Sayın forum üyeleri kendime üniversite ve oyun ve programlama için bir laptop alacağım hangisi benim işimi görür fiyat farkına değer mi yardımlarınızı esirgemeyiniz
İlk cihaz Asus Tuf Gaming A15 15 Ay garantisi var 19.000 Tl 24 GB ram varmış...
Sayın forum üyeleri kendime laptop alacağım bir tane ikinci el bir cihaz buldum adam uygun fiyata bırakıyor bu faturasını attı cihazın bu faturanın orjinal olup olmadığını nasıl anlarız yardımlarınız için teşekkürler şimdiden
Değerli forum üyeleri kendime okul ve oyun için bir ikinci el Laptop araştırıyorum iki cihaz arasında kaldım bu iki cihazın da 1 er yıl garantisi kalmış hangisini almalıyım cihazların linki aşağıdadır...
Arkadaşlar ben bilgisayarımda oyun oynarken maç film izlerken arka planındabunlar ile senkronize şekilde yanmasını istiyorum ambiyans ışıklar ile bunlardan pek anlamıyorum
Anlayan biri varsa yardımcı olabilir mi
Arkadaşlar ben Teknosadan mı Band 6 almıstım ürün elime bugün geçti ancak cihazı şarja takıyorum açılmıyor veya ben açamıyorum yardımlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar kardeşim için telefon arayışı dayım kardeşim pubg oynuyor ona göre bir telefon lazım yurt içi yurtdışı fark etmez Max 10000 TL bütçem var yardımlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar kendime Powerbank arayısındayım şöyle 600 TL civarı 20.000 mah ve üzeri birde hızlı şarj destekli olsa iyi olur yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar kendi monitorumun arkasına ambians LED döşemek istiyorum oyun oynarken falan o renki almasını aynı zamnda bu üründen oturma odasında da kullanılabilir miyim maç falan izlerken bildiğniz bir ürün varsa paylaşır mısınız
Arkadaşlar ikinci el Streelseries rival 3 wireless veya kablosuz ona benzer denk mouse arıyorum bütçem 500 - 600 arası bütçem var satan arkadaş varsa alacağım
Arkadaşlar benim oyuncu kablosuz mouse arayışım var Max 600 TL tercihim sıfır olması ama iyi kullanılmış ikinci el yeni olsa da olur yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Yeni aldığım hazır sistemde Oyun oynarken mesela dying ligth oynarken sabit en fazla 60 fps çözünürlüğü vb değistiriyorum ayriyeten başka bir kaç oyunda daha denedim yine aynı sorun ne yapmalıyım