Arama sonuçları: *

• Users: Merteor
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

İnternette Gezinirken reklam çıkma problemi Lütfen yardım!!

Arkadaşlar googleda gezinirken böyle reklamlar çıkıyor pcyi tarrattim bir şey bulamadı ben de sebebini bulamadım nette gezinirken akıl verebilecek veya yardım edebilecek birisi var mıdır ??
  2. M

Yardım Xbox Kontrolörü Pil ile Çalışma Problemi

Selamlar herkese yaklaşık 1-2 yıl önce amazondan Xbox Kontrolör aldım.Yanında bluetooth adaptörü ve rechargable pille birlikte ve sıkıntı olmadan oynuyordum.Fakat 3-5 ay önce bu kontrollörün fişe takılı olmadığı sürece çalışmadığını fark ettim.Ne kadar pil değiştirirsem değiştireyim...
  3. M

6700xt 2k ekran mantıklı mı?

Uzun yillardir moba oynuyorum 27 Inc 2k bir ekran alasim var mantikli midir sizce ? Farkli fikirler gordum o yuzden baslik acma gereksinimi duydum
  4. M

VG27AQM1A 27 almalı mı ?

Arkadaşlar bu monitör ile ilgili bir çok konu olmasına rağmen sizlere bir sorum olacak.Bazı arkadaşlar Asus TUF Gaming VG27AQML1A Monitör almanın daha mantıklı olacağını söylemiş fakat arada 3bin tlden fazla bir fark var. Göruyorum VG27AQM1A bir çok kişi tarafından öneriliyor sizce tercih...
  5. M

Yardım Pcye 2 k Ekran tavsiyesi

Beyler 5600 ve 6700 xt parçalarından oluşan bir pcim var. 27 inc 2 k ekran almak istiyorum. Bütçem 8-12 bandında Tavsiyelerinizi bekliyorum
  6. M

Yardım Toplama pcye ekran önerisi

Selamlar dostlar ben 6 ay önce gaming gen tr üzerinden sistem aldım Rx6700xt dual Ryzen 5 5600 bulunmakta Ekran olarak da Asus Tuf gaming Vg247q1a var Ekrandan pek memnun değilim çok pahali olmayacak şekilde bu sisteme hangi ekran gider önerilerinizi bekliyorum
  7. M

Çözüldü✓ PCME HANGİ EKRAN UYGUN ÖNERİ

Selamlar dostlar ben 6 ay önce gaming gen tr üzerinden sistem aldım Rx6700xt dual Ryzen 5 5600 bulunmakta Ekran olarak da Asus Tuf gaming Vg247q1a var Ekrandan pek memnun değilim çok pahali olmayacak şekilde bu sisteme hangi ekran gider önerilerinizi bekliyorum
  8. M

OLED,QLED,MİNİLED HANGİSİ ?

Arkadaşlar 65 inç tv almayi planliyorum araştırmamı yaptım hangi teknolojiyi almam gerektiğinde sorular var kafamda malum Oled en iyi teknoloji ama fiyatlar çok fazla ne önerirsiniz 40-50 arası bütçem var
  9. M

Yardım Tam Ekranda Yayın İzlerken Takılma Problemi

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar Twitch veya farklı bir platformda canlı yayın izliyorken(youtubeda olmuyor) ekranı küçük ekrandan tam ekrana aldığımda ekran donuyor sürekli olarak sebebini bilmediğim şekilde bu sizce neden oluyordur fikrinizi söylerseniz memenun olurum internette bir cevap...
  10. M

Çözüldü✓ Darmoshark m3 4k takılma sorunu

Arkadaşlar malum yakın zamanda Darmosharklar çok indirime girdi ben de aldım bir tane kablosuz mouse kullanmak istediğim için fakat Dota 2 oynarken mouse ekranda takılı kalıyor saniselik zamanda ve ben bunu çözemedim Pubg oynarken her hangi bir sıkıntı yaşamamış olmak ben de soru işareti...
  11. M

Hazır toplama Sistemi

https://www.gencergaming.com/maris Bu sistem alınır mı ?
  12. M

30 kya Sistem+Monitor Tavsiyesi

Dostlarım selamlar Bir arkadaşım için sistem alacağız fakat teknik,malzeme kalitesi bakımından bilgim zayıf bu yüzden sizlerden 3 aşağı 5 yukarı 30 bine denk gelecek şekilde öneriler bekliyorum. Aklımdaki bir diğer soru ise Black Fridayı beklemeli miyim cevaplarınız çok değerli Şimdiden...
  13. M

Tavsiye Sogutma ve Kulaklik Onerisi

Selamlar dostlarim,oncelikle bayraminiz mubarek olsun. Ben yaklasik 2 3 hafta once ekteki pcyi aldim gaming.gen.trden aldigimda yetkili kisi amd 5 5600 un stok faninin yeterli oldugunu soylemisti.Fakat ben yine de f\p bir kule tipi fan almak istiyorum.Ayrica yine f\p kulaklik onerilerinize...
  14. M

HAZIR ALINABILECEK EN IYI MASAUSTU PCLER 07.06.2023

Iyi gunler arkadaslar uzun zamandir pc almayi dusunuyordum fakat para toparlamiyordum.Fakat son dolarin durmadan artmasi korkusuylada birlikte pc almak istiyorum bunu hemen yapmak istedigimden oturu hazir sistem alayim diyorum Onerilerinize acigim Simdiden tesekkurler
Geri