Arama sonuçları: *

1. jokeboxhero

Waizowl ogm pro v2 vs asus rog harpe mini

Arkadaşlar merhaba. Bu iki fare arasından tercihiniz hangisi olurdu ? Nedeniyle birlikte yazarsanız sevinirim.
  2. jokeboxhero

Waizowl Ogm Pro V2 kullananlar

arkadaşlar merhaba. bir süredir kablosuz oyuncu faresi arıyorum. waizowl ogm pro v2 hoşuma gitti palm tutuyorum ve parmak uzunluğu 16-17 arası. şu anda 3799 TL'ye gaminggentr'den alınabiliyor. Sizce bu fare elime uygun mudur? Tecrübesi olan arkadaşlar paylaşabilirse çok mutlu olurum.
  3. jokeboxhero

3000 TL'ye kadar kablosuz oyuncu mouse önerisi

Arkadaşlar merhaba. 3000 tl bütçem var. Palm tutuşa uygun olsan bir kablosuz fare arıyorum. Şimdiden önerileriniz için çok teşekkürler.
  4. jokeboxhero

Playstation satın alım kampanyası

Merhabalar. Playstation da bir miktar harcama yapacağım. Bildiğiniz kampanya var mı şu sıralar aktif olan ?
  5. jokeboxhero

M4 Macbook Air İçin Kılıf Ya Da Skin Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. M4 Mac Air'im için kılıf bakıyorum. Önerileriniz nelerdir ?
  6. jokeboxhero

Steelseries 7x kulaklık padi

arkadaşlar merhaba. linkteki kulaklığımın pad'i eskimeye başladı. Daha önce değişim yapan var mı aranızda, varsa eğer hangi padi aldınız ? Öneri yapabilirseniz çok sevinirim. https://www.trendyol.com/steelseries/arctis-nova-7x-kablosuz-xbox-konsol-kulakligi-p-357842958
  7. jokeboxhero

Klasgame sitesi güvenli mi ?

arkadaşlar merhaba. steam cüzdan kodu alacağım. site hakkında bilgisi olan var mı ?
  8. jokeboxhero

Indirimle steam cüzdanı

arkadaşlar merhaba. steam dolara geçtiğinden beri hiç para yüklemedim. indirimli cüzdan kodu nasıl alabilirim bilgisi olan var mı ? arc raiders almak istiyorum
  9. jokeboxhero

Last of Us Part 2’yi Sevmek Zordur | Nefretin Anatomisi

Bu oyunun seveni olmadığı kadar sevmeyeni de çok fazla. Hepimiz bunun farkındayız. Ben bu oyunu seven taraftayım. Hatta ilk oyundan bile daha çok sevdiğimi söyleyebilirim. O yüzden ufak bir video hazırlamak geldi içimden. Umarım beğenirsiniz.
  10. jokeboxhero

Lore Peyniri: Hollow Knight Evreni

Selam arkadaşlar. Oyunların "lore" kısmına odaklandığım ve "Lore Peyniri" adını verdiğim serinin ilk videosu yayında. Umarım beğenirsiniz. Eleştiri yapmayı unutmayın :) Not: Lore ile ilgili eksiklerim veya yanlışım olabilir. Video altında yorum yaparak bana ve diğer arkadaşlara da bilgi...
  11. jokeboxhero

Oyun Tarihinin En Çok Beklenen Bağımsız Yapımı: Hollow Knight Silksong

Arkadaşlar tekrardan merhaba. Dün videolarla ilgili problemler çıktı sürekli. Ben de videoyu tüm gün boyunca revize ettim neyden kaynaklanıyor olabilir diye. Ayrıca ufak tefek iyileştirmeler de yaptım. Tabi doğal olarak da yeni kanal açmak zorunda kaldım. Dün yardımcı olan ve yorum atan...
  12. jokeboxhero

Konu kilitlenebilir ya da silinebilir

bu kanalda kapatıldı. videoda bir sıkıntı var galiba saçma bir durum var anlamadım. videoyu gözden geçirip yarın tekrar paylaşacağım yeni açacağım kanalda. herkese teşekkürler.
  13. jokeboxhero

Türüne Göre En İyi Açık Dünya Oyunları

Arkadaşlar merhaba. Şöyle bir liste oluşturdum belki videosunu yaparım diye. Videoda aralarından kendi favorimi de belirteceğim. Evet biraz uzun bir liste biliyorum ama, aşağıdaki her bir başlık için bir oyun daha eklemek isteseydiniz hangi oyunu eklerdiniz merak ediyorum ? Ayrıca sizce türüne...
  14. jokeboxhero

Youtube da benzer içerik üretimi hakkında

Arkadaşlar selamlar. YouTube da Beluga adında bir kanal var. Yaptığı içerik çok hoşuma gidiyor. Benzer bir şekilde içeriği Türkçe olarak yapmak istiyorum. Yine discord konuşmaları ama bizim mizaha göre. Bu konu hakkında sizin düşüncelerinizi almak isterim. Kanal linki : Beluga
  15. jokeboxhero

KISACA GAME FEST 2024

16. jokeboxhero

Elden Ring Başlangıç Sınıfları Rehberi

Elden Ringe yeni başlayacak arkadaşlara yardımcı olabilecek bir video hazırladım. İyi seyirler.
  17. jokeboxhero

Ghost of Tsushima Rehberi

Selam arkadaşlar. Oyuna yeni başlayacaklar için ufak bir rehber hazırladım. Umarım yardımcı olur.
  18. jokeboxhero

HellDivers 2 mini rehber videosu

Arkadaşlar selam. Mini rehber hazırladım helldivers a yeni başlayacak arkadaşlar için
Geri