Arama sonuçları: *

• Users: Berichow
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Berichow

SAMSUNG GALAXY S25 ALINIR MI?

Bütçem 50k S25 almayı düşünüyorum. Bütçeyi daha fazla arttıramam muhtemelen şubat sonu gibi almayı düşünüyorum telefonu. Sizce alınır mı ya da daha iyi alternatifler var mı? Özellikle uzun süre kullanan arkadaşların yorumları çok kıymetli benim için.
  2. Berichow

OYUN 4-5 SN 10 FPS'E DÜŞÜYOR

Merhabalar, Lenovo Ideapad Gaming 3 15IHU6 82K101EMTX modelini kulalnıyorum. Oyun oynarken bir anda FPS 5-10 lara kadar düşüyor aşırı takılma yaşıyorum ve bu 4-5 sn sürüyor. Sizce neden olabilir? Buraya kaydını bırakıyorum. https://streamable.com/01p8va
  3. Berichow

SADECE MINECRAFTTA ÇIKAN ANİ PİNG SORUNU

Merhabalar normalde tüm oyunlarda herhangi bir ping sorunu yaşamazken Minecraft'ta özellikle exarotondan açtığımız sunucuda çok büyük ping sorunları yaşıyorum. Pingim bir anda 6000-15000 arası değerlere çıkıyor ve uzun bir süre oyunda herhangi bir şey yapamıyorum. Bunu sadece açtığımız sunucuda...
  4. Berichow

Scyrox v6 mı Fantech Helios II Pro mu?

Bu iki mouse arasında çok kararsız kaldım arkadaşlar tutuş şeklim claw grip diyebilirim. İkisinin de herhangi bir kroniği olup olmadığını bilmiyorum açıkçası yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada 8k kullanmayı düşünmüyorum açıkçası 4k'da da kararsızım işlemciyi yorması bakımından i5 11320h...
  5. Berichow

Game Garaj Slayer4 7-4060 C2 i7-14700HX 32 GB 1 TB SSD RTX4060 DP Destekliyor Mu

Merhabalar Lenovo Legion R25 i30 monitörüm var 165hz hdmi 2.0 ve dp destekliyor. İsmini verdiğim laptopu alıp bağlamak istiyorum 165 hertz alabilir miyim acaba ? Çünkü şuan kullandığım Lenovo IdeaPad Gaming 3 82K101EMTX laptopta 120 hertz alabiliyorum max. O yüzden öenmli benim için
  6. Berichow

Space tuşundan çıkan garip ses

Merhabalar mad68he kullanıyorum diğer hiç bir tuşta sıkıntı yokken space tuşuna bastığımda garip bir ses çıkıyor. Basarken sıkıntı yok ama elimi çektiğimde ilginç bir ses geliyor. Sizce neden olabilir veya nasıl çözebilirim. Çıkan ses de şu: https://jmp.sh/s/Vqq33TLpYLKZtFE1DCRA
  7. Berichow

HDD dolu ama boş gözüküyor

Merhabalar pcde her şey normaldi win 11 kuracaktım ardından usb ile beraber boot ekranına geldiğim zaman hdd'nin bir anda tamamı boş gözükmeye başladı. Bunu görünce pcyi tekrar açtım ve aygıt yöneticisinden vs. kontrol ettim. Hem d diski bu bilgisayar kısmında gözükmüyordu hem de disk management...
  8. Berichow

1TB 2280 SSD veya 512GB 2242 SSD önerisi (₺1000-₺2000)

Merhabalar laptopum Lenovo IdeaPad Gaming 3 82K101EMTX bir tane 2280 ssd yeri var bir de 2242 ssd yeri var 2280 olanda 512 gblik ssd var ama yetmiyor ya 1tb 2280 ssd alıcam ya da ek olarak 2242 512 gbn ssd alıcam ikisinden bir tanesine öneri sunabilir misiniz?
  9. Berichow

EA FC 25 KARİYER MODU ÖNERİLER

Merhablar ea fc 25 indirimdeyken alayım diyorum. Kariyer modu için önerebileceğiniz orta bütçeli takım var mı? Ve bu takıma realistik olarak hangi transferleri yapabilirim?
  10. Berichow

HDMI to Displayport kablo önerisi (165hz destekli)

Arkadaşlar laptopta dp girişi yok hdmi var ancak 120hz alabiliyorum max bu yüzden hdmi to dp almak istiyorum 165 hz destekleyen öneriniz var mı?
  11. Berichow

165 Hz Monitörüm Max 120 Hz veriyor.

Merhabalar monitörüm lenovo legion r25 i30 hdmi 2.0 portları ve dp portu var ancak lenovo ideapad gaming 15ihu6 82k101emtx 2.0 hdmli girişli laptopuma(dp girişi yok) bağlıyorum ancak maximum 120hz alabiliyorum. Kablo olarak 2.1 bir hdmi kablosuyla bağladım ancak hala 165 hz alamıyorum nasıl...
  12. Berichow

7840hs mi yüksek fps yoksa 14500hx mi

Valorant gibi oyunlarda 7840hs ile mi yoksa 14500hx ile mi daha yüksek fps alırım? Eğer mümkünse ikisinin de yaklaşık fps değerlerini söyleyebilir misiniz?
  13. Berichow

Oyun için 7840hs mi yoksa 14500hx mi

Merhabalar oyuncu laptopu almak istiyorum ve oyun oynamak için güzel bir işlemcisi olmasını istiyorum. 7840hs mi tercih etmeliyim yoksa 14500hx mi?
  14. Berichow

35000TL Civarı Gaming Laptop Önerisi

Merhabalar ben yeni bir laptop arıyorum genel olarak oyun oynamak için ve Photoshop gibi programları kullanmak için kullanacağım. Ben şöyle bir laptop buldum...
  15. Berichow

İşlemci gerektiren oyunlarda fps drop yiyorum

Merhabalar laptop kullanıyorum işlemcimin termal macunu falan daha yeni yeniledim. Yine sorunu yaşıyordum ancak GAMEDVR ayarlarını kapattığımda düzelmişti, şimdi tekrar başladı yardım eder misiniz?
  16. Berichow

EA FC 24 fps iyi ama kasıyor gibi gözüküyor.

Merhabalar. EA FC 24 oynuyordum pcmi formatlamadan önce ve gayet iyiydi. Şimdi ise fps öncekinden de yüksek ama ekran kasıyormuş gibi görünüyor böyle dona dona gidiyor falan, nasıl çözebilirim?
  17. Berichow

Discordda takılıyor, odağın doruklarında vs. durumları nasıl yapılır?

Merhabalar takılıyor vs durumları bazı başka sunucularda olurken kendi sunucumda olmuyor. Nasıl yapabilirim.
  18. Berichow

Minecraft sunucu kiralama sitesi önerisi

Max 4 kişi oynayabileceğimiz, 4-5 pluginli bir sunucu istiyoruz. Nerden ve hangi sunucu paketini almalıyım? Bütçe max 100-120 TL. Ben rabisuda 65 TL'lik paketi buldum sizce nasıl?
  19. Berichow

Razer Blackshark V2 X ayak sesleri az geliyor

Merhabalar laptopun jak girişi bozuk diye ugreen marka ses kartı aldım ve gayet normal çalışıyor. 7.1 açık olmasına rağmen ayak sesleri biraz az geliyor. Nasıl çözeibilirim.(Oyun Valorant)
  20. Berichow

Razer Blackshark V2 X Mikrofon Çalışmıyor

Merhablar bugün bu kulaklığı aldım ve kulaklığı telefonuma takıp denedim mikrofon çalışıyordu ancak laptopumda çalışmıyor sizce neden olabilir yardıma ihtiyacım var
Geri