Arama sonuçları: *

• Users: hsngndz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Yeni sistem topladım parçalar uyumlu mu?

Aşağıdaki parçaları aldım ama önerilerinize açığım ANAKART : https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b850-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-atx-fiyati,903526941.html FİYAT: 9.856 TL İŞLEMCİ ...
  2. H

Gigabyte Geforce Rtx 4070 Wındforce 2x Fan--

Merhabalar. indirimde olan aşağıdaki ekran kartını almayı düşünüyorum ama Gigabyte ın sitesinde kartı bulamadım olabiliyor mu böyle bir şey...
  3. H

2. el RTX 3070 alınır mı? Ekran kartını değiştirmeli miyim?

Merhabalar. Sistemim aşağıdaki şekilde yeni aldım daha 2 ay olmadı. Ancak ekran kartından çok memnun değilim programından ısınmasından fln. Her neyse kartı değiştirmeyi düşünüyorum ama 2. elden RTX3070 mi alayım yoksa biraz daha durup 40 seriisi kartlara mı bakayım bilemedim. 40 seriisi de en...
  4. H

Oyuncu Koltuğu Önerisi 5000TL

Öncelikle herkese merhaba. Düzgün, çok terletmeyen koltuk önerilerinize ihtiyacım var. Bütçe 5000TL ancak 500-600 daha zorlayabilirim. Şimdiden teşekkürler. Boy:1,90 Kilo:115kg
  5. H

Msi Afterburner Curve Editor Farklı?

Merhabalar, ekran kartım ısındığı için undervolt yapacaktım fakat curve editor izlediğim videolardan farklı. bunda nasıl undervolt yapacağımı bulamadım, yardımcı olabilirmisiniz?
  6. H

Sapphire Radeon RX 6700 Pulse Isınma Sorunu Yardım

Merhabalar, yaklaşık 1 ay önce aşağıdaki şekilde hazır sistem aldım. İşlemci ısındığı için 1 adet hava soğutucu aldım(Performax Perfan 120-h) taktım işlemcide bi sıkıntı kalmadı. Ancak ekran kartı çok ısınıyor, varsayılan ayarlarda 77-80 derece arasında sabitliyor, bağlantı yeri sıcaklığı 95...
Geri