Arama sonuçları: *

1. L

1500-2000 TL bandında koltuk önerisi

Arkadaşlar selam, bir koltuk alacağım, ders çalışmak için uzun süreli oturabileceğim terletmeyecek ağrı yapmayacak bir koltuk arıyorum. 1500-2000 kadar bütçem var yaklaşık 2-3 yıl götürecek olsun yeterli.
  2. L

600-1000TL bandı mekanik klavye önerisi

Arkadaşlar selam, mekanik klavye alacağım, red switch olmasını istiyorum. Numpad vs. aşırı gerekli olan şeyler değil, mekanik hisli vs. istemiyorum.
  3. L

UPS Kargosu ne zaman gelir?

Merhaba arkadaşlar, İtopya'dan sipariş verdim. Onlar da UPS Kargo'ya vermişler... Perşembe günü sipariş vermiştim, saat 16:26'da kargo İtopya'dan alınmış, 18:32 de UPS'nin tesisine varmış, saat 23:00'da tesisten ayrılmış, cuma günü de saat 13:38'de UPS Adana tesisinde işleniyor olarak gözüküyor...
  4. L

1500-2500TL Arası Oyuncu Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar Merhaba, önceden kullandığım Havit H2002P Kulaklığımın mikrofonu birden bozuldu, seslerde kesilmeler vs. başladı. Garantisi hayli bir süredir geçti, servise gönderecek takatim de yok şahsen. Yeni bir oyuncu kulaklığı almak istiyorum. Mümkünse RGB, Kulak pedleri fazla terletmeyen...
  5. L

Kalıcı Ucuz Erkek Parfüm Önerisi.

Herkese hayırlı sabahlar, online üzeri alacağım parfümü. Versace eros yurt dışında denemiştim edt olmasına rağmen 8-9 saat üzerimde kalmıştı kokusunu da bayağı beğendim mümkünse eros almak istiyorum. Ama online üzeri hangi sitelerden alınır, genelde indirim olur mu pek aşina değilim. Aynı...
  6. L

Samsung TAB S9 FE+ Alınır mı?

S9 FE+ almak istiyorum, şu an 14500 civarında internette fiyatı daha ucuzlar mı, indirim beklemeli miyim? Yaşadığım ilde Teknosa, MediaMarkt yok mecbur Turkcell, Samsung bayilerine sordum 18500, 19500 gibi çok pahalı fiyat veriyorlar bu fiyatlara Tab S9 var zaten.
  7. L

IPad Pro 3. nesil M1 128 GB vs Samsung S9 FE+

Ders çalışmak için uzun ömürlü tablet alacağım. En az 3 sene kadar kullanacağım. iPad Pro'yu kalemi, klavyeli kılıfı ve kalem uçlarıyla beraber 19 bine alabiliyorum, S9 FE+ da 14.500 civari internette. Hangisini tercih etmeliyim? Bütçem maksimum 20 bin TL, ama 20 bin TL'de açıkçası zorlanıyorum...
  8. L

5000-6000 TL monitör önerisi

Arkadaşlar bütçem 5-6 bin TL civarında. 1080p, IPS panelli bir monitör istiyorum. MSI MAG 256F için düşündüm ama online fiyatı şu an bayağı pahalı 1 ay önce millet 4500 civarına almış herhalde şu an 6300 civarında o yüzden şu an onu alamam. Hz olarak 180 Hz civarı yeterli olur, monitör tavsiyesi...
  9. L

RTX 2060'da fan ayarını açınca bilgisayar donuyor

rkadaşlar herkese hayırlı akşamlar, ekran kartı üzerinden ASUS GPU tweaker 3 gibi programlar ile ekran kartı fan hızını arttırınca bilgisayar donuyor, yaklaşık 20 dakika bekledim ama çözülmedi mecbur reset atmam gerekiyor. Aynı zamanda program üzerinde yapmasam bile ekran kartı ısınınca fanını...
  10. L

Samsung A14 5G IMEI Atma

Telefonuma orijinal IMEI'imi tekrar yüklemek istiyorum. Ancak telefon açıkken bilgisayar telefonu görüyor ama kapattığım zaman görmüyor. MediaTek Samsung A14 5G telefon kullanıyorum.
  11. L

10000 TL Telefon Önerisi

Yurt dışı telefon almayı planlıyorum. Yani önermenizi istediğim telefonlar. 20-21-22K bandında telefonlar. Redmi Note 13 Pro 5G ile POCO X6 Pro modeli çok övülüyor. Reklam vs. çok taktığım şeyler değil. Genel kullanımı iyi bir telefon istiyorum. Şarj süresi ve şarjının uzun süre gitmesi önemli...
  12. L

10000TL Bilgisayar Toplama Önerisi

Merhaba, bütçem 10000 TL ancak şu an tam hesaplı kitaplı değil, 10k üstünde de olabilir. Öncelikle sistemimi belirteyim, sonra almak istediklerimi yazayım. (Ga H61m s2pv) anakart modeli DDR3 2.0 DDR3 8 GB RAM (4 - 4 ) Ekran kartı: GTX 1050 Ti Gigabyte. Power: Corsair VS550. İşlemci: Intel i5...
Geri