Arama sonuçları: *

• Users: erenhys
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Kalemli tablet önerisi

Merhaba arkadaşlar.Kalemli tablet almayı düşünüyorum.Sadece not almak ve derslere çalışmak için kullanıcam. Huawei Matepad 11.5" 6GB 128GB Tablet - Uzay Grisi https://app.hb.biz/pzFGekN0zWct bunun dışında bu fiyat bandında daha iyi bir seçenek var mı
  2. E

İphone 11 Çok ısınıyor

İyi günler herkese son zamanlarda kullanmış olduğum iphone 11 çok ısınmaya başladı.Pil sağlığım %76 şuan.Bu pil sağlığı değerlerinde önceki zamanlarda kullandığımda böyle bir ısınmayla karşılaşmamıştım.Normalde telefonu düşük güç modunda kullanıyordum son zamanlarda telefonun ömrünüde düşünerek...
  3. E

10-15k arası android yurtiçi telefon önerisi

Başlıktada belirttiğim gibi 10 15 k arası android yurtiçi telefon önerilerinizi bekliyorum.A35 en mantıklısı gibi duruyor fakat başka önerilerede açığım.
  4. E

Nirvana NB X600 Isınma ve Şarj Problemi

İyi Günler Öncelikle.Nirvana NBX600 sahibiyim,ryzen 5 5500 modeli.Laptopdan canlı yayın izlerken işlemci sıcaklığı 48 derece civarı dolaşıyor,bilgisayarın sıcaklığıda bu civarlarda bu durum sizce normal midir? Birde Şarj Çok Hızlı Gidiyor Spesifik bir süre söyleyemeyeceğim ama öyle hissediyorum...
  5. E

İşlemci Sıcaklığının Aniden Yükselip Düşmesi Normal Mi

İyi Günler Öncelikle.FM 2024 Oynarken İşlemci Sıcaklığım Fotoğraftaki Gibi Maksimum Noktalar 50-55 Arası En Düşük Noktalar 30 Civarı.Sıcaklık Değerleri Aniden Yükselip Aniden Düşüyor Mesela 1-2 Saniyelik 50-55 Civarına Çıkıyor Sonrasında 1-2 Saniye İçinde 35 Civarına Dönüyor Bu Olay Normal...
  6. E

Sıvı soğutma bağlanan yerler doğru mu

İyi günler öncelikle sıvı soğutmanın bağlantı yerleri doğru mu ? Normalde pump diye bir bağlantıda olması gerekiyormuş ama benim anakartımda bağlantı slot eksikliği vardı o yüzden böyle bir bağlantı yapıldı.Herhangi performans kaybı yaşarmıyım? İyi günler dilerim.
  7. E

15k Altı Ofis Uygulamaları İçin Bilgisayar Önerisi

İyi günler babam için laptop bakıyorum.Kendisi sadece microsoft excel ve bazı office programlarını kullanıyor ve internete giriyor.Buna uygun laptop önerilerinizi bekliyorum.İyi günler dilerim herkese
  8. E

Sıvı soğutucu taktım görüntü gelmiyor

İyi günler herkese sıvı soğutucu kurulumu yaptım bilgisayara fakat görüntü gelmiyor.Bilgisayarı açtığımda bütün parçaların fanları çalışıyor fakat görüntü yok.yardımcı olabilir misiniz
  9. E

M240 İşlemci Sıvı Soğutucu Kurulum

İyi Günler Öncelikle Herkese M240 Msi İşlemci Soğutucu Satın Aldım.Bu Sıvı Soğutucunun Kurulumunu Yaparken Termal Macun Kullanmam Zorunlu Mu ? Bilgisayarım 3 aylık ondan merak ediyorum.İyi Günler Dilerim 1708702313 3 Aylıktan Kastım Termal Macunu Yenidir Herhalde Anlamında.
  10. E

Format atmaya çalışırken bios ekranında kafam karıştı

İyi günler dilerim usb bellek hazırladım fakat bios ekranını açtığımda nasıl devam edeceğimi çözemedim internetten videolar izledim benim bios ekranımda söylenenler yok lütfen yardımcı olur musunuz. Bios ekranım:msi click bios 5
  11. E

Çözüldü✓ İtopyadan bilgisayar aldım ram çıkmış geldi.

İyi günler dilerim öncelikle.İtopyadan almış olduğum sistem bugün elime ulaştı ve bir tane rami çıkmış kasanın içinde geldi.Sizce herhangi bir sıkıntı olmuşmudur? Birde Kasayla birlikte gelmesi gereken kablo var mı? İyi günler dilerim.
  12. E

İyi günler itopyadan max 40k sistem önerisi

İyi günler itopyadan max 40k olacak şekilde sistem önerebilir misiniz.Aşağıdaki paylaştığım sistem nasıl sizce?
  13. E

Bu İki Sistemden Hangisi Daha İyi Sizce Yada Bu Fiyat Bandında Daha İyisi Var Mı

https://www.itopya.com/taadesibelintelcorei512400fasusgeforcertx4060tidualoc8gb16gbddr4500gbnvmem2ssdg_h24574 https://www.itopya.com/planet-starboardintel-core-i5-13400fasus-radeon-rx-6750-xt-dual-oc-12gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-s_h24446
  14. E

İyi Günler Sizce Bu Sistem Ne Kadar Eder

İyi Günler yaklaşık 5 senelik kullanılan bir sistemmiş. sizce maksimum ederi nedir? temiz kullanılmış. https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-8400-msi-gtx1050ti-gaming-x-4gb-msi-b360m-pro-vd-kingston-hyperx-8gb.html
  15. E

30000 TL Pc ve Monitör öneri İtopyadan Alınacak

İyi günler arkadaşlar 30000 tl ye monitör ve kasa alıcam.itopyadan olmasını istiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum. İyi günler dilerim.
  16. E

30000TL Bütçeli Oyun Laptopu

İyi günler arkadaşlar.Max 30000 Tl bütçeli oyuncu laptopu arıyorum.Önerebileceğiniz laptoplar nelerdir ben bu alttaki iki modeli düşünüyorum.Monster önerir misiniz çok olumsuz yorumla karşılaştım.İyi günler dilerim...
  17. E

TODD TV ile Beinconnect Arasındaki Fark Nedir

İyi Günler Todd Tv İle Beinconnect Arasında Fark Var Mı ? Arkadaşımdan BeinConnect Üyeliğini Test Amaçlı Aldım Çok Memnun Kaldım.Sadece Beinconnect üyeliği açabiliyormuyum? Arkadaşımda Uydulu Bein Var.Bende Yok.Todd Tv Ye üye Olsam Aynı Performansı Alırmıyım? Sadece Beinconnecte Üye Olunuyor Mu...
  18. E

Todd önerir misiniz ? Gecikmesi uyduya göre ne kadar ?

İyi günler dilerim. Todd süperlig paketi satın almayı düşünüyorum.Kullananlar varda önerir mi? Ayrıca uydu yayınına göre gecikmesi ne kadardır? İyi günler tekrar
  19. E

Xiaomi Vlc İle İp Tv ye girsem cihazın garantisi bozulur mu ?

Öncelikle İyi Günler Dilerim.Xiaomi Box 2nd Gen Satın Aldım.Bu Cihaza Kendi Marketinden İp Tv Girip Ağ Akışı Kısmından İp Tvmin m3u Linkini Girsem Cihazın Garantisi Bozulur Mu? Ayrıca Cihazın Yüklü Tarayıcısı Yok Kendi Marketi Üzerinden Tarayıcı İndirip Kullansam Garantisi Açısından Sıkıntı...
  20. E

Mi Stick Vs Mi Box Hangisi Sizce

Öncelikle Herkese İyi Günler Dilerim.Xiaomi Mi Box Veya Stick Almayı Düşünüyorum.Konu İle Alakalı Pek Bilgim Yok.Eski Bir Televizyon Üzerinde Kullanıcam.Hangisini Almak Daha Mantıklıdır Sizce? Farkları Nelerdir...
Geri