyor sayıları falan girebiliyorum
Geri