Arama sonuçları: *

• Users: Agony13
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Mühendislik 1.sınıf öğrencisi için iyi bir bilgisayar gerekli mi?

Arkadaşlar selam. Bende zamanında uzaktan eğitim için aldığım bir laptop var. Öyle çok iyi değil ama çöp de sayılmaz, işimi görüyor. Şimdi bu laptopla birkaç ay idare edebilir miyim sizce? Malum, masraflar arttı. Babama da “50-60 binlik laptop alalım” diyemem. En azından birkaç ay götürür mü...
  2. A

Üniversite için laptop önerisi

Arkadaşlar, merhaba. Ben yaklaşık üç senedir bir kasa kullanıyorum; gayet memnunum. Şu ana kadar bana hiçbir problem çıkarmadı ve istediğim her oyunu yüksek ayarlarda açabiliyorum. Genel olarak her işimi sorunsuz görüyor. Fakat malum, üniversiteler başlayacak ve bana da bir laptop lazım. Şu anki...
  3. A

Masa düzeni nasıl olmalı?

Arkadaşlar merhaba YKS'ye hazırlanıyorum. 12. sınıf oldum. Masam eski monitörde bomboştu ama 10 senelik monitordü, onu değiştirdim bayram harçlıklarla ve birikimlerle. Bir monitor aldım, kurdum ama dimdik ortaya koydum. Bunu nasıl düzenleyebilirim? Bir yardımcı olabilir misiniz?
  4. A

AOC24G4X nereden alınır

Arkadaşlar merhaba itopyada sadece mağazada galiba tam anlamadım nereden alabilirim yardımınız için sağolun
  5. A

Hangi monitor alınır?

Arkadaşlar hangisi alınır sizce kafam çok karıştı? https://m.n11.com/urun/lg-ultragear-27gn60r-b-27-1-ms-144-hz-full-hd-hdr10-dp-hdmi-monitor-38501240 https://www.itopya.com/viewsonic-27-vx2779-hd-pro-180hz-1ms-hdmi-dp-freesync-hdr10-fhd-superclear-ips-gaming-monitor_u25404...
  6. A

Max 5000 tl monitor önerisi

Arkadaşlar merhaba ben monitor alıcam benim için 1080p 144 hz olsa yeterli kaliteli olsun ölü piksel falan uğraştırmasa çok iyi olur şimdiden teşekkürler
  7. A

11.sınıf biri son aylarda ve yaz tatilinde ne yapmalı

Arkadaşlar merhaba ben 11. sınıfı çok verimli geçiremedim ama yine de ders çalıştım diyebilirim yani bir YKS öğrencisine göre çok az çalıştım ama en azından hiçbir şey yapmadım diyemem aralrdaok boşkuklar verdim test kitaplarının yarısı dolu yarıaı boş 2. dönem doğru dürüst tekrar yapmaya ve...
  8. A

cs go iyi sistem için ayar önerisi

arkadaşlar cs 2 için indirdim ben açık beta geldi sandım ama zaten rankım kapalı olduğundan düşmemiş bana neyse benim diyeceğim şey şu ben önceden dandik bi laptoptan oynuyordum zorunlu olarak en düşük çözünürlük ve ayarlarda oynuyordum şimdi şikürler olsun iyi bi pc aldım ama ayarları yine en...
  9. A

Cpu stok soğutucu söküp kule tipi soğutucu nasıl takarım

Arkadaşlar merhaba yeni bi kule tipi soğutucu aldım şuan stok soğutucu var onu nasıl sökücem sonra kule tipi soğutucuyu nasıl takıcam yardımcı olur musunuz birde ramleri çıkarıyımmı rahat takmak için yoksa kalsın mı işlemci i512400f anakart asus prime h610m r-d4 Şimdiden teşekkürler
  10. A

Id-Cooling Se-224-Xts Asus Prime H610M Rd4 Ve I512400F Işlemciye Uygun Mu?

Arkadaşlar sorum yukardaki gibi uygun mu alsam sıkıntı yaşar mıyım
  11. A

Asusu Prime h610m r-d4 anakartta argb desteği var mı?

Arkadaşlar merhaba bu anakartta argb desteği varmı bulamadım bi türlü
  12. A

ID-Cooling SE-224-XT vs DeepCool AG400

Arkadaşlar hangisini alayım biri ARGB biri renkisz biri 740 TL biri 990 TL sizce hangisini almalıyım benim için soğutma daha önemli epeyde karşılaştırdım ama tam anlayamadım RAM 16 gb Ekran kartı rx6700xt Anakart asus prime h610m r d4 İşlemci intel i512400f
  13. A

i512400f işlemci ve asus prime h610m anakart için kule tipi soğutucu önerisi

Arkadaşlar merhaba i512400f işlemci vve asus prime h610m r-d4 anakart için kule tipi soğutucu almak istiyorum en fazla 950 tl verebilirim aklımda 2 ürün var sizce hangisi alınır...
  14. A

500 600 tl ile 2 tane fan önerisi

Arkadaşlar merhaba kasanın üst kısmına 2 tane fan takmayı düşünüyorum kasam vento vg15fe buna uygun 2 yame fan önerebilir misiniz
  15. A

Rx6700xt i512400fiçin gta 5 en iyi ayarlar nedir

Arkadaşlar mehaba hamgi ayarları yapayım çok fazla ayar var 16 gb ram var i512400f rx6700xt bi video falan var mı rdr 2 için vardı
  16. A

RX 6700XT ve i5 12400F özellikli PC 2-3 sene götürür mü?

Arkadaşlar ben 2 ay önce falan PC aldım alırken çok bakamdım çünkü bir gecede 2 bin TL zam geldi almak zorunda kaldım şu an 5 bin küsur daha zamlanmış o yüzden biraz iyi aldım gibime geliyor ama ben şu an 11. sınıfım zaten 12 de doğru düzgün bakamam ama yani bu PC beni 2 3 sene götürür mü sonra...
  17. A

İ5 12400f ve rx6700xt için rdr 2 hangi grafik ayarında olmalı

Arkadaşlar hangi grafik ayarlarında yapıyım oyunun default ayarşarı bazısı ultra bazısı low onda kalsınmı o şekilde benchmark yaptım min90 max 160 ort 130 çıktı hikayeli oyun için fazla ayarları biraz daha yükseltip ortalama 90 100 fpa te oynamak daha iyi olabilir ama ayarları nasıl yapıcam...
  18. A

Valorant'da Yapılması Gereken En İyi Ayarlar Nelerdir?

Arkadaşlar önceden iğrenç bir iş laptopundan oynuyordum mx serisi kart vardı içinde şimdi şükür güzel bi sistem alabildim ama ayarlar en düşükte şuan fps oyunlarında öyle yapın diyorlardı ama bazıları da adamları daha iyi görmek için gölgeleri yükseltin diyor sizce en optimize ayarlar nedir...
  19. A

550 TL ile oyun mu alınmalı? Yoksa amazondan alişveriş mi yapılmalı?

Arkadaşlar sizce ne alayım bende şu an HDMI to DVI bir kablo var DP to DVI indirime girmiş alınır mı? (monitörüm 8 senelik sistem aldım monitör alamadım VSR ile 1080p 60 Hz onuyorum gerek var mı? Kulak içi kulaklık arıyorum kulak üstü aldım ama malum yazdayız hem terletiyor hem de yayıncıların...
  20. A

550 tl amazon prime day indirimlerinden ne alınır

Arkadaşlar sizce ne alayım bende şu an HDMI to DVI bir kablo var DP to DVI indirime girmiş alınır mı? (monitörüm 8 senelik sistem aldım monitör alamadım VSR ile 1080p 60 Hz onuyorum gerek var mı? Kulak içi kulaklık arıyorum kulak üstü aldım ama malum yazdayız hem terletiyor hem de yayıncıların...
Geri